Şimdi Ara

5800 xpressmüzik son stabilite durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nokia 5800 almayı düşünüyorum baya bir araştırma yapıyorum. Acaba cihazı son 1 ayda alanlar bilgi verirse sevinirim.

Cihazın son durumu nedir ?
    Kaç defa güncel yazılım çıktı ?
    İlk aldığınızda yazılımsal sorunlar yaşıyormuydunuz ?
    Yeni versiyonlar sorunlarınızı çözdümü ?
    Çok bahsedilen 5800 kronik sorunlarını yaşayan var mı ?
    Kasa açıklığıyla karşılaştınız mı ?
    İnternet üzerinden nerden alınan cihazlarda kasa açıklığı sorunu yok ?
    Ahize sorunu yaşayan var mı ?
    Gpsin aşırı yavaş çalıştığı doğru mu ?

Kısacası şu anda son versiyonla birlikte 5800 ın halen kronik olarak herkesin yaşadığı çözülemeyen bir problemi ve eksiği var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Arkadaşlar nokia 5800 almayı düşünüyorum baya bir araştırma yapıyorum. Acaba cihazı son 1 ayda alanlar bilgi verirse sevinirim.

Cihazın son durumu nedir ?
    Kaç defa güncel yazılım çıktı ?
    İlk aldığınızda yazılımsal sorunlar yaşıyormuydunuz ?
    Yeni versiyonlar sorunlarınızı çözdümü ?
    Çok bahsedilen 5800 kronik sorunlarını yaşayan var mı ?
    Kasa açıklığıyla karşılaştınız mı ?
    İnternet üzerinden nerden alınan cihazlarda kasa açıklığı sorunu yok ?
    Ahize sorunu yaşayan var mı ?
    Gpsin aşırı yavaş çalıştığı doğru mu ?

Kısacası şu anda son versiyonla birlikte 5800 ın halen kronik olarak herkesin yaşadığı çözülemeyen bir problemi ve eksiği var mıdır ?

3-4 gün önce aldım
    Cihazın son durumu canawar gibi çalışıyor bir kere tık demedi maşallah temaları bile çatır çatır değiştirio
    Güncellemelere hiç bakmadım memnunum halinden :)
    Hiz yazılımsal sorun çıkmadı
    Ahizede sorun yok ama eller serbest modunda ses az geliyor sanki
    Gps'de hızlı beklemiyor hiç

• 5800 lerin bazı serileri programları nedeniyle kronik problemlilerdir.
    çok araştırıp heves etmiştim almaya, arkadaş aldı, kamera problemi yaşadı bazen kamera donuyor telefonu açıp kapatmak gerekiyor.
    ayrıca genel olarak telefondan bahsetmek gerekirse;
    nokia nın bu kadar özelliği koyup daha 2 3 ay önce 700 800 den sattığı hem dokunmatik ekran hem wi fi hem gps vs.. vs..gibi özellikleri barındıran bir cihazı bu kadar ucuza satmaya başlaması 550 tl çok ilginç...

bi kere dokunmatik ekran olayı i phone ile sardı piyasayı fakat iphonun dokunmatik ekranı farklıdır, aynı olmasada benzer ekranı p5603 de bulabilirsiniz. dokunmatik ekran kullanımı yavaşlatır. çok daha fazla konsantrasyon ister...ben şahsen tırstım doknmatik olayından, araç kullanırken bi işlem yapmak isteseniz ki istemeyin.. çünki neresine dokuncam diye bakınırken patlayabilirsiniz Allah korusun, yani demek istediğim dokunmatik olayına fazla tutulmayın

he yok ben dokunmak istiyorum diyosanız da 5800 en mantıklı cihazlardan biridir. Ama inşallah problemli bir cihaza denk gelmezsiniz...

• Bence birazda şans işi elektronikte hiç bi zaman %100 kesinlik yok
  • Geçen cuma aldım ve o biçim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeCoM@NiA

5800 lerin bazı serileri programları nedeniyle kronik problemlilerdir.
    çok araştırıp heves etmiştim almaya, arkadaş aldı, kamera problemi yaşadı bazen kamera donuyor telefonu açıp kapatmak gerekiyor.
    nokia nın bu kadar özelliği koyup daha 2 3 ay önce 700 800 den sattığı hem dokunmatik ekran hem wi fi hem gps vs.. vs..gibi özellikleri barındıran bir cihazı bu kadar ucuza satmaya başlaması 550 tl çok ilginç...

bi kere dokunmatik ekran olayı i phone ile sardı piyasayı fakat iphonun dokunmatik ekranı farklıdır, aynı olmasada benzer ekranı p5603 de bulabilirsiniz. dokunmatik ekran kullanımı yavaşlatır. çok daha fazla konsantrasyon ister...ben şahsen tırstım doknmatik olayından, araç kullanırken bi işlem yapmak isteseniz ki istemeyin.. çünki neresine dokuncam diye bakınırken patlayabilirsiniz Allah korusun, yani demek istediğim dokunmatik olayına fazla tutulmayın

he yok ben dokunmak istiyorum diyosanız da 5800 en mantıklı cihazlardan biridir. Ama inşallah problemli bir cihaza denk gelmezsiniz...

İşte bundan korkuyorum üstad biri yazmış mesaj yazarken tüm dünyayla ilişkinizin kesilmesi lazım tamamiyle telefona konsantre olup öyle mesaj yazabiliyorsunuz falan demiş mesaj yazmak baya zor demiş. Tabiki ilk defa dokunmatik ekran kullanan için alışmak zaman alır ama bu sürekli böyle zor olmaz herhalde değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 15 Aralık 2009; 0:27:30 >

• quote:

quote:

İşte bundan korkuyorum üstad biri yazmış mesaj yazarken tüm dünyayla ilişkinizin kesilmesi lazım tamamiyle telefona konsantre olup öyle mesaj yazabiliyorsunuz falan demiş mesaj yazmak baya zor demiş. Tabiki ilk defa dokunmatik ekran kullanan için alışmak zaman alır ama bu sürekli böyle zor olmaz herhalde değil mi ?

kardeş normal telefon tuşlarıda var normal telle nasıl yazıyorsan aynı yazıyorsun ister onu kullan ister tam ekran q klavye ister el yazısı ile yaz ister minik q klavye normal telefon tuşları ile yazmakla 5800 alfsayısal tuş takımı ile yazmak arasında hiçbir fark yokki ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Ben telefona bakmadan rahatça msj yazabilirim ama bu telefonda ekrana bakmadan msj yazMAM imkansız :D

• Merak etmeyin 1 hafta sonra bakmadan yazarsınız.Q klavyeye alışıksanız baş parmaklarınızıda kullanmayı öğrendiğinizde eskisinden daha hızlı yazarsınız 5800 ile.
  • Hala 5800 almayan kaldı mı?
  • Mesaj yazma olayı gerçekten normal ekranlara göre çok kötü. K790 varken gözüm kapalı yazıyodum. Çoğu zaman telefonu cebimden çıkarmadan hallediyodum mesaj olayını. Ama dokunmatik ekranda bu imkansız haliyle...
  • Alanlara hayırlı uğurlu olsun öncelikle.
    Ben cihazı bikaç gün önce aldım içerisinde v30 vardı v31 e güncellemesini yaptım menü geçişlerinde vs bi problem yok cihaz akıcı ancak yer yer kasılmalar mevcut.Aldığımdan bugüne kadar da 2 kez cihazın pilini çikartarak kapatmam gerekti kilitlenmeden ötürü.Neden olduğunu çözemedim elektroniktir yapar dedim geçtim, belkide içine atıp daha sonra sildiğim programlardan bile olabilir.Yeni cihaza yaklaşimin acemiliğinden de olabilir genel anlamda başarılı bir cihaz ama.Eksilere artılara gecersek.

+Gps sorunsuz ve hızlı bir biçimde bağlanıyor
    +Msg yazmak tam ekran qwerty klavyede alışınca gerçekten iyi
    +wi-fi çekim performansı gerçekten başarılı
    +Simbian işletim sistemi dokunmatik ekran ile sorunsuz uyarlanmış
    +Sesli arama ve sesli menü kontrolü gerçekten başarılı
    +Ses kalitesi

-Ara ara kilitlenmeler oluyor(aldığımdan beri 2 kere yaşadım)
    -El yazısı modu anlatıldığı kadar cafcaflı değil evet yazınısı tanıyor ancak hız kesici bir özellik tam ekran qwerty klavye ile daha hızlı yazmak mümkün
    -Pil süresi böyle özelliklerle donatılmış bir cihaz için daha iyi olabilirdi.Özellikle müzik telefonu olarak lanse edilipte gün aşırı pil şarj etmek oldukça ilginç
    -Yanında verilen kulaklık yetersiz

Şu an için aklıma gelen iyi ve kötü yönler bunlar aklınıza takılan veya mukayese için sormak istediğiniz birşey varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalişirim.

• Arkadaşlar normal tel klavyesini kullanırsanız T9 u kullanabiliyorsunuz hem normal telden tek farkı silme vb. görev tuşları yeri farklı yanı samsung kullanannın lg veya başka bir marka tel alması gibi o tuşların yerine alışınca aynı hızla aynı şekilde yazılıyor fazlada uzun sürmiyor alışmanız.
  • alalı 3gün oldu gps bağlantısı sorunlu benim makinayada özel oıabilir... Başka sorunu yok...
  • Yeni versyonu güncelledin mi hocam arada gerçekten fark var.
  • 1 aydır bende.
    En son seri ürünü aldım. Ekranında terli parmak ile ellemişsin gibi çok küçük renkli hücreler görüyorum. Açık tonda bu daha da belirgin.
    ilk seri kullandım. İlk seri ekranda bu yoktu resmen ihone ile yarışır dı kalitesi!

Bunun haricinde pek bir sorun göremedim,
    GPs çok hızlı
    Sesi harika.
    Kasa açıklığı Bende mevcut
    Arada bir kendi kapatıp açıyor.
  • Bilgi veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Ereyon.com ile iletişime geçtim onlarda sizin dediğiniz gibi yeni serilerde kasa açıklığı, ölü piksel gibi durumların olmadığından bahsetti. Bugün içinde 5800 stoklarının tükeneceğini bildirdiler bugün parayı denkleştirebilirsem sipariş vereceğim yoksa 1 haftta bekleyeceğiz.
  • Ben, sevgilim, kaynanam aynı telefonu kullanuyoruz düşünün
    bende siyah, kız arkadaşımda kırmızı, kaynanamda mavi var

ben seviyorum telefonu hiçbirzamanda bir sorun çıkarmadı gayet guzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 15 Aralık 2009; 16:18:35 >
  • 5800 sipariş verdikten 2 saat sonra kargoya verilmiş ereyon.com gerçekten çok hızlı.
  • 1 ay önce aldım kasa açıklığını göre göre aldım çok az vardı anlamak gerçekten zor yazılımı update ettim sanırım artık stabil heryerini kurcalamama rağmen yazılım hatası bulamadım ama belki 1 2 şey çıkabilir gps n79 a göre çok yavaş hatta gpsin bozuk oldugundan şüpheleniyorum cok zor oluyor n79 evin içinde bile yüksek çekim alırken 5800 dışarda bağlanmak için bile çok zorlanıyor

şunuda ekleyim v30 almıstım ekranı sanki ıslak elle terli elle kullanmıssın gibi kücük izlerle dolu ne kadar ekranı tertemiz etsemde onlar var ekranla alakalı bir durum galiba siyahta belli etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 15 Aralık 2009; 20:55:36 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.