Şimdi Ara

Executive Ultra Yönetici Koltuğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
10.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu koltuğu kullanan var mı? çok güzel görünüyor fiyatı biraz fazla yorumlarınızı alayım

http://www.hepsiburada.com/adore-vlt-400-executive-ultra-yonetici-koltugu/productDetails.aspx?categoryid=273672&productid=ofisvlt400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayer_ -- 14 Aralık 2009; 11:45:58 >

• Süper birşeye benziyor. Fiyat bence normal.
  • Gri yerler metal değil plastikmiş.
    Ve acaba geriye yaslanma olayı var mı? Özelliklerde yazmıyor.
  • Yatak diye bunda uyurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_i_y_a_h

Gri yerler metal değil plastikmiş.
    Ve acaba geriye yaslanma olayı var mı? Özelliklerde yazmıyor.

Geriye yaslanma var sanırım ;

•OTURUM GENİŞLİK : 52 CM
    •OTURUM DERİNLİK : 53 CM
    •SIRT YÜKSEKLİK : 72 CM
    •SIRT GENİŞLİK : 53 CM
    •Ergonomik tasarımlı bel, boyun, oturum desteği
    •Özel kaplamalı kolçaklar
    •Dayanıklı 5 kollu yıldız ayak
    •Esneme özelliğine sahip
    •BIFMA standartlarında amortisörlü yükseklik ayarı
    •Koltuk oturma ve sırt yüzeyi dayanıklı soft deri
    •360 derece dönebilen dayanıklı mobil tekerler
    •Kolay ve zahmetsiz kurulum
    •Ürünlerimiz Demonte halde, paket içindedir ve kurulumu müşteriye aittir.
    •Paketlerimizin içerisinden açıklamalı kurulum şeması ve kurulum için elinizi yormayacak özel olarak tasarlanmış montaj çubuğu çıkmaktadır.
    •Tüm ürünlerimiz defalarca sökülüp takılabilme özelliğine sahiptir

geriye yaslanma varsa sabitleme var mı acaba önemli bir durum? ufak yaslanmayla sürekli geri yatacaksa rahatsızlık verebilir

• Ben 2 ay önce bunu almıştım.

http://www.hepsiburada.com/adore-vlt-270-manager-elite-yonetici-koltugu-/productDetails.aspx?categoryid=273672&productid=ofisvlt270

Çok memnunum. Değerlendir istersen.

Edit: Tam senin istediğin gibi bir koltuk. Yandaki çengeli itince dik konumda duruyor hocam. Çekince yatak gibi oluyor. Ben bu kiloda rahat ediyosam sen içinde yatarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan15 -- 14 Aralık 2009; 12:22:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhan15

Ben 2 ay önce bunu almıştım.

http://www.hepsiburada.com/adore-vlt-270-manager-elite-yonetici-koltugu-/productDetails.aspx?categoryid=273672&productid=ofisvlt270

Edit: Tam senin istediğin gibi bir koltuk. Yandaki çengeli itince dik konumda duruyor hocam. Çekince yatak gibi oluyor. Ben bu kiloda rahat ediyosam sen içinde yatarsın.

Evet bu üründe çok rahat görünüyor, oturduğunuz yer sert sünger mi? bu tarz ürünlerin sırt ve oturma kısmındaki sünger belli zaman sonra kağıt gibi oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

quote:

Evet bu üründe çok rahat görünüyor, oturduğunuz yer sert sünger mi? bu tarz ürünlerin sırt ve oturma kısmındaki sünger belli zaman sonra kağıt gibi oluyor

Hocam evet sünger fakat 2 aydır tık yok, sabaha şişiyor zaten..

• eski halini alıyorsa sorun yok
  • quote:

Kesinlike budur, 3 aydır kullanıyorum ikea'dan almıştım. Yatarak film izlemek süper zevkli oluyor. Ayrıca oturma şekli çok rahat; herhangi bir rahatsızlık yapmıyor.

• Sırt yüksekliği benim gösterdiğim ürüne göre daha kısa sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: bigboos

quote:

Kesinlike budur, 3 aydır kullanıyorum ikea'dan almıştım. Yatarak film izlemek süper zevkli oluyor. Ayrıca oturma şekli çok rahat; herhangi bir rahatsızlık yapmıyor.

IKEA baska markalaridami satiyor? IKEA nin malina hayatta para vermem en fazla 3 ay dayanir. Fotoda ki mamul hem guzel hem de fiyati da iyiymis o paraya deger bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

Sırt yüksekliği benim gösterdiğim ürüne göre daha kısa sanırım

Boyum 1.75 ensemde bitiyor.
  • 1. adoreye para verme dökülüyor. eve aldığımın süngeri 1 yıl olmadan işlevini kaybetti sert zemine oturuyorum. son derece dandik bir malzemesi var ben aldım pişman oldum tavsiye etmiyorum adoreyi

2. alırken kumaş olmasına dikkat et. deri koltuklar hava aldırmaz yazın terletir seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambursman -- 14 Aralık 2009; 17:32:27 >
  • bürosit yatarlı koltuklarını tavsiye ederim
  • Koltuklar iyide şu lanet masaların yüksekliği standart olarak 74cm olmasada kişiden kişye özel oalrak değişen masalar yapılsa keşke. Herkesin boyu 170cm 180cm değilki kardeşim koltuğu yükseltiyorum ayaklarım salanıyor dere kenarında oturuyor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

1. adoreye para verme dökülüyor. eve aldığımın süngeri 1 yıl olmadan işlevini kaybetti sert zemine oturuyorum. son derece dandik bir malzemesi var ben aldım pişman oldum tavsiye etmiyorum adoreyi

2. alırken kumaş olmasına dikkat et. deri koltuklar hava aldırmaz yazın terletir seni

Adorenin hangi koltuğunu kullandınız?
  • adore kolçaklı bilgisayar sandalyesini
    http://www.hepsiburada.com/adore-easy-plus-kolcakli-bilgisayar-sandalyesi/productDetails.aspx?CategoryId=271848&productId=ofisvlt0221

yaslandığın kısmın arka tarafındaki plastik çatladı
    oturduğun kısmın etrafında lastik band dönüyor o esnedi ve bollaştı aşağıya sarkıyor
    ve oturulan kısmın süngeri kağıt gibi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambursman -- 14 Aralık 2009; 19:07:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Koltuklar iyide şu lanet masaların yüksekliği standart olarak 74cm olmasada kişiden kişye özel oalrak değişen masalar yapılsa keşke. Herkesin boyu 170cm 180cm değilki kardeşim koltuğu yükseltiyorum ayaklarım salanıyor dere kenarında oturuyor gibi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.