Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .WondercrafteR. -- 10 Şubat 2011; 12:21:37 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .WondercrafteR. -- 5 Haziran 2012; 18:54:25 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .WondercrafteR. -- 5 Haziran 2012; 18:54:41 >
  • 6 serisinde mevcut usb girişlerinin video oynatma özelliği yokdur led tv lerde 7 ve 8 serisindeki modellerde usb den video oynatabilirsiniz
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .WondercrafteR. -- 5 Haziran 2012; 18:54:58 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .WondercrafteR. -- 5 Haziran 2012; 18:55:07 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .WondercrafteR. -- 10 Şubat 2011; 12:22:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ROMANYA'DA GÜVENLİK
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Samsung UE-40B6000 LED TV de de film izleyebilirsiniz.Henuz denemedim ama soyle yapılıyor:

http://www.smovs.dk/htpc/index.php?note=16&subject=Samsung%20UE32B6050%20(6000%20series%20LED%20TV)%20movie%20mode

Tv'yi kumandadan kapatın,

Sırasıyla [info] , [Menu] , [Mute] ve [Power] tuslarına basın.
    Tv servis menusunde acılıyor. Menuden [ayarlar] , [model] kısmına gelin, tv modelini [ub6000] den [ub7000] e getirin. Burada baska hicbir seyi degistirmeyin.

[return] yaparak servis menusune donun.

Sonra kumandadan cıhazı kapatın.

Actıgınız da "Media Play" bolumunde "movie" ikonu da gorunecek. Usb diskinizden film oynatabilirsiniz artık. xvid ve x264 kodekli filmler basarı ile oynatılabilmis.

Dedigim gibi henuz kendi cihazımda denemedim, ama yontem baska arkadaslarca sorunsuzca uygulanmıs.

• Denedim gayet guzel calisiyor :) Simdilik tek sorun altyazı formatında "ı" ve "ş" karakterleri okunamıyor.
  • Altyazı da soyle halledildi: film izlerken pause edin, tools menusune girip caption seceneginden turkce secimi yapın. Aynı menuden font buyuklugude ayarlanabiliyor.
  • bende 7 serisi var ama bazı mkv lerde ses codec i uygun değil diyor bunu aşmanın yolu varmı
  • dts li mkvleriniz var sanırım. dts desteklenmiyor. ac3 lu versiyonlarını indirebilirsiniz simdilik.
  • selamlar..

kumandadan TV'nin özelliğini ub7000 olarak değiştirdim ve tv video gösteriyor. benim merak ettiğim samsung arada sırada yazılım çıkırıyor. şimdi ub6000 olan yazılımı yüklersek TV bozulur mu yoksa ub7000 için mi yazılım yükleyeceğiz. Çünkü Tv'nin tanıtımına girdiğimde artık Tv ub7000 olarak görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zigotum -- 21 Mart 2010; 0:39:53 >
  • selamlar..
    yukarıda anlatıldığı gibi [info] , [Menu] , [Mute] ve [Power] tuş kombinasyonuyla servis ayarlarına girebildim ancak model kısmında sadece ub6000 görünüyor, ub7000 seçeneği yok, öncesinde bir update mi yapmam lazım,yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.