Şimdi Ara

Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.660
Cevap
42
Favori
805.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün gittim atlanta hdbox aldım.Candostum'dan...
    İlgi ve alakasına sonsuz teşekkürler. şu an sorunsuz kullanıyorum. yeni cihazı da gördüm orada. Sadece ön panelde açma kapama ses tuşları ve kanal değiştirme tuşları var. Diğer herşeyi aynı.kumandada sıkıntı olduğunda geçici çözüm olabileceğini düşünenler tercih edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musyurt -- 6 Kasım 2010; 20:13:32 >
  • arkadaşlar acıl cvp beklıyorum yukardakı soruma
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Beyler Şu Receiver üzerinden film seyretme konusunda şunu deneyen oldu mu?

Tv de bir program kaydedin
    Sonra bu videoyu PC ye atıp hangi codecle işlendiğini görüp
    Mkv filmi de aynı cedecle olcak şekilde convert yapın
    Yani 2 videoyu gösterip aynısından yap diyebilcek bir program vardır belki..

selam
    bende de merkezi sistem var. sıkıntı olmadı ancak eğer universal lnb kullanılmışsa eutelsat w3 frekanslarını yeniden girmek gerekebilir. o da çok önemli bir sorun teşkil etmez 15 dk.nı alır
  • merhaba
    ATLANTA HD BOX *BLACK PANTHER*
    acaba ne zaman çıkacak haberi olan var mı ?

Birde black panther in diğerlerinden görünüm dışında farkı var mıdır ?

son olarakta server için kullanılacak olan ethernetin ethernet çoklayıcı switch ile kullanmak verimlimidir ?
    yoksa onun yerine 4 portlu modem kullanmak mı daha iyi ve az sorunlu olur ?

yardım ederseniz sevinirim

aslında dreambox 500hd ile atlanta hd arasında kaldım ama özellikleri bakımından atlanta benim için daha kullanışlı geldi. gerçi şimdi birde next 19500 diye bir model çıkarmış. özelliklerinde yok yok.
    ama next e karşı bir antipatim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathburn

arkadaşlar hepınıze merhabalar yakın zamanda atlanta hd box yada hıremco fx turbo hd almayı planlıyorum ancak şöyle bir durum var.Oturdugum bınada merkezi uydu sıstemı var makınayı alıp bağladığımda beklenmedık bır surprızle karşılaşmak ıstemıyorum.En buyuk sıkıntım kendıme aıt çanağım olmadığı merkezi sistemden bağlanacagım ıcın yerlı ve yabancı HD kanallarda yayın alamama yada yayında donmalarla karşılaşmak ıstemıyorum...

Acaba bu makınayı sadece kendımıze aıt canakla mı ızlemek ıyı yoksa merkezi sıstemlı canakta mı ızlemek ıyı...

Bu konularda yabancı oldugum ıcın kusuruma bakmayın.400 tl para verıpte kahrolmak ıstemıyorum

Şimdiden teşekkurler

2 cihazı karşılaştırmak doğru olmaz eğer ki server desteği alacaksanız atlantaya rakip olmaz. Merkezi sistemde atlanta kullanıcıları var ilk ayar yapılırken biraz zorlanıyorlar daha sonra tamamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

quote:

arkadaşlar hepınıze merhabalar yakın zamanda atlanta hd box yada hıremco fx turbo hd almayı planlıyorum ancak şöyle bir durum var.Oturdugum bınada merkezi uydu sıstemı var makınayı alıp bağladığımda beklenmedık bır surprızle karşılaşmak ıstemıyorum.En buyuk sıkıntım kendıme aıt çanağım olmadığı merkezi sistemden bağlanacagım ıcın yerlı ve yabancı HD kanallarda yayın alamama yada yayında donmalarla karşılaşmak ıstemıyorum...

Acaba bu makınayı sadece kendımıze aıt canakla mı ızlemek ıyı yoksa merkezi sıstemlı canakta mı ızlemek ıyı...

Bu konularda yabancı oldugum ıcın kusuruma bakmayın.400 tl para verıpte kahrolmak ıstemıyorum

Şimdiden teşekkurler

2 cihazı karşılaştırmak doğru olmaz eğer ki server desteği alacaksanız atlantaya rakip olmaz. Merkezi sistemde atlanta kullanıcıları var ilk ayar yapılırken biraz zorlanıyorlar daha sonra tamamdır.

Atlantayı hem merkezi sistemde hemde bireysel uydu cihazında kullandım hiçbir sorunla karşılaşmadım. lnb ayarlarından zaten uygun ayarı seçtiğin zaman sinyali görüp taramayı yaparsın. Cihazım evde kurulu olmadığı için ezberimde yok ama çok fazla bir ayar yapmaya gerek yok. Almaya niyetin varsa bir sıkıntı yaşamazsın. Tabi ki merkezi uydu sisteminizde bir sorun olmaması gerekir. anten ayarsızlığı kabloların eskimesi ve bu yüzden parazit oluşması gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckaptan -- 7 Kasım 2010; 0:07:44 >

• Bizim apartmanda da merkezi sistem var. Sistemi yapan firma ile görüştüm. DT için MDU4 tipi LNB kullandık dedi. Atlanta'da en fazla MDU3 var. Bu tip bir lnb için gerekli ayarlar nasıl olmalıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faithless35

Bizim apartmanda da merkezi sistem var. Sistemi yapan firma ile görüştüm. DT için MDU4 tipi LNB kullandık dedi. Atlanta'da en fazla MDU3 var. Bu tip bir lnb için gerekli ayarlar nasıl olmalıdır ?

Lnb universal seç gizli tarama yaptır eksik kanalları 11585 30000 şebekesinde tarat.
  • arkadaşlar merhaba;

KANALD HD ve STAR HD izleyemiyorum. Normalmidir yoksa benden kaynaklı bir problemmi yaşıyorum.
    2 gündür, SınemaTV'lerin HD'lerini izleyemiyorum. Sınema TV'de problem varmı acaba

Topu topu 3-5 tane HD kanal olunca, birtanesini bile kaybetmek insanı üzüyor.

Tşk ederim :-)
  • Orijinalden alıntı: genckaptan

Orijinalden alıntı: modakartalı

Şimdiden teşekkurler

Atlantayı hem merkezi sistemde hemde bireysel uydu cihazında kullandım hiçbir sorunla karşılaşmadım. lnb ayarlarından zaten uygun ayarı seçtiğin zaman sinyali görüp taramayı yaparsın. Cihazım evde kurulu olmadığı için ezberimde yok ama çok fazla bir ayar yapmaya gerek yok. Almaya niyetin varsa bir sıkıntı yaşamazsın. Tabi ki merkezi uydu sisteminizde bir sorun olmaması gerekir. anten ayarsızlığı kabloların eskimesi ve bu yüzden parazit oluşması gibi...
    [/quote

Ben de temmuz sonunda hd box aldım. Binada merkezi sistem anten var. türksat ve hotbird. Şu ana kadar herhangi bir sorunum olmadı. Düzgün çalışıyor. Anten ayarları iyi olursa sorun olacağını zannetmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: birtanfb

arkadaşlar merhaba;

KANALD HD ve STAR HD izleyemiyorum. Normalmidir yoksa benden kaynaklı bir problemmi yaşıyorum.
    2 gündür, SınemaTV'lerin HD'lerini izleyemiyorum. Sınema TV'de problem varmı acaba

Topu topu 3-5 tane HD kanal olunca, birtanesini bile kaybetmek insanı üzüyor.

Tşk ederim :-)

Sinema hd leri unut ayrı gayrı düştük döneceklerini sanmam öteki dedigin kanallarda zor
  • haydaaaaa;

artsın diye beklerken, kan kaybetmeye devam ediyoruz.

umarım ayrı gayrılık biter, yeniden izlenebilir.

Öğrenmek amacı ile soruyorm. Dünya kadar kanalları izlerken, bu 3-4 tane HD'leri neden izleyemiyoruz.
  • sorduklarıma cevap verebilecek bir insanoğlu yok mu ?
  • quote:

haydaaaaa;

Öğrenmek amacı ile soruyorm. Dünya kadar kanalları izlerken, bu 3-4 tane HD'leri neden izleyemiyoruz.

SD kanallar ND şifreleme kullanıyor ve sorun olmuyor ama hdlerde ND'nin yanında başka birşey daha var (java diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum) duyduğum kadarıyla. Şu ana kadar da gerçek anlamda izlendiğini görmedim. Arada bir açmaları hariç. Yazın mesela kanald hdler de izleniyordu...
  • kanal d hd ve star hd yi boşverin. ben açık olduğu zamanda biraz izlemiştim gerçek hd kanal ile uzaktan yakından alakaları yok sadece upscale edilmişler. açın bakalım bir eurosport hd yi birde kanald hd yi farkı görün derim. Bu tamaman bir kandırmacadır "bakın HD yayın yapıyoruz" diye..
  • quote:

haydaaaaa;

yasal olmadığından olabilir mi? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufancan82

merhaba

son olarakta server için kullanılacak olan ethernetin ethernet çoklayıcı switch ile kullanmak verimlimidir ?

aslında dreambox 500hd ile atlanta hd arasında kaldım ama özellikleri bakımından atlanta benim için daha kullanışlı geldi. gerçi şimdi birde next 19500 diye bir model çıkarmış. özelliklerinde yok yok.

Black panther ile ilgili soruları bilmediğim için geçiyorum.

Şu anda switch ile atlantayı kullanıorum ve herhangi bir sorun yok.
    Bence en iyisi dm 500Hd. neden dersen bu cihaz istediğin gibi müdahale edebiliyorsun.Atlanta ise paylaşım konusunda sorun çıkarmayan hd bir cihaz.
    Bütçen müsaitse , cihazı kurcalarım, özelliklerini kullanırım diyorsan 500Hd, değilse ve sadece günlük kullanım ve tv seyredeceğim diyorsan atlanta

• quote:

Orijinalden alıntı: candostum2007

evet kesınlıkle aynı sadee ön panel farklı

sonunda be üstad :) daha geliştirilmiş olsaydı bendekini değiştirecektim. Bu nedenle sorup duruyordum.
  • Firmaya sitesi üzerinden yolladığım mesaja cevaben bu geldi.

Değerli Müşterimiz,

Black Panter henüz tamamlanmadı.
    HDBOX ile görsellik olarak çok farklı cihazlardır.
    Black panter metal kasa ,Hdbox ise alimunyum kasadır.Donanım olarakda
    farklıdır.Black Panterde CI modul yuvası bulunmamaktadır.Sadece kart slotu
    vardır.Hdbox 'da ise hem kart yuvası hemde modul yuvası bulunmaktadır.
    İyi çalışmalar.

Birde uydu işleriyle uğraşan bir tanıdıkla görüştüm bana dm 800hd nin yeni versiyonu hdmi olarak ve daha yüksek işlemciyle çıkacağını söyledi
    onu beklemeye karar verdim. atlanta hd de iyidir ama dm800 hd alsan çok daha iyi olur dedi. (yeni versiyonunu)

bu arada yardımınızdan dolayı da teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: kaan08

quote:

Orijinalden alıntı: tufancan82

merhaba

Black panther ile ilgili soruları bilmediğim için geçiyorum.

Şu anda switch ile atlantayı kullanıorum ve herhangi bir sorun yok.
    Bence en iyisi dm 500Hd. neden dersen bu cihaz istediğin gibi müdahale edebiliyorsun.Atlanta ise paylaşım konusunda sorun çıkarmayan hd bir cihaz.
    Bütçen müsaitse , cihazı kurcalarım, özelliklerini kullanırım diyorsan 500Hd, değilse ve sadece günlük kullanım ve tv seyredeceğim diyorsan atlanta

• atlanta hd box usb den flash diske kayıt yapıyormu ?

tam karar verdim atlanta almaya next 19500 hd nin yoğun özelliklerini görünce ikilemde kaldım.

ikisini mukayese edebilecek varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozas -- 8 Kasım 2010; 21:15:09 >
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.