Şimdi Ara

Nokia 5800 Sim Kart İsimlerinde Tr Karakter Görmeme SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5800 Sim kart rehberinde tr karakterleri bozuk çıkarıyor. İlk önce diger telden dir dedim kendisinde düzenledim Türkçe kararkter olunca gene bozuk çıkardı düzenleme bittikten sonra? Bilgisi olanlar bu neden oluyor sizce? veya çözüm varmı ?

• Böyle ufak şeyleri dert etmeyin bende de aynı sorun oldu ben isimleri düzeltemedim bile çok önemli gelmedi bana bu sorun telefonun sabıkası var diye kurcalayıp duruyorsunuz hastalık hastası insanlar olur ya aynı onlar gibi işte.
  • Telefonla ne alakası var ki bunun?

Sime kayıt edilirken türkçe kararkterleri görmüyor hemen hemen her telefonda böyle bu durum.

Telefonla hiçbi alakası yok. Simden telefona at sonra düzelt.
  • peki telefonun q klavyesinde türkçe karakter var mı
  • Telefonda var Tr karakterler hatta kutusundada uyarı var '' Bu cihaz Türkçe karakterlerin tamamini ihtiva eden ETSI TS.123.038 V8.0.0veya sonraı sürümlerle teknik özelliklerine uygundur'' diye telde hiçbir sorun yok zaten sadece bu var onuda sormak istedim sabikalı diye bir soru sorulmuyacakmı bu tel hakkında tek sorun dün msn atarken tel kapandı açıldı programdan diye düşündüm birde TTNET WİFİ a girince markette tel ekranı yarısı gitti birşeyler oldu oda tek TTNET WiFİ de oldu oda kesin TTNET ten kaynaklıdır ona eminim
  • arkadaşlar 5800 aldık simi taktım numaraları telefona atmayı beceremedım.kullanım kulavuzuna falan hepsını okudum tel de numaralar gozükmuyor bıle yardımcı olan olursa sevinirim saygılar

Nokia 5800 Sim Kart İsimlerinde Tr Karakter Görmeme SORUNU
  • Bu resim neyin nesi?

Soruna gelince rehbere gir kullanılan hafıza olarak sim'i seç. Sonra rehberini aç Tüm kayıtları işaretle ve telefona kopyala de. En son görüntülenen hafıza olarak yine telefonu seç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler sim kart dolu sorunu var uyarı verip duruyo yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.