Şimdi Ara

Men in Black 3 (2012)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son dönemin yetenekli oyuncularından Josh Brolin'in adı, Men in Black 3 projesinde geçiyor. Brolin yoksa Tommy Lee Jones'un yerine mi geçecek?

Los Angeles Times'ın yaptığı habere bakılacak olursa, Josh Brolin'i siyah takım elbise içinde görmeye hazır olun. Columbia Pictures'ın haklarını satın aldığı filme, Josh Brolin'in katıldığı söyleniyor. Habere göre Brolin için filmde iki seçenek bulunuyor. Brolin ya ekibe yeni katılan bir ajanı canlandıracak ya da Tommy Lee Jones'un gençlik hali olarak filmde yer alacak.

Will Smith'in filmde yer alacağı kesinleşirken, konuyla ilgili Tommy Lee Jones'tan henüz bir açıklama gelmedi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Kapitalizm gölgesini satamadığı ağacı keser.
    Tek rakibim kangal.
  • http://www.imdb.com/title/tt1409024/

konuyu görünce direk şarkıyı mırıldanmaya başladım:

bu da ikinci filmindi sanırım:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 11 Aralık 2009; 1:53:16 >

• Will Smith yok mu diyordum ki varmış. Will'siz bir MIB olmaz.

Orijinalden alıntı: PHI

Will Smith yok mu diyordum ki varmış. Will'siz bir MIB olmaz.

+1
    Anakart:Asus M3N78-VM - İşlemci:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5400 (2,8 Ghz) - Ram: 2gb 800mhz - Ekran Kartı:NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) - Hdd:320 gb 7200rpm
    http://forum.donanimhaber.com/m_41089843/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

geç bile kalındı

+1

will smith'in oldugu filmler ayri bir guzel

en az 13-14 ay var ama

Barry Sonnenfeld'in yönetiminde 3. film için kamera karşısına geçecek Will Smith ve Tommy Lee Jones'a Josh Brolin ve Jemaine Clement gibi isimler eşlik edecek.

3D olarak çekileceği açıklanan filmin gösterime giriş tarihi ise 25 Mayıs 2012. Henüz çekimler başlamamış olsa da ufak bir teaser yayınlandı, hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Buradan sonrası biraz spoiler içeriyor; Josh Brolin, Tommy Lee Jones'un gençliğini canlandıracakmış ve aksiyonun büyük bir kısmı 1969 yılında geçecekmiş. Bakalım karşımıza nasıl bir film çıkacak, bekleyip göreceğiz.

Modaya uymuş Men in Black de 3D olacakmış yeni film..kaynakta bir de teaser var izlemek isteyen olursa..

Kaynak:http://www.sinemacanavari.com/2010/06/men-in-black-3.html

• İki filmide sevmemiştim ikise de çok saçma bana göre.
    LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

geç bile kalındı

evet ya neden bu kadar gecikti anlamadım çok güzel film eğlenceli yapısını bozmazlar ise süper olur
  •  Men in Black 3 (2012)
     Men in Black 3 (2012)
     Men in Black 3 (2012) Men in Black 3 (2012)
     Men in Black 3 (2012)
     Men in Black 3 (2012) Men in Black 3 (2012)
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5

• Merakla bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 13 Nisan 2011; 11:37:07 >
  • İlk film oldukça iyi idi ama 2.sinde işi iyice sululuğa vurdular 3.sünü sabırsızlıkla beklemem için iştah bırakmadılar umarım farklı bişeyler çıkar.

Orijinalden alıntı: PHI

Will Smith yok mu diyordum ki varmış. Will'siz bir MIB olmaz.

Katılıyorum,

Men in Black 3 (2012)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.