Şimdi Ara

'RAİDMAX RAPTOR' KASA İNCELEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

# Model : Raidmax RAPTOR ATX WB Siyah PSU YOK
    # Güç Kaynağı : Yok
    # Uyumlu Anakartlar : Standard ATX
    # Harici 5.25 : 5 adet
    # Harici 3.5 : 2 adet
    # Dahili 3.5 : 3 adet
    # Genişleme Slotları : Standard ATX 7 adet
    # Kasa Alaşımı : SECC Steel
    # Ön USB Giriş : USB 2.0
    # Ön FireWire Giriş : IEEE1394
    # 120mm Fan : 1 x 12 cm Mavi Led Fan (ön), 2 x 12 cm Mavi Led (yan)
    # Boyutlar : 49.5 x 20.5 x 44.5 cm

Fotoğraf makinem olmadığı için telefon ile çektim kusura bakmayın.

Kasayla beraber önde 1 adet , yan şeffaf plekside 2 adet ve arka egzost fanı olmak üzere 4 adet 12cm lik mavi ledli fan geliyo. Kasanın montajı vidasız. Kasa kalitesi olarakta bana göre çok kalitesiz değil orta-üst kalitede diyebilirim. Yalnız kasa parlak siyah olduğundan parmak izi oluşabiliyo. Kutudan montaj ile ilgili türkçe kullanım klavuzu da çıktı. Öndeki 12 cm lik fanda toz filtreside bulunuyo. Ayrıca her fanda 2 adet molex var biri giriş biri çıkış olarak çoğaltıcı görevi yapıyo. Eğer tek molex olsaydı molexler yetmicekti molex çoğaltıcı almak gerekicekti 2 molex koymaları güzel olmuş.

Kablolar fazla düzenli değil pek uğraşmadım. PSU'm patladığı için geçici olarak bi PSU taktım benim PSU gelince kabloları düzenlicem.

Buda montaj aparatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysff_srdr -- 11 Aralık 2009; 12:49:43 >

• Kasa canlıymış ama Raidmax kasalar çok ses yapar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 10 Aralık 2009; 1:40:39 >
  • Bence çok fazla ses çıkarmıyo. Mesela tv açıksa kasanın sesini duymuyorum. Kasadan çok memnunum iyikide almışım. Alırken tereddütlerim vardı internette tek bi resmi vardı. İçinin falan resimleri yoktu çekinerek almıştım ama iyikide almışım.
  • kasa şık duruyor da o kablolar ne öyle hocam, kaybolur insan o karmaşada
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroll

kasa şık duruyor da o kablolar ne öyle hocam, kaybolur insan o karmaşada

Evet kablolar çok dağınık. Psu 'm patladı tamirde idarelik bi psu taktım kablolarla fazla uğraşmadım. PSU 'm tamirden gelince ekran kartını falanda takıcam kabloları düzenlicem.

Bu arada bu kasanın ismi , resmi Raidmax'ın kendi resmi sitesinde bile yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysff_srdr -- 10 Aralık 2009; 13:47:27 >

• Arkadaşlar ledli fanlar 3 taneymiş. Arkadaki 12 cm lik ezgost fanı ledli değilmiş yeni farkettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysff_srdr

Bence çok fazla ses çıkarmıyo. Mesela tv açıksa kasanın sesini duymuyorum. Kasadan çok memnunum iyikide almışım. Alırken tereddütlerim vardı internette tek bi resmi vardı. İçinin falan resimleri yoktu çekinerek almıştım ama iyikide almışım.

TV yi herkes aynı ses düzeyinde izlemez, o yüzden iyi bir kriter değil.
    Mesela CD rom veya DVD rom un çalıştığından çıkardığı sesten fazla ise gürültülüdür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Thermaltake Versa G2 Kasa
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasada iş var ancak yüksek desibel yaratır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: ysff_srdr

Bence çok fazla ses çıkarmıyo. Mesela tv açıksa kasanın sesini duymuyorum. Kasadan çok memnunum iyikide almışım. Alırken tereddütlerim vardı internette tek bi resmi vardı. İçinin falan resimleri yoktu çekinerek almıştım ama iyikide almışım.

TV yi herkes aynı ses düzeyinde izlemez, o yüzden iyi bir kriter değil.
    Mesela CD rom veya DVD rom un çalıştığından çıkardığı sesten fazla ise gürültülüdür.

Yok hocam dvd-rom dan sesli değil. Dvd çalışınca kamyon geçiyo gibi oluyo

• Hocam bence 190 tl gibi bi fiyat bu kasa için değmezmiş...
  • güzel bir inceleme, eline sağlık.

kasa da hiç fena sayılmaz...birtek o yan kapak plexideki fanlar olmamış bence.
    yan kapak o plexi ile şahane görünüyor ve o fanlar mahvetmiş görüntüyü.
    o 2 fanı keşke kasanın üst paneline koysalarmış, şahane olurdu...

hayırlı olsun, iyi günlerde kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 25 Aralık 2009; 13:14:31 >
  • hayırlı olsun incelem güzel olmuş
  • Teşekkür ederim yorumlarınız için. Bence yan kapaktaki fanlar kötü durmuyo benim hoşuma gidiyolar.Ama ledsiz olsalardı o zaman kötü olurdular. Soğutma açısından da iyiler ve ses olarakta bence sessizler.
  • Kasanın dış görünüşü güzelmiş şu içindeki mavi ışıklar her zaman hoşuma gitmiştir nedense.
  • Benim de çok hoşuma gidiyo led ler. Fiyatını pahalı diyenler olabilir ama bence iyi fiyat. Her kasada led li fanlar yok. Ledsiz kaliteli bi kasa alsaydım led li fan muhakkak alırdım. Bu durumdada fiyat baya artardı. Kasayla 4 tane(3 ü ledli) 12cm lik fan geliyo. 15 liradan 3 ledli fan alsam 45 lira eder buda bence büyük bi rakam. Bu kasayı 188 tl ye aldım. Cebimdede zaten 188 tl vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysff_srdr -- 27 Aralık 2009; 12:44:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.