Şimdi Ara

toshiba notebook ısınma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
13.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba...

    şu öğretmen kampanyasından ldığım notebook da bir sorunum var.yada ben bunu sorun olarak algılıyorum. bu notebook (toshiba öğretmen kampanyası pc.si) da ısınma sorunu var. bi arkadaşımın celeron 1.4 ü var onun ki benimkinden az ısınıyor. pek bir bilgim olmadığı için sormak istedim.

    mesela biz ikimizde aynı anda knight online oynuyoruz. yarım saat 45 dk. sonra baktığımda onun ki benimkinden az ısınmış oluyor. bunun nedeni nedir acaba ?

    bunun hakkında bilgi verirseniz sevinirim.



  • Benimkide ısınıyor . Genellikle touchpadın sol kısmı ısınıyor sanırsam işlemcisi orada olduğu için. Normal bir olay bence ama dediğin gibi bende işte hp kullanıyrum bu bilgisayarın yarısı kadar bile ısınmıyor....
  • arkadaşım 1.4 işlemci tabi ki daha az ısınır hatta bildiğin gibi 1.2 işlemcili laptoplara fan bile konulmaz soğutmak için.

    bilgisayarının ısınma durumunu en güzel aynı özelliklerde başka bir marka bilgisayar ile aynı programlar yüklüyken ve aynı HD doluluğunda aynı işlemleri yaparken karşılaştırarak anlayabilirsin.

    bence toshiba ısınma sorunu en az olan nadir laptoplardan sen kafayı ısınma olayına fazla taktığın için sana öyle geliyor biraz.
    bir de gereksiz programları yükleme ancak harbiden kullanıcağın programları yükle.
  • ısınır abicim ısınır. centrinolara çok güvenerek adam gibi fan bile takmıyolar. bende amd 3400 işlemci var, 47 dereceden yukarı çıkmıyo. laptopu da 48 saat falan açık bıraktığım, kullandığım olmuştur yani...
  • hakanbaba dediğin gibi aynı özelliklerde hatta bi öğretmen arkadaşın aldığı yine bu kampanyadan aldığı notebookla karşılaştırdım. dediğinin aynısını yaptım onda da aynı sorun var. yaklaşık 2 saate yakın bir zaman aynı şekilde kullandık.

    dediğiniz gibi eğer cent. işlemcilere fazla güvenmelerinden iyi bir fan takmıyor olabilirler. ben en iyisi bu toshiba'ları dağıtan tnb bilgisayara bir telefon ediyim.

    fakat bu ısınma sorunu her zaman takılacak benim kafama...
  • Bu forumda Toshiba Öğretmen Notebook'ları övenler, bu notebook'ları almış arkadaşların yaşadıkları problemleri görüyorlardır herhalde... Tekrar söylüyorum. Öğretmen Toshiba'larını almayın
  • delirdin mi bu saatten sonra kim toşiba öğretmen notebook'u alır :)
  • hemen bok atmayın arkadaşlar ben 2 aydır kullanıyorum taş gibi alet hiçbir sorunla kaşılaşmadım bazı arkadaşlar en ufak şikeyeti duyunca hemen bak kardeşim işte aletlerde sorun var diyor.

    bu tamamen saçmalık toshiba bu kampanya ile 65000 bilgisayar dağıttı ve şu ana kadar benim forumlarda karşılaştığım sorunlu bilgisayar sayısı 10 u geçmez ki 65000 de 10 hata oranı olarak bile dikkate alınmaz.
  • Biz .ok atmıyoruz. Bunlar yaşanan gerçekler. Benim çevremde de bu yaklaşık 10 adet bu laptop'lardan alanlar oldu ve yarısı hep sorun yaşadı. Bizim savunduğumuz şey dağıtılan laptop'ların Toshiba kalitesinde olmadığıdır. Ayrıca 65000 sayısını nereden buldun? Toshiba firması söylediyse kesinlikle inanma! Zira tanıdığım bir öğretmenin okulunda laptop almayı düşünen 25 öğretmenden sadece 2'si almış
  • Benm notebook,un sol alt tarafı ,pil tarfı orta derce de ısınıyor.16 hazırandan bu yana sorun yok.T0shiba<satellite



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 4 Ağustos 2005, 21:26:04 >
  • bende de toshiba var meb kampanyasından aldım gayet iyi bir sorun yok hakkını yemeyelim
  • ak-onair öncelikle senin forumda bu bilgisayar hakkında yazdıkların tamamen bok atma amaçlı bunu kendin de biliyorsun zaten.

    zaten toshibaya alternatif olarak ucuz ve dandik ötesi monsterları göstermen de bunu kanıtlıyor. kusura bakma ama söylediklerine de hiç inanmıyorum (10 kişi almış yarısında sorun varmış) ya ne sorunu var anlatsana bana şunu ne sorunu yaşamışlar.
    ya keşke dandik monster alsalardı kesin sorun yaşamazlardı o zaman.

    ayrıca bu 65000 rakamı gerçek bir rakam bi yerimden uydurmuyorum. vakıfbankın kampanya ile ilgili verdiği bilgiler bunlar. şu ana kadar 65 000 kişi kampanyaya başvurdu kampanya bite kadar da rakamın en az 100 000 olması bekleniyor.

    şimdi kampanyadan kar payı alıyomuş gibi davranmak istemiyorum ama.
    ben de senin tam aksini ösylüyorum millete:
    1062 dolara orta seviye performansta ama kaliteli bi laptop almak isteyenlerin dandin monster gibi markaları bi kenara bırakırsak dell ve hp kampanyalarına rağmen hala önlerindeki en iyi alternatif bu. kaçırmamalarını şiddetle öneririm.


    not: bu arada 25 de 2 kabaca %10 demektir. türkiyede 600.000 deen fazla öğretmen var ve dediğim gibi 65.000 öğretmen de kabaca yine %10 yapar ak-onair kardeşim yani 25 öğretmenden 2 sinin kampanyaya başvurması toshibanın pazar payını 2 ye katlaması için yeterli oluyor.

    quote:

    Orjinalden alıntı: ak_onair

    Biz .ok atmıyoruz. Bunlar yaşanan gerçekler. Benim çevremde de bu yaklaşık 10 adet bu laptop'lardan alanlar oldu ve yarısı hep sorun yaşadı. Bizim savunduğumuz şey dağıtılan laptop'ların Toshiba kalitesinde olmadığıdır. Ayrıca 65000 sayısını nereden buldun? Toshiba firması söylediyse kesinlikle inanma! Zira tanıdığım bir öğretmenin okulunda laptop almayı düşünen 25 öğretmenden sadece 2'si almış
  • lütfen arkadaşlar biraz daha kibar olalım burası dağ başı değil pek çok şeyi bu formlarda öğrendik beğenmiyorsanız insanların düşüncelerini demokrasiden ve özgürlükten söz etmeyin,dandik moster dandik datron dandik pro2000 ve bence dandik toshiba ne diyeceksin bana da mı diyeceksin bence çok ayıp isterse ak_onair çamur atmak için yapsın yine de öyle söylemem yanlış ben ilk toshiba kullandım bana 64mb onboardd ekran kartı diyordu toshiba sitesinde aldım 16mb sınırlıydı servise gittim 64mb için kendisi otomatik kullanıyor dediler e dedim niye yazmadınız bunu sustular işte O ÇOK MÜTHİŞ TOSHİBA VE SERVİSİ MÜŞTERİYİ ALDATIYORLAR DİĞER PEK ÇOK FİRMA GİBİ o zamandan beri toshibadan uzak durdum sattığım çocuk da şimdi dvd sorunlarıyla uğraşıyor cd seçiyor her cd okumuyor asuslar gibi darkhardware inceleyin datronu bütün cd leri okumuş e daha ne varki asus laptop alacam benim başka pc de yazdığım cd okumayacak ne varki işime yaramayan laptopda,dell kasa asus ısı ve diğer markalar için de pek çok sorun bulabilirim,bunu unutmayın markalar babamızın oğlu değil ve burda fikirlerimizi beğenmesek de hakaret etmeden tartışabiliriz türkiye de tartışma programlarını izleyin işte bu nedenle ilerleyemiyoruz insanlar ya gerici ya vatan haini ya şeriatçı ya terörist ya faşist ya anarşist ya..... diye önyargılarla yeni fikirlerini engelliyoruz biraz daha dikkat bu saatten sonra kimse bana toshiba aldıramaz(önyargı) gider sony alırım keşke bulsam panasonic alırım.BİTTİ.
  • merhaba arkadasım bu sorun ogretmenlere verılen bılgısayarların genel bır sorunu deildir bu sadece o bilgisayarda oluşan fabrikasyon hatasıdır diye düşümüyorum ben zaten sende biliyorsunkı centrino bilgisayarlar ısınmaz bu da sadece o bılgısayarın bır teknık arızasıdır
  • arkadaşlar bu öğretmen notebooklarıyla ilgili çok kötü şeyler söyleniyo.
    çeşitli notebook fiyatları verip toshibayla karşılaştırıyorsunuz.
    bana sadece şunu söyleyin 48 aya kadar hangi firma taksit yapıyo ve bu kadar az faiz oranıyla.
    bende kampanya bitmeden bu notebooku almayı düşünüyorum.
    arkadaşım hazirandan beri kullanıyo ve tek şikayeti yok.
    eğer kampanyayla ilgili haberi olan varsa beni haberdar edebilirmi?
    notebook konfigürasyonları değişicekmi yada fiyatlar düşücekmi gibi?
  • ben toshıba,dan memnunum..
  • valla hic bok atmayin ogretmen laptopu bilmem ne diye
    boru gibi toshiba laptop iste
    ben oyunda ounuyorum, her boku da yapiorum
    download icin uc gundur acik makina daha banamisin demedi
  • quote:

    Orijinalinden alıntı: ak_onair

    Biz .ok atmıyoruz. Bunlar yaşanan gerçekler. Benim çevremde de bu yaklaşık 10 adet bu laptop'lardan alanlar oldu ve yarısı hep sorun yaşadı. Bizim savunduğumuz şey dağıtılan laptop'ların Toshiba kalitesinde olmadığıdır. Ayrıca 65000 sayısını nereden buldun? Toshiba firması söylediyse kesinlikle inanma! Zira tanıdığım bir öğretmenin okulunda laptop almayı düşünen 25 öğretmenden sadece 2'si almış

    benimde yakınımda baya bi alan ol hiç bir sorun olmadı..
  • arkadaslar yorumları fazla okumaya fırsatım olmadı ama 1 sene önce toshiba a300 20d laptop aldım aldıktan 2 ay sonra ısınma sorunu basladı cok asırı ısınmadan dolayı fan koruyucu kızaklarını eritti garantiye gönderdim benden 1.380 tl masraf istedi kabul etmedim şimdi sorunu çözdüm windows vista kullananlar için söylüyorum bilgisayarı çok kasıor vista ve ısınmasına sebep oluyor işletim sistemimi ubuntuya cevirdim 1 haftadır kullanıorum ısınma sorunum kalmadı daha fazla bilgi almak isteyenler için thelonelinesdifficult@hotmail.com
  • NASILLL SİZCE ÇOK ISINIR MI?
    TOSHİBA L755 1GH
    Notebook Markası : Toshiba
    Ürün Kodu : L750-1PH
    İşlemci Markası : Intel
    İşlemci Tipi : Intel Core i7
    İşlemci Modeli : 2670QM
    İşlemci Hızı : 2.99 Ghz
    Ekran Boyutu : 15.6
    Ekran Tipi : HD TFT
    Ekran Çözünürlüğü : 1366x768
    Ekran Kartı : Nvidia
    Ekran Kartı Belleği : 2 GB
    Grafik İşlemcisi : Nvidia GeForce GT 525M
    Sistem Belleği : 8GB
    Bellek Tipi : DDR3 RAM (1.333 MHz
    Max Bellek : 8 GB
    Disk Kapasitesi : 750 GB
    Disk Hızı : 5400 RPM
    Optik Sürücü : DVD Super Multi (Çift Katmanlı) sürücü
    Modem : Yok
    Ethernet : Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000
    Wireless : 802.11b/g/n
    Bluetooth : Bluetooth 3.0
    Usb Portu : 2 x USB 2.0
    Klavye : Numerik Q TR
    Hoparlör : Onkyo Stereo Hoparlörler
    Kamera : Var
    Parmak İzi Okuyucu : Yok
    Yüz Tanıma : Var
    Uzaktan Kumanda : Yok
    3G : Yok
    İşletim Sistemi (Yazılım) : Windows 7 Home Premium
    Notebook Ağırlığı : 2.3 Kg



    ÇOK ISINIR MIIIIII????????????????????????????????????????????????????????????
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.