Şimdi Ara

İngiltere'den Oyun Endüstrisine 10 Milyon Pound !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İngiltere hükümeti oyun endüstrisine 10 milyon pound değerinde yatırım yaparak önümüzdeki 3 yıl sonrasında iş alanını genişletmenin planlarını yapıyor.
     
    BBC kaynaklı haberi sitelerinde geçen http://CVG'de yayınlanan habere göre; İngilltere hükümeti Dundee'de bulunan ve öğrencilerin oyun yapımcısı firmalar ile ortak çalışarak yeni fikirlerin ortaya atıldığı Abertay Üniversitesine 2 milyon pound; bu üniversitenin bağlı olduğu merkez Manchester'a ise 1 milyon pound nakit para desteği verecek.
     
    Avrupa'dan gelecek girişim ödemeleri ile birlikte bu iki merkeze 10 milyon pound değerinde nakit para desteği sağlanacak. 3 yıl sonrası için beklenen ise; 30 yeni şirket, 400 yeni iş ve şirketlerde görev almak üzere eğitim gören 300 yeni çalışan.
     
    Sitemizi yakından takip edenler hatırlayacaktır, 5 ay önce Finlandiya hükümetininde bu tarzda bir girişimine şahit olmuştuk. Zira 5.3 milyonluk bir nüfusa sahip olan Finlandiya'da tam 50 oyun yapımcısı firma yer alıyor







  • abi avrıpa sektörün büyüklügünün farkında ama bizim ülke ne yazıkkı hala güzellik uykusunda pamuk prenses misali bakalım
    ne zaman uyancaklar
  • Devletin önemi büyük. Adamlar müthiş bütçe ayırıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.