Şimdi Ara

YENİ MEGANE SPORT TOURER SAHİPLERİ (421. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.103
Cevap
86
Favori
875.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ers_özt

quote:

Orijinalden alıntı: dent43

quote:

Orijinalden alıntı: mstfks-82

An itibariyle kışlık lastik siparişini vermiş bulunuyorum. Petlas 205-50-17 ölçülerde tanesi 200 TL. Çarşamba ya da perşembe gelecekmiş.

bende petlas düşünüyorum boyutları da iyiymiş...Nerden aldınız acaba

Arkadaslar dort tane kis lastigi alacaginiza iki tane alin ..iyisini alin .. derim .. sahsen kendim gecen kis 4tane kumho marka aldim .. lastiktiye gittim abi petlastan iyidir dediii... ama deil ... yagmurlu havada kaydiriyo nasil lastik anlamadim..bide .. lastikburada.com bakin derim

Petlas hakkında çok fazla olumlu yorum duydum. Yerli üretim olduğundan fiyatı düşük dediler ve artık yabancı sermaye yemesin paraları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

Ben geçen sene Petlas almıştım, geçen sene gayet güzeldi, umarım bu kış bir yıl bayatlamış olarak aynı performansı gösterir.

Aynı performansı gösterecektir eksilme olacağını sanmıyorum

• Önceki aracımda toyo kış lastiği kullanmıştım gerçekten güzeldi. İnternetten biraz araştırdım onun da fiyatı fena değil petlasla arasında çok fark çıkmazsa hiç düşünmeden toyo alırım. Sizlere de toyo ya göz atmanızı tavsiye ederim. Japon malı
  • ADAC yaptığı testlerde En iyi lastik Continental ContiWinterContact TS 850. Geçen sene aldım kullandım gerçekten çok iyi lastik. 20-30 cm lik rampa yukarı çıkmak gerekliydi tık demeden çıktı. yol tutuşu ses ve yakıta olarak değerleri en iyisi. Fiyat olarak Michelin olsun Goodyear fiyatlar aynı idi lastik başına 20 tl fark vardı. Petlası bende düşündüm fakat fiyatan ziyade yakıtı ses beni rahatsız edebileceğini düşündüm ve almadım. Size Kış lastiği olarak Continetal , Michelin veya Goodyear tavsiye ederim.

Testlerdeki diğer sonuçlar linklerde.

2012

2013

• quote:

Orijinalden alıntı: monerr

İşte bunlarda çektiğim fotoğraflar.

Arkadaşlar. 2. yıl bakımı için gittiğimde serviste farları da değiştirdim. Garantiden sıkıntı olmadan değiştirdiler. Bilginiz olsun.
    Bu sıkıntı başka kimde var bilmiyorum ama bir süre sonra tekrarlayacağı kesin. Bu sorun yüzünden servise fazla başvuru olmadığını bu sebeple renault'un bu parçayı iyileştirme için çalışma yapmayabileceğini öğrendim.
    Bu sorunu olan tüm arkadaşlar bu konuda özellikle kayıt bırakarak servise başvururlarsa belki renault harekete geçer ve önlem alır.

• renault.com
    liste fiyatıdır.

Megane Sport Tourer GT-Line Energy 1.6 dCi 130 bg Euro 5...................................................75.200 TL

Opsiyonlar

Teknoloji Paketi : Geri Görüş Kamerası, Navigasyon, Arkamys Radyo, Şerit Kontrol Sistemi ........3.500 TL

Elektrikli panoramik açılır tavan ...........................................................................................2.500 TL

Zenon Paketi : Zenon far, Far yıkama sistemi .......................................................................1.600 TL

Navigasyon ve Arkamys Radyo ............................................................................................1.350 TL

Metalik Renk .....................................................................................................................900 TL

Toplam...........................................................................................................................83.700 TL

Afedersiniz OHA... bu ne lan böyle Renault tamam iyisin ama megane bu 85000 tl verilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ukymk

renault.com
    liste fiyatıdır.

Megane Sport Tourer GT-Line Energy 1.6 dCi 130 bg Euro 5...................................................75.200 TL

Opsiyonlar

Teknoloji Paketi : Geri Görüş Kamerası, Navigasyon, Arkamys Radyo, Şerit Kontrol Sistemi ........3.500 TL

Elektrikli panoramik açılır tavan ...........................................................................................2.500 TL

Zenon Paketi : Zenon far, Far yıkama sistemi .......................................................................1.600 TL

Navigasyon ve Arkamys Radyo ............................................................................................1.350 TL

Metalik Renk .....................................................................................................................900 TL

Toplam...........................................................................................................................83.700 TL

Afedersiniz OHA... bu ne lan böyle Renault tamam iyisin ama megane bu 85000 tl verilir mi?

Valla ben arabamı çok seviyorum ama mümkün değil o paraları vermem. Bizimkinde de 72 bin yazıyo oha artık!

• quote:

quote:

renault.com
    liste fiyatıdır.

Opsiyonlar

Valla ben arabamı çok seviyorum ama mümkün değil o paraları vermem. Bizimkinde de 72 bin yazıyo oha artık!

2012 model C 180 K daha ucuz.

• merhaba arkadaşlar bir haftadan beri arabayı stop edip ertesi sabah çalıştırırken frenin şişmiş olduğunu farkediyorum, farklı yaptığım birşey yok bunun sebebi sizcene olabilir bu elektrikli park freni olan araçlarda arka balatalar erken bitiyormuş bununla bir ilgisi olabilir mi acaba. Aracın çalışmasında falan herhangi bir problem yok
  • Aslında aracın manuel fiyatı abartılı değil ama EDC eklenince ciddi derecede pahalı bir araç haline geliyor. Ben aldığımda EDC için 3500 lira gibi bir fark istenirken, şu anda rakam 6.000 lira olmuş! Bu sayede de sınıfının en hesaplı modellerinden biri olan MST, en pahalı modellerinden biri haline gelmiş. Piyasadaki rakipleri arasında en eski modellerden birisi olduğunu düşünürsek -ki yeni Octavia, Corolla gibi güçlü rakipler geldi- fiyatını bu kadar şişirmeleri tam bir ahmaklık olmuş.
  • Liste fiyatlarina bakmayin...pazartesi bika dan fiyat aldim
    Mst privilage 1.5 dci edc panaromik sunroof ve xenon paket sedefli beyaz 73000 tl ve arac hazir hemen teslim...ustelik arkamdan iki defada telefon ettiler yani asilsam herhalde 71500-72000 e verecekler arabayi.....

• Aralık 2010'da 45.000 TL'ye 1.5 dCi Privilege ve Navigasyon almıştım.
    Şu anda değiştirmek istesek fiyat / performans oranı geçmişe göre azalmış gibi.
    Artan talep fiyatlara da yansımış gibi, tabi ithal olması sebebiyle 0,65 kuruş kur farkını da gözardı etmemek lazım diye düşünüyorum. :)

Yine de memnuniyeti devam ediyor, 41.000 km'ye geldim, Aralık'ta 3.bakıma gideceğim.

Selamlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylor1956

Liste fiyatlarina bakmayin...pazartesi bika dan fiyat aldim
    Mst privilage 1.5 dci edc panaromik sunroof ve xenon paket sedefli beyaz 73000 tl ve arac hazir hemen teslim...ustelik arkamdan iki defada telefon ettiler yani asilsam herhalde 71500-72000 e verecekler arabayi.....

Abi yine de yazdığın rakamlar gerçekten iyi paralar...
  • quote:

merhaba arkadaşlar bir haftadan beri arabayı stop edip ertesi sabah çalıştırırken frenin şişmiş olduğunu farkediyorum, farklı yaptığım birşey yok bunun sebebi sizcene olabilir bu elektrikli park freni olan araçlarda arka balatalar erken bitiyormuş bununla bir ilgisi olabilir mi acaba. Aracın çalışmasında falan herhangi bir problem yok

Bazan bende de oluyor, sanırım motoru durdurduktan sonra ayağı pedalda tutma ile alakalı, westinghouse şişiyor, balata ile ilgili olacağını sanmıyorum.
  • Geçen hafta sonu ön fren balatalarımı değiştirdim. servisin 3-5 bin km daha gider demesine rağmen.
    Malum bayram yolculuğu var.
    Yetkili servis mi, yoksa dışarıdaki ustayamı değiştirsem konusunda yaşadığım tereddüt sonrasında aracımın bir check up ihtiyacınında olduğunu hatırlayarak yetkili servise yaptırdım.
    Ön fren balatalarımı 160 tl ye değiştirdiler. bunun yanında aracım genel bir kontrolü yapıldı. yağ takviyesi gerekti. ön takım süspansiyon vs elden geçti.
    Arka balatalar için 10k km daha gider dediği için değiştirmedim. 60.000 bakımı için gittiğimde değiştirecem artık.

Ön balatam ilk defa değişti.
    Aracım şu an 54 bin küsür km de. tatil dönüşü 56bin oluruz.

Elektrikli park freni var ama arka fren balatam 60.000 km yi görecek benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukymk -- 10 Ekim 2013; 7:38:36 >
  • Selam arkadaşlar, dün arabanın alt orta kısmı yol çalışması nedeniyle yere sürttü ve karter muhafazası orta kısımdan el içi kadar kırıldı. Plastik ile motor arasındaki elyafta bozulma yok. Servisi aradım parça 198 TL. + işçilik 20 tl. Açıkçası el kadar kırık için 220 TL. vermek işime gelmedi. Ne yapmalıyım kararsızım. Acaba plastik yapıştırıcı vs. tutar mı? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsanız memnun olurum. Herkese kazasız keyifli sürüşler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RADİANCE_43

Selam arkadaşlar, dün arabanın alt orta kısmı yol çalışması nedeniyle yere sürttü ve karter muhafazası orta kısımdan el içi kadar kırıldı. Plastik ile motor arasındaki elyafta bozulma yok. Servisi aradım parça 198 TL. + işçilik 20 tl. Açıkçası el kadar kırık için 220 TL. vermek işime gelmedi. Ne yapmalıyım kararsızım. Acaba plastik yapıştırıcı vs. tutar mı? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsanız memnun olurum. Herkese kazasız keyifli sürüşler...

Geçmiş olsun, plastik tampon veya fiberglas tamiri yapanlar cüzi bir ücret karşılığı yama yapabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

quote:

Orijinalden alıntı: RADİANCE_43

Selam arkadaşlar, dün arabanın alt orta kısmı yol çalışması nedeniyle yere sürttü ve karter muhafazası orta kısımdan el içi kadar kırıldı. Plastik ile motor arasındaki elyafta bozulma yok. Servisi aradım parça 198 TL. + işçilik 20 tl. Açıkçası el kadar kırık için 220 TL. vermek işime gelmedi. Ne yapmalıyım kararsızım. Acaba plastik yapıştırıcı vs. tutar mı? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsanız memnun olurum. Herkese kazasız keyifli sürüşler...

Geçmiş olsun, plastik tampon veya fiberglas tamiri yapanlar cüzi bir ücret karşılığı yama yapabilir diye düşünüyorum.

Sağolun, evet olabilir, çünkü kırık kısım yama yapılabilecek durumda, en iyisi kaportacı arkadaşlardan bilgi almak.

• quote:

Geçen hafta sonu ön fren balatalarımı değiştirdim.

servisin 3-5 bin km daha gider demesine rağmen.

Malum bayram yolculuğu var.

Yetkili servis mi, yoksa dışarıdaki ustayamı değiştirsem konusunda yaşadığım tereddüt sonrasında aracımın bir check up ihtiyacınında olduğunu hatırlayarak yetkili servise yaptırdım.

Ön fren balatalarımı 160 tl ye değiştirdiler.

bunun yanında aracım genel bir kontrolü yapıldı.

yağ takviyesi gerekti. ön takım süspansiyon vs elden geçti.

Arka balatalar için 10k km daha gider dediği için değiştirmedim. 60.000 bakımı için gittiğimde değiştirecem artık.

Ön balatam ilk defa değişti.

Aracım şu an 54 bin küsür km de, tatil dönüşü 56bin oluruz.

Elektrikli park freni var ama arka fren balatam 60.000 km yi görecek benim.

Bizim MST de geçtiğimiz perşembe yaştan dolayı 2. bakıma girdi.

Bakıma ilaveten arka balatalarda değiştirildi.

Sürekli rampa ağırlıklı kullanım sebebi ve HILL HOLDER takviyesi ile arka balatalar bitmiş.

Toplamda 530 TL bayıldık.

İyi forumlar...

• Arkadaşlar aracın bagaj bölümünden TIRLAMA gibi bir ses geliyor. Sanki yedek lastiğin içine yerleşen halıflex kaplamadan geliyor gibi! Forumda daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. Yardım!

• 
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.