Şimdi Ara

>>Dead Space 2<< OYUN ÇIKTI!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
1
Favori
16.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CEHENNEMDEN KURTULMANIN TEK YOLU CEHENNEMDEN UZAK DURMAKTIR

Geliştiren: Visceral Games
    Dağıtım: Electronic Arts
    Çıkacağı sistemler: Ps3, Xbox 360, PC
    Çıkış tarihi: 2010/2011

Bu dönemin en başarılı oyunlarından biri olan Dead Space'in ikinci oyunu "Dead Space 2" EA tarafından resmi olarak duyuruldu. Dead Space 2, Xbox 360,Ps3 ve Pc sistemleri için geliştirilecek. Çıkış tarihiyle ilgili ise henüz bir açıklama yok

Ana karakterimiz Isaac ile yine Necromorphs ırkına karşı olan savaşımız devam edecek.

http://www.vg247.com/2009/12/07/dead-space-2-announced-detailed/

Oyunla ilgili ilk detaylar ortaya çıktı

*Oyun Dead Space'den tam 3 yıl sonrasını konu alacak.
    *Oyun bu sefer "Sprawl" adında bir uzay istasyonda geçicek.
    *İlk oyuna göre çok daha fazla korku öğesi içerecek olan oyunda ayrıca daha fazla boss savaşları olacak.
    *İlk oyunda konuşmayan karakterimiz Isaac bu sefer konuşacak
    *Oyunun geçtiği Sprawl adındaki uzay istasyonu çok büyük olacak. İçinde okul, alışveriş yerleri ve kilise bile bulunacak.

http://www.vg247.com/2009/12/10/info-splurge-dead-space-2-set-three-years-after-original-multiplayer-confirmed/

Yeni ekran görüntüleri

[Kunye=507-5]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 27 Ocak 2011; 23:47:52 >

• güzel haber bence nex gen in yeni resident evil i death space dir eski resident evillerde ne varsa bu oyunda onu aynen yaşatıyor çok iyi bir oyun olmasına rağmen fazla ilgi uyandırmayan kaliteli bir oyun 2.side güzel olacaktır çıkmasını merakla bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

güzel haber bence nex gen in yeni resident evil i death space dir eski resident evillerde ne varsa bu oyunda onu aynen yaşatıyor çok iyi bir oyun olmasına rağmen fazla ilgi uyandırmayan kaliteli bir oyun 2.side güzel olacaktır çıkmasını merakla bekliyoruz

Survival Horror türünün yeni kralı artık Dead Space.
  • evet çok kaliteli bir yapımdı, 2'nciside süper gelecek eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

güzel haber bence nex gen in yeni resident evil i death space dir eski resident evillerde ne varsa bu oyunda onu aynen yaşatıyor çok iyi bir oyun olmasına rağmen fazla ilgi uyandırmayan kaliteli bir oyun 2.side güzel olacaktır çıkmasını merakla bekliyoruz

Güzel tespit arkadaşım. Korku türünde adam gibi oyun kalmadığı, resident evil gibi bir efsanenin bile action tarzına döndüğü bu zamanda DEad space korku oyunu boşluğunu doldurdu, iyi de oldu. 2. si de ilki gibi olsa bile yeter. Karanlık koridorlarda yine tırsacağız desenize.
  • Dead Space 2 için ilk görsel yayımlandı

• Amaç korkutmak ve germek ise bu oyun bunu çok iyi yapıyordu.Hele en önemlisi yalnızlık hissini çok iyi veriyordu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DEAD SPACE 3 !!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dead Space'de olmasa bu nesilde korku oyununa aç kalacaktık. İkinci oyunu deli gibi bekliyorum uçuracak hepimizi
  • Merakla bekliyorum.İlk oyunun üstüne biraz koysunlar kafi.
  • ben ilkini oynamadım daha, ama sonradan oynamakda baya iyi oluyor, şimdi baktım oyun 7 pound olmuş birde kuzenle ortak alıyoruz single oyunları etti 3,5 pound
  • hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biriydi dead space ps3 te ilk oyunumdu benim sabırsızlıkla bekliyorum çıkmasını ilkini oynamayan arkadaşlar varsa çok şey kaçırıyorsunuz bence
  • Atmosfer seslerle birlikte müthişdi. Ama gel gelelim, bu oyun ilk bir saati korkutuyorsa bitene kadar en fazla gerebiliyordu.
    Sürekli aynı animasyonlarla yerde yatan ucubelerin "hödölö" diye üzerinize atlamaları bayıyordu bir süre sonra.
    Hadi len deyip kırıyordum kafalarını.
  • ahhh neden bu oyunun türkçesi yok hiç birşey anlamıyoruz ne güzel film diye seyredicektik
  • off bea işte bende bunu bekliyordum oyunu 3 defa bitrdim yok boyle bir oyun next gen de oynadığım en zevkli oyundu diyebilirim
  • ps3te simdiye kadar 25 uzerinde oyuna sahip oldum, oynadagim en iyi 5 oyundan birisi kesinlikle
  • bu oyunu oynamadım sizce çok şey kaçırdımmı. vakit kapbetmeden alıp oynayımmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

bu oyunu oynamadım sizce çok şey kaçırdımmı. vakit kapbetmeden alıp oynayımmı

Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsan oynamalısın.
  • Oyunla ilgili ilk detaylar ortaya çıktı

*Oyun Dead Space'den tam 3 yıl sonrasını konu alacak.
    *Oyun bu sefer "Sprawl" adında bir uzay istasyonda geçicek.
    *İlk oyuna göre çok daha fazla korku öğesi içerecek olan oyunda ayrıca daha fazla boss savaşları olacak.
    *İlk oyunda konuşmayan karakterimiz Isaac bu sefer konuşacak
    *Oyunun geçtiği Sprawl adındaki uzay istasyonu çok büyük olacak. İçinde okul, alışveriş yerleri ve kilise bile bulunacak.

http://www.vg247.com/2009/12/10/info-splurge-dead-space-2-set-three-years-after-original-multiplayer-confirmed/

• dead space 2 ile ilgili bir suru baslik olustu.karisiyor ama.
  • Oyunun sonları dahada güzeldi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.