Şimdi Ara

AMD&ATI Kullananlar Topluluğu - Yeni KRAL 290X - (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.028
Cevap
22
Favori
482.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fenderen

leech, çok teşekkür ederim.

Anakart Driver'larını yükledikten sonra, direk bunu mu yükleyeyim yani ?

Evet
  • az önce shaderi açışmış bios yükledim 6950 ye ama bu seferde catalyst arayüzü açılmıyor. .. ne yapabilirim ?
    1536 shaders oldu ama işte bu sorun çıktı şuan . 10.1 sürümünü indiriyorum bakalım ne olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

@atiktuk hocam 11.1 ile istediğiniz ayarlarda unigine heaven aldım bakabilirmisiniz sonuç nasıl? 976/5000MHz ile aldım, birazdan 1/5GHz için deneyeceğim sonra da 11.1a hotfix için.

AMD&ATI Kullananlar Topluluğu  - Yeni KRAL 290X -

mukteda hocam bu unigine heaven ıyüklüyorum ama run tuşu çalışmıyor
  • arkadaşlar atinin sitesinde Catalyst 11.1 cıktı ama hala neden sapphirein sitesinde yok ? bilgisi olan warmıdır
  • @keskinbalta hocam .Net FrameWork ve java güncellemeyi denermisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenhilli

arkadaşlar atinin sitesinde Catalyst 11.1 cıktı ama hala neden sapphirein sitesinde yok ? bilgisi olan warmıdır

sapphire özel olarak bişiler ekliyormu onu bilmiyorum ama pek önemli değil ordaki şahsen ama özel olarak kendileride birşeyler yapıyorlarsa amenna beklenirde gerek yok koyarlar bi ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

sevenhilli sen de taktın ha sapphirein sitesine

• Arkadaslar bu olay , ayn ısey gıbı , domatesı gıdıp manav yerıne bakkaldan almak gıbı . yanı sapphır kartı olanlar atının sıtesınden yuklememelerı gerekır bence :)
  • quote:

Arkadaslar bu olay , ayn ısey gıbı , domatesı gıdıp manav yerıne bakkaldan almak gıbı . yanı sapphır kartı olanlar atının sıtesınden yuklememelerı gerekır bence :)

bence domates tarlası amd'nin sitesi, siz gidip domatesi kabzımaldan almak istiyorsunuz.
  • Hd 5670 kullanan varmidir aranizda. Almayi dusunuyorumda. Yorum yapicak olan varsa cok sevinirim. Veya 5570.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezerEkrem

Hd 5670 kullanan varmidir aranizda. Almayi dusunuyorumda. Yorum yapicak olan varsa cok sevinirim. Veya 5570.

Reznov_Viktor olması lazım, ilk sayfadan listeye bakın.
  • Bi aksilik olmazsa Sapphire HD5850 kartım yarın elimde olacak. Teknobiyotik kampanyasından aldım. İlk defa ATİ kart kullanacağım. İnşallah memnun kalırım. Bu kartla güncel oyunları full ayarlarla oynayabilirmiyim acaba? 4 GB. Ram, Q6600 işlemci var.
  • quote:

quote:

Arkadaslar bu olay , ayn ısey gıbı , domatesı gıdıp manav yerıne bakkaldan almak gıbı . yanı sapphır kartı olanlar atının sıtesınden yuklememelerı gerekır bence :)

bence domates tarlası amd'nin sitesi, siz gidip domatesi kabzımaldan almak istiyorsunuz.

ozaman ati nasılsa sıtesınde downloadları koyuyo , peki neden sapphire de sitesine ekliyo bır baska lınkten hemde atı uzerınde degıl lınk .

• amd nin sitesinden haberi olmayanlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 28 Ocak 2011; 0:42:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezerEkrem

Hd 5670 kullanan varmidir aranizda. Almayi dusunuyorumda. Yorum yapicak olan varsa cok sevinirim. Veya 5570.

1- Reznov_Viktor HIS 5670
    2- parodist HIS 5670

Arkadaşlardan bilgi alabilirsin...
  • quote:

quote:

quote:

ozaman ati nasılsa sıtesınde downloadları koyuyo , peki neden sapphire de sitesine ekliyo bır baska lınkten hemde atı uzerınde degıl lınk .

o sapphire'in yükümlülüğü olduğu için. her marka yazılım desteği vermek zorundadır.

• 5850 vapor-x kartım sanırım software olarak voltaj kontrolüne izin vermiyor. Fakat afterburner ile 950 - 1200 kullanabiliyorum. Furmark da sıcaklık testinde biraz fazla ısınıyor 80 derecelerde fakat oyunlar artifact veya başka bir problem ile karşılaşmadım. Voltaj vermeden 950 yi görmesinde bir problem yoktur umarım ??
  • def hızları iyi cıkmışsın hocam ben daha hiç denemedim yetiyor şimdilik

bide bişi olur elimde kalır diye dokunmuyorum valla
  • 999'a kadar kullanabiliyorum stabil bir şekilde fakat 1000 dedim mi sistemi kilitliyor Ramlerde 1250 de çalışabiliyor fakat 1200 de bıraktım. Pencil mod için gerekli talimatları buldum fakat hiç elleyesim yok şimdilik voltajsız böyle kullanabilmem büyük bir şans galiba
  • @RyanCondor hocam vallahi süper, herkesin isteyeceği birşey furmark'ta da stabil mi?
  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.