Şimdi Ara

Brookstone'dan iki yeni iPod ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • iDesign 2 in 1 Music System


    Brookstone, Made for iPod ve Works with iPhone sertifikalı iki yeni iPod ses sistemini satışa sundu. Tatil döneminin yaklaştığı bu dönemde satışa sunulan iPod aksesuarları özellikle uygun fiyatları ve tasarımlarıyla dikkat çekiyor.


    Brookstone'un satışa sunduğu ürünlerden ilki iDesign 2-in-1 Music System, ön kısımda konumlandırılmış Apple Dock bağlantı girişinin yanı sıra arka tarafında CD medyalarını okuyabilmesi için optik sürücü bulunuyor. Arkadan aydınlatmalı dokunmatik paneli üzerinden ve kutu içeriğinde gelen kumandasıyla kontrol edilen sistem , FM/AM sinyallerini de alabiliyor. Brookstone'un satışa sunduğu diğer bir ürün, iDesign Flip Speaker ise hem normal hemde yatay konumda iPod/iPhone bağlantısına izin veren tasarımıyla ve gücünü 4 adet AAA pilinden sağlamasıyla farklı olduğunu ortaya koyuyor. Her iki üründe de 2 adet stereo hoparlör bulunduğunu belirtelim. Brookstone'un iDesign 2 in 1 Music System ve iDesign Flip Speaker Dock için belirlediği satış fiyatlarıysa sırasıyla 150 ve 80 dolar.




    iDesign Flip Speaker Dock




  • Apple ürünümüz yokki alalım :(
  • Sevmedim malesef:(
  • diğer telefonlarla bence iphone'U karşılaştırmak bile saçma geliyor böyle ürünleri gördükçe,adamlar telefon yapmamış IPHONE yapmış ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.