Şimdi Ara

e okul ve ie8 çözemediğim sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
17.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar işletim sistemim windows 7 ve explorer 8 yüklü ama malesef devlet sitelerinden biri olan e okulda hata veriyor hata resimleri aşağıdadır lütfen bir bakın ve anlayan varsa yardım etsin ben bir türlü çözemedim..sorunu kısaca anlatayım e okulda tablolar oldukça büyük çıkıyor başka bir sayfadada diktörtgen şeklinde bir kısım sayfaya yapışıyo ve işlem yapılmıyor virüs falan yok..kesinlikle ie8 kaldır demeyin çok uğraştım sistemde gizli kaldırılamıyor..kaldırma programlarını denedim (your Uninstaller,Ashampoo,revo vs.) yardım edebilecek olanlara minnettar olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azadcan -- 3 Aralık 2009; 20:59:53 >

• sayfayı yenile tuşunun sol yanındaki uyumluluk modunu denediniz mi ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hocam Firefox indir kesin sorununa çare olacaktır.Bide ie8 de dikkat edin sol alt köşede % oranı var sayfanın boyutunu büyütüp küçültmek için bu mesajı yazarken benim görüntü boyutum %115 idi ve allta kaydırma çubugu oluşmuştu %100 indirdiğimde kaydırma çubugu kalktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC Doktor -- 3 Aralık 2009; 20:59:57 >
  • sayfayı yenile tuşunun sol yanındaki uyumluluk modunu denediniz mi ?

uyumluluk modu çözmüyor sorun o çok denedim ama malesef olmuyor
  • aLFoNs0

Hocam Firefox indir kesin sorununa çare olacaktır.Bide ie8 de dikkat edin sol alt köşede % oranı var sayfanın boyutunu büyütüp küçültmek için bu mesajı yazarken benim görüntü boyutum %115 idi ve allta kaydırma çubugu oluşmuştu %100 indirdiğimde kaydırma çubugu kalktı.

Sevgili alfonso bende mozilla ve opera yüklü daha 2 gün önce chormeda yükledim belki açar diye ama malesef hiç biri e okul sitesinde çalışmıyor meb in e okul sitesini sadece ie çalıştırıyor ona mahkumuz anlayacağın.. Mozilla kesinlikle çalışmıyor sayfalara tıklayınca açmıyor "lütfen bekleyiniz işlem yapılıyor " diyor ama açmıyor açsa zaten her sitede mozilla kullanıyorum exploreri çöpe atacam ama e okul ve bir kaç sitede daha gerekli oluyor...
  • firefox a şu eklentiyi kurup e okul u bu eklenti ile açın. Firefox penceresi içinde ie çalışacak... Eşim e okula bu şekilde firefox dan girebiliyor
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1419
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • clarion

firefox a şu eklentiyi kurup e okul u bu eklenti ile açın. Firefox penceresi içinde ie çalışacak... Eşim e okula bu şekilde firefox dan girebiliyor
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1419

Clarion bendede itab eklentisi yüklü fakat bir türlü not girme devamsızlık girme sayfaları açılmıyor mozilladan acaba başka bir ayar mı yaptınız bende işleminiz devam ediyor diyor ve takılıp kalıyor bir türlü açılmıyor..operadan da ie olarak tanıtma var ama o da sayfayı açmıyor velhasıl not dönemi geldi evde rahat rahat not giremiyorum bunalıdım inanın...Her gün devamsızlık girme derdide cabası...sayfa çalışsa bir dakikalık bişey ama sayfalar çalışmıyor adeta gizli bir güç sayfaları kilitliyor..Şunu unuttum itab eklentisiyle açıyor ama aynı hatayı veriyor yani tablolar yine bozuk ve üst kısım kilitli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azadcan -- 3 Aralık 2009; 21:23:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla yaklaşık 4 - 5 forumda konuyu açtım ama derdime çare bulamadım bir arkadaş donanım haber çok kalite onlara bildir dedi umarım sorunumu çözecek bir arkadaş vardır işletim sistemiyle alakalı değil çünkü xp kullanırkende aynı hatayı yapıyordu ie 8 ile alakalı değil çünkü ie 7 de aynı hatayı yapıyordu sadece ie 6 yapmadı o sürümde nerdeyse tarih oldu..Format atmak kolay ama attıktan sonra tekrar aynı hatayı vereceğini biliyorum çünkü formatıda kaç defa deniyorum belki bilgisayarımda yüklü bir programlar çakışıyor onuda bulamadım velhasıl şaşırdım-takıldım kaldım...
  • Exploreriniz yani internet tarayıcınızın ayarlarıyla oynadınız artık web sayfaları artık doğru görüntülenmiyor ve yüklemeler aniden kesiliyorsa, artık IE yi yeniden kurmanın zamanı gelmiştir.

Bunun için
    XP CD sini sürücüye yerleştirin

Başlat / Çalıştır a şunu yazın. rundll32.exe.setupapi,InstallHinfSection.DefaultIn stall.132.%windir%infie.inf

Eski haliyle yeniden yüklenecektir.
  • peki netscape yada safari yi denedinizmi?

Netscape Beta

Safari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 3 Aralık 2009; 21:44:46 >
  • yok herhangibir ayar yapmadım. Sizde başka bir sorun var gibi ama anlayamadım...
  • Sevgili alfonso işletim sistemi windows 7 bu dediğiniz yol yani win 7 dvd si taksam aynı komutu yazsam onarma yaparmı?
  • hayati54

peki netscape yada safari yi denedinizmi?

Netscape Beta

Safari

Hayati bey bir denemediğim bu iki tarayıcı kalmıştı doğrusu ama en kısa zamanda onlarıda deneyeceğim...

• Enteresan..Eğer uyumluluk modu da işinizi görmüyorsa (eğer uyumluluk modu düzgün çalışıyor ise) ie7 de sanırsam aynı problemi verecektir kursanız bile..
    En son söylenen 2 browserı deneyin..Eğer onlar da işe yaramazsa tekrar bakalım...
  • mesuthaksoy

Enteresan..Eğer uyumluluk modu da işinizi görmüyorsa (eğer uyumluluk modu düzgün çalışıyor ise) ie7 de sanırsam aynı problemi verecektir kursanız bile..
    En son söylenen 2 browserı deneyin..Eğer onlar da işe yaramazsa tekrar bakalım...

Tamam mesut bey hemen diğer tarayıcıları kurup bakıyorum....
  • Netscape Beta ve safari indirdim , netscape mozilla, opera ve chorme gibi işleminiz yapılıyor bekleyin dedi bir türlü sayfayı açmadı...Safari ise kaç defa denememe rağmen finis kısmında bilgisayara restart yaptırıyor masaüstüne kısayol atıyor program files açmaya çalıştım tekrar bilgisayarı kapatı sanırım bu safari Mac için windows da çalıştıramadım durum bundan ibaret....
  • not düşmeyi unutmuşum : netscape ve safariyi kurduktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatınız , mesela ie7 yeni çıktığında kurduğumuzda yeniden başlatmadığımızda ie yi açmak istediğimizde masaüstüne kısayol oluşturup hata verirdi ,

tavsiyem pc yi yeniden başatın sorun düzelmedi ise netscape ve safariyi kaldırın yeniden başlatın , tekrar kurulum yapın , tekrar yeniden başlatın safari ve netscape için adobe flash player ve java sürümünü kurun yeniden başlatın.(java sanal makinesinide kurun) bu arada alıntı yaparken qnote yi silmeyin yada alıntı tuşunu kullanın iyi seyirler

Microsoft corp. Windows 98/2000/xp için java sanal makinesi (Bildiğimiz java runtime değildir!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 4 Aralık 2009; 11:54:31 >

• azadcan

Safari programının OS işletim sistemleri için versiyonu mevcut.
    http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/Safari4/061-7334.20091111.WndSF/SafariQuickTimeSetup.exe
    adresinden indirebilirsin ki senin indirdiğin de os içindir yoksa kuramazdın pcye.
  • Sevgili Mesut ve Hayati beyler; tüm iyi niyetli açıklamalarınız ve yardımlarınız için teşekkür ediyorum ama gelin görünki bu iki tarayıcıda derdime derman olmadı..Bir sürü şey denedim düzelmedi...Hafta sonuna girdik ben oturum format atacam ama eminimki bir süre sonra aynı hatayı tekrar vercek explorer ama ne yapayım explorer lazım ve başka tarayıcıda e okulu açmıyor not girişleri yapmam lazım..Bu hata bişeyden kaynaklanıyor ama ne kafama takıldı gitti..Ama cevabını bulamamak daha can sıkıntısı...Varsa başka bir önereceğiniz durum seve seve yapmaya hazırım yeterki explorer doğru çalışsın..ama ufukta faydasız bir format görünüyor.Şunuda belirtiyim acaba hangi işlem ie 8 saklı kılıyor sistemde hiçbir yerde göremiyorum yüklü güncelleştirmeleri göster dediğimde yine yok nasıl kalkar bu explorer..İe 8 Setup yapmaya çalıştığımdada işletim sisteminizde desteklenmiyor diyor şaştım kaldım..Önerilerinize açığım arkadaşlar..

• ie8 ile alakalı bir sorun.aynı şey eczanelerin kullandığı sgk programında da yapıyor.
    not girememe sorunu yüzünden bir müşterimde ie8 kaldırıp 7 dönmüştüm.fakat sizde win7 olduğu için başka bir çözüm bulmak gerekiyor.
    explorer ayarlarında korumalı mod vardı sanırım onu kapatarak ve güvenlik ayarlarını düşürerek denedinizmi acaba.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.