Şimdi Ara

Asus Eee PC 1201HA, Amerika pazarına daha düşük konfigürasyonla giriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Asus'un ilk defa 2007 sonlarında lanse ederek netbook pazarının gelişimine öncülük ettiği Eee PC mini-bilgisayar ailesi yeni modellerle genişlemeye devam ediyor. Artan rekabet koşullarına karşı ürün gamını yeni modellerle geliştirme yoluna giden Asus, Eee PC 1201HA modelini Avrupa ile birlikte Amerika pazarında da satışa sunuyor. Ancak gelen bilgilere göre firma, yeni modelini Amerika'da farklı bir konfigürasyon seçeneği ile sunacak. 1366 x 768 piksel çözünürlüğünde 12.1-inç ekrana sahip netbook'ta 1.33GHz'de çalışan Intel Atom işlemciye ve GMA 500 entegre grafik birimine yer veriliyor.


    Avrupa versiyonu 2GB bellek ve 250GB kapasiteli depolama sürücüsüyle donatılan Eee PC 1201HA'nın Amerika için hazırlanan versiyonunda ise 1GB bellek ve 160GB kapasiteli sabit disk kullanıldığı belirtildi. 7 saate kadar pil süresi vaat eden ve diğer özellikleri arasında 10/100 ethernet ve WiFi gibi detaylara yer verilen netbook modeline işletim sistemi olarak Windows XP S3 eşlik ediyor.


    Asus Eee PC 1201HA'nın Amerika'da satışa sunulan versiyonu hakkında daha fazla detay ve fiyat bilgisi edinmek için buraya tıklayabilirsiniz.








  • bunların ekran kartı kaç mb bilgi vere bilirmisiniz acaba..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    bunların ekran kartı kaç mb bilgi vere bilirmisiniz acaba..




    Bunların ekran kartları dahili sanıım 64 mb olması lazım ama 224mb a kadar çıkıyor winxp de..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.