Şimdi Ara

V31 mesaj yazma sorunu....5800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba. yaklaşık 3 4 gün önce 5800 aldım aldığımda v30 yüklüydü .v31.008 yükledi satıcı adam. yanlız mesaj yazarken aşşırı takılıyo mesajı yazıyorum hızlı hızlı bi bakıyorum daha yazmamış 2 saniye belkliyorum okadar yazdığım şey biranda ekranda beliriveriyor. ne yapmalıyım? telefonu geride iade etme şansım yok konyadan aldım şuan istanbuldayım...bilenler yardım ederse sevinirim . saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snncbc -- 2 Aralık 2009; 17:11:36 >

• V31.101 i yükle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

V31.101 i yükle :)

eyw hocam saol.
  • yuklediysenis sorun cosuldumu ?.. bendde o sorun var benm v30 yasiyorm gec yasiyorr:s kafayi yicem
  • en son surumde(sanırım bu arkadasın dedigiv31.101 oluo)herhangi bir problem yok.versiyonu yukseltirseniz problemleriniz cozulur :)
  • tmm tsk.birdie sorum olcak aldgim yere gotrsm version yuksetmeyii ucrendirme yaparlarmi ?yoqsa kndileri yapip verrlrmi
  • aynı şey 5530 da da var bende? onda ne yapabilirm?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Zenfone 6 Rehber Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakyes

tmm tsk.birdie sorum olcak aldgim yere gotrsm version yuksetmeyii ucrendirme yaparlarmi ?yoqsa kndileri yapip verrlrmi

Nokia shop lar bedava yapıyor da, ah birde türkçeyi düzgün kullansak
  • :D turkceyi dusgün konusuyorm kalvye bagsi tuslar calısmyoo copy yapiyormm ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

quote:

tmm tsk.birdie sorum olcak aldgim yere gotrsm version yuksetmeyii ucrendirme yaparlarmi ?yoqsa kndileri yapip verrlrmi

Nokia shop lar bedava yapıyor da, ah birde türkçeyi düzgün kullansak

nokia shop benimkini 008 e yükseltti 101 e deil 101e kendim yükselttim.
  • quote:

ben nokia shopa degilde aldıgım bi avea bayisinde sormustum 15 lira demişti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortalknight

quote:

Arkadaşlar bu kadar basit bir işlem için sakın para filan vermeyin. Detaylı şekilde anlatımlar mevcut ki zaten sizin yapacağınız bişey yok yönlendirmeler geliyor zaten sırasıyla. Hayatınızda 1 kere oyun kurduysanız, update ide kolaylıkla yaparsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

quote:

Orijinalden alıntı: mortalknight

quote:

Arkadaşlar bu kadar basit bir işlem için sakın para filan vermeyin. Detaylı şekilde anlatımlar mevcut ki zaten sizin yapacağınız bişey yok yönlendirmeler geliyor zaten sırasıyla. Hayatınızda 1 kere oyun kurduysanız, update ide kolaylıkla yaparsınız.

tabi cnm sadece arkadasın bilgisi olsun diye soledim.yoksa aynen asırı kolay bir olay...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.