Şimdi Ara

Ekim ayında 21.7 milyar dolarlık yonga satışı gerçekleştirildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • iSuppli tarafından hazırlanan Yarıiletken Pazarı'nda 2009 raporuna göre Intel'in açık ara liderliği devam ederken, Samsung'un gelişimi ise devam ediyor. Bir önceki yıl ile kıyaslandığında AMD'nin üç sıra birden yükseldiği çalışmanın detaylarından sonra kısaca SIA olarak bilnen Yarıiletken Endüstrisi Birliği, Ekim ayı raporunu yayımlayarak pazarın son durumunu gözler önüne serdi.


    21.7 milyar dolarlık satışın gerçekleştiği Ekim ayında, bir önceki aya göre %5.1 oranında büyüyen pazar bir önceki yılın aynı dönemiyle kıyaslandığında ise %3.5 oranında düşüş yaşadı. Tüm pazarlarda büyümenin gözlemlendiği Ekim ayı için açıklamada bulunan SIA başkanı George M. Scalise, tatil sezonu için elektronik üreticilerinin üretimi arttırdığını dolayısıyla Ekim ayının endüstri tarihinde her zaman güçlü bir dönem olduğunu belirtti.


    Yılın ilk 10 ayında 180 milyon dolarlık satış hacmine ulaşılan yarıiletken pazarının bir önceki yıla (215.8 milyar dolar) kıyasla yaşanan kriz nedeniyle %16.6 oranında düşüş yaşadığı belirtildi.








  • amd yükselişte dx 11 lerle baya bi yükselir kendi yongaları cok iyi iyide bu yonlaralı sattıracak olan işlemcilerdir işlemci lerinide bir düzeltse
  • kriz bunları kolay kolay vurmaz ya
  • aylık 22 milyar $

    çok büyük bi pazar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.