Şimdi Ara

Knight Online'nin El Değiştirmesi ve Heaven Fire ' daki değişiklikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
21.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size durumu baştan, bildiğim kadar anlatıyım...

MGame Knight Online adlı bir oyun yapıyor ve bu oyunda fazla oyuncu bulamıyor. Bu yüzden oyunu elden cıkarma peşine düşüyor. K2Network oyunu Mgame'den kiralıyor. MGame dediğim şirket şuanki heaven fire'nin sahibi. K2Network hem yıllık kira ödüyor hem gelen gelirlerin %35 ini MGame şirketine veriyor. Ancak k2network un gelirleri cok iyi, oyunu kiraya verdiği için mgame bu durumdan pek memnun kalmıyor. Her ne kadar yeni oyunlar çıkarsada ne yaparsa yapsın Knight Online'den gelen geliri sağlayamıyorlar ve Heaven Fire adlı programı cıkarıyorlar. Zaten oyunu mgame hazırladığı için tüm acıkları vs. biliyor. Bu yüzden k2Network bu olayı bir türlü fixleyemiyor ve sürekli K2Network e baskı yapıyor. K2Network hiç bir şekilde Heaven Fire yi fixleyemediği için oyuncu kaybetmeye başlayınca en sonunda Mgame ye lanet ediyor ve sözleşmeleri fes edip oyunu Mgame ye geri vermeye karar veriyor.

Ve Bu ay sonuna kadar oyun MGame ' nin eline geri dönecek. Bu yüzden heaven fire ' nin czde kullanılma özelliği kaldırılacak ve belki pus'da satılamya başlanıcak. ayrıca benim düşüncem, heaven fire pahalanabilir..

ayrıca oyun MGame'nin eline geçtiği için kospdan banlanan charlara yılbaşına kadar af gelecek.

kaynağım sağlam yerden

D.NOT= Yazım yanlışım varsa affola...

• para para para... oyunculara para olarak bakıyolar resmen. eğer bu şekilde ise.
  • Eger bu dogruysa bayram edicez
  • 3 kuruşluk adamların elinde binlerce oyuncu. Bu kadar dandik grafikli, açıklı bir oyunda koxp denen zımbırtının kalkması kim bilir kimleri sevindirecek. Milletin yüzü gülecek. Ama parayı para göz, çıkarcı pislikler götürecek gene ve k2 network tarafından ticaret mekanizması haline getirilen oyunun etinide gene onlar yiyecek. Şaşırıyorum doğrusu.

( Not : bende bir ko oyuncusuyum lakin sırf upgrade yaptım diye onun hevesi var yoksa gene bir upgrade yapıp bırakacaktım.

Ve hf pusta satılmaya başlanırsa ko = sro demektirki bitik oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoturday -- 30 Kasım 2009; 2:55:04 >
  • bunu bana ko nun içinde olan satış bayisi olan birisi anlattı cıktığımız bir öğle yemeğinde.

gelecekte büyük ihtimalle böyle bir durum bizi bekliyor
  •  Knight Online'nin El Değiştirmesi ve Heaven Fire ' daki değişiklikler
  • Vay be süpermiş ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aksine eline geçtiği zaman hf i bırakıp tertemiz bir oyun için çalışmalı mgame. zırnık koklatmayan k2 den oyunu alınca paraya aç egolu bir şiket olursa satar pus ta. mantıklı olanı hf ı bırakması. madem ellerine geçiyor ? değil mi
  • sacma. siz suan k2 nin para kazanmadiginimi zannediyorsunuz?
  • ßence yalan alayı k2network dan mgame ye geçerse oyun ßüyük oranda degişir sanırım sro gibi bot olayı istemiyoruz ßiz ßizim koxperimiz elinde sonunda ßanlanıyor ama sroda..
  • Allahhhhhhhhhh Allahhhhhhhh bayram bayramm:D mgame gelsin g1 de gitsin:D k2network bu yüzde engellemiyorsa umarım mgame en geller holeyyy inşallah böyle birşey olurrrr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayrtr

Allahhhhhhhhhh Allahhhhhhhh bayram bayramm:D mgame gelsin g1 de gitsin:D k2network bu yüzde engellemiyorsa umarım mgame en geller holeyyy inşallah böyle birşey olurrrr.

Birader lafı yanlış dinledin galiba :) Mgame İnş Engeller Diyorsun Zaten Mgame Cıkarmış Gelirse Direk Kaldırır Knight Online Oyunun Adamlar Kendileri Yapmış Bütün Herşeyini Biliyorlar Arkadaşın Dediği Gibi Ya Bu K2Network Bu Oyunu Geri Teslim Edecek Yada Heaven Fire Hİç bitmeyecek...!!!
  • 1-2 kişi yalan demiş...

yaşlarını merak ediyorum veya ko hakkındaki bilgilerini
  • hf pusta mı satılcak :S kötü olur öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaelisporLu

ßence yalan alayı k2network dan mgame ye geçerse oyun ßüyük oranda degişir sanırım sro gibi bot olayı istemiyoruz ßiz ßizim koxperimiz elinde sonunda ßanlanıyor ama sroda..

sro da botla en fazla kasabiliyosun yüksek miktardada para ödüyosun ban yememk için
    pvp alanlarında bot kullanamazsın lütfen atıp tutmayalım
  • Bana Çok saçma geldi. Kaynak sağlam yerden diyorsunda bekleyip göreceğiz.
  • Pff.
    Satın charları elden çıkarın oyunu bırakın pvp go
  • Ama gerçekten Mgame bu oyunu satın alıp hf ve koxpu kaldırırsa daha fazla gelir elde etçeklerini biliyorlardır umarım...
    Umarım böyle birşey olur...
    Oyunun içinde birton oyun dönüyor
  • anlattıkların kulağa gayet mantıklı geliyor. HF yi oyunun kendisinin çıkardığını artık %90 biliyoruz. Bi oyun neden kendini batırsınki ? Mgame oyunu almak için yaptı tabiki. Ama genede hurafe kokuyor. Çok masal okuduk kalktı-kalkıyor-kalkmış gibisinden. Umarım dediklerin doğrudur
  • bende 2010 yılında k2 nin lisansını bitecegini duymuştum.Sanırım birbirleriyle baglantısı olabilir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.