Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Oyunun Donup Kalması

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Yazdır
Sayfa: [1]
Giriş

3965 Mesaj
30 Kasım 2009; 0:56:50 

Arkadaşlar selamlar. FW'li Benq-rom Xbox 360'ım var. Bugün Forza 3 oyununu DVD'ye yazdım, oyunu hiç sorun olmadan, her zaman ki zamanlaması ile HDD'ye kurdum. Oyunda herhangi bir yarış yapmaya çalıştığımda loading ekranında konsol donuyor. Donup kalıyor. Joistikdeki butonda işe yaramıyor. Konsolun üstündeki açma/kapama düğmesine basıp kapatıyorum. Böyle 10 defa filan denedim sadece ikisinde oyun oynayabildim, daha sonra da çıkmaya çalıştığım menü loading ekranında yine donma yaptı. Daha önce hiçbir zaman böyle bir problem yaşamadım, Memorex ve Verbatim DVD tercih ettim. Geçenlerde şans eseri ucuza bir dl-dvd aldım Tesco marka. Sorun budur diye tahmin ediyorum fakat NFS: Shift oyununu da aynı markaya yazdım, o sorunsuz oynandı ve oynanıyor. Fakat Forza 3'de böyle bir şeyle karşılaştım. Belirteyim; daha önceleride bazı demolarda böyle donmalar oluyordu fakat bir tam sürüm oyunda karşılaşınca kafamı kurcaladı. Neler yapmalıyım? Saygılar...

7218 Mesaj
30 Kasım 2009; 1:05:21 

Bende de loading ekranında donma yaptı bir kere. Ama multiscreen ayarlarını kurcaladıktan sonra oldu.

3965 Mesaj
30 Kasım 2009; 1:33:15 

quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Bende de loading ekranında donma yaptı bir kere. Ama multiscreen ayarlarını kurcaladıktan sonra oldu.

Abi çok teşekkür ederim, sayende hallettim; oldu.

3591 Mesaj
30 Kasım 2009; 7:57:28 

Bendede aynı sorun var o zaman bende bakayım multiscreen ayarlarına

Apple New iPad 16 Gb Wifi ( Siyah ve Beyaz ) Apple iPhone 5 - 4 16 Gb ( Siyah ve Beyaz ) Apple Macbook Air 2010 Q4 - Pioneer Vsx-921 - Dali Ikon 6 Mk2 5.0 Paradigm Monitor Sub12 - Playstation 3 160 Gb Slim - Xbox 360 120 Gb Fat
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar » [Oyun] » Xbox » Oyunun Donup Kalması
Sayfa: [1]
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.078