Şimdi Ara

5800 Titreşim sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 Haftalık 5800'ım sessiz konumdayken titreşim aktif olmuyor, yeni bir profil oluşturup denedim sonuç yine aynı.
    Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar varmı ve nasıl çözdüler acaba?

• Sorun halloldu arkadaşlar, temayı orjinali ile değiştirip kapattım açtım, düzeldi. Sizdede aynı sorun olursa aklınızda olsun.
  • geçen ay aldığım 5800 titremiyor, tercihlerden titreşim açık yapıp daha sonra tercihi etkinleştir diyorum ama ne normal aramalarda titriyor ne de dokunmatik ekran titriyor. neden olabilir fikri olan var mı yardım rica ederim. fabrika ayarlarına dondum, soft ve hard format attım ama nafile...
  • Valla kim ne derse desin Nokia 5800 sorunlu bi telefon.. Telefonu alan bazi arkadaşlarimm aldiklarina çok pişmanlar şimdi..

sakalimiz yok ki dinlensin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanser

geçen ay aldığım 5800 titremiyor, tercihlerden titreşim açık yapıp daha sonra tercihi etkinleştir diyorum ama ne normal aramalarda titriyor ne de dokunmatik ekran titriyor. neden olabilir fikri olan var mı yardım rica ederim. fabrika ayarlarına dondum, soft ve hard format attım ama nafile...

Eğer hard formattan sonra dahi hiçbir seçenekte titreşim yok ise motor arıza yaptı demektir.

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Valla kim ne derse desin Nokia 5800 sorunlu bi telefon.. Telefonu alan bazi arkadaşlarimm aldiklarina çok pişmanlar şimdi..

Benim çevremdekilerde de var bir sürü 5800. Hepsi de çok memnun.

Biraz şansla alakalı. Bir de kullanmayı bilmek ile.

Mesela V40 geldi. Arama cevaplama ve alarm fonksiyonlarında butonlar sürgülü hale geldi. E onun için bile başlık açıldı aramalara cevap vermiyor telefon diye. Halbuki koskoca ok ekranda soldan sağa gidiyor yahu insanın anlaması lazım aslında.

Gene Cevahir de bir abi ye rastladım. Abi kalibrasyonu yapılmamış telefon kullanıyordu. Aldım telefonu dokunmatik kalibrasyonunu yaptım bal gibi oldu. Ondan sonra da millet bastırmatik gibi saçmalıklar yayıyor ortaya.

Birinde gördüm. Gerekli gereksiz herşeyi telefon hafızasına kurmuş. Ondan sonra telefon yavaş.

Gene başka biri. Baktım orta tuşa basılı tuttum. 6 tane uygulama açık. Ondan sonra dondu kilitlendi, yavaş.

Elbetteki donanımsal hatalardan kaynaklı oluşanlar da var. Ama bir telefon bu kadar çok satılınca böyle oluyor işte. İPhone da olmuyor diyorlar.

İPhone u alan adam ya biliyordur zaten telefonu sadece yazılım desteği için alıyordur. Ya da bak bende para b.k karizma çok demek için alıyordur. Bütün yaptığı sağda solda çıkarıp tuş kilidini açmaktır. MP3 bile atamazlar telefona. Ya da öğrenmeye heveslidir yaparım ederim diye alır forumlarda yardım için dolaşır.

5800 ı alanlar ise çok çeşitli. Misal ben bildiğim için aldım, o yüzden de sorun yaşamıyorum. Şu telefonda kasa açıklığı dışında bir sorun görmedim ki yeni serilerde o da yok. Ha bir de en sık ratlanan ikinci sorun ( Kasa açıklığından sonra ) ekran çizgi çizgi sorunudur.

Bu da tuş kilidinden kaynaklanıyor sanırım ayrıca V40 tan önce de benim telefonumda her format ya da yazılım güncellemesinden sonra bir kere oluyordu telefon açılınca ( O neden oluyordu bilmiyorum. Belki de ürücü yüklüyordu? Zira birkaç saniye öyle olup düzeliyordu sonra. ). V40 tan sonra o da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 28 Mart 2010; 6:35:03 >

• titresim sorunu icin servise gondermekten baska care yok galiba. daha gecen ay hevesle aldıgım telefonun servislik olması cok can sıkıcı ve telefondan sogutan bi durum. servis olmadan cozulme ihtimali var mıdır?
  • quote:

Valla kim ne derse desin Nokia 5800 sorunlu bi telefon.. Telefonu alan bazi arkadaşlarimm aldiklarina çok pişmanlar şimdi..

arkadaşım adamın teması bozukmuş ben telefonu 5 aydır kullanıyorum sadece tek derdim v40 ile az yavaşladı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kamera Tuşu sorunu!!
    18 yıl önce açıldı
    Gamepad Titreşim Sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkaşlar buqun itabari ile telefonumu v50 yukselltim quncelleme qeldim kendim quncelledim..

Guncelleme yaptıktan sonra telefonumun dokunmatık ekran tıtreşiminde problem yaşıyorum. Dokunmatık ekran tıtreşim seviyesini 1 yapıyorum ama 3 yapmış qibi titriyor 3 tede aynı tıtreme 2 normal 1 yok yanı anlatabiLmişimdir inş. Hard formatta attım ama sorun duzelmedi biqisi oLn varmı yardımcı oLucak biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadikaL16

Arkaşlar buqun itabari ile telefonumu v50 yukselltim quncelleme qeldim kendim quncelledim..

Guncelleme yaptıktan sonra telefonumun dokunmatık ekran tıtreşiminde problem yaşıyorum. Dokunmatık ekran tıtreşim seviyesini 1 yapıyorum ama 3 yapmış qibi titriyor 3 tede aynı tıtreme 2 normal 1 yok yanı anlatabiLmişimdir inş. Hard formatta attım ama sorun duzelmedi biqisi oLn varmı yardımcı oLucak biri.

Aynı olay bende de var. v40'a göre bariz bi şekilde daha değişik v50'deki dokunmatik ekran titreşimi. Bende tam bendemi bi sorun oldu diye soracakken senin mesajını gördüm.

Bende hard format attım ama sonuç aynı.
  • quote:

Aynı olay bende de var. v40'a göre bariz bi şekilde daha değişik v50'deki dokunmatik ekran titreşimi. Bende tam bendemi bi sorun oldu diye soracakken senin mesajını gördüm.

Bende hard format attım ama sonuç aynı.

yazılımsaL bı problem oLabiLirmi. ekran titreşim sevıyelerinde sevıyesizlik var 1 2 3 artarak qitmiyor 1 le 3 aynı yüksek 2 orta 1 yok
  • aynı sorun bendede var telefone mesaj geliyo ama titreşim yok , arada düzeliyo arada yine gidiyo kafasına göre iş yapıyo
    sonny erricson gibisi yok ya bende bi w810i vardı duvarlara fırlatırdımda telefonun gıkı çıkmazdı bu bikaç kez yere düştü kafayı yedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 20 Kasım 2010; 13:52:58 >
  • quote:

aynennnn hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

aynennnn hocam

biz neden yaşamıyoruz bu sorunların hiç birini

• Sen sansliymişin demekki hocam
  • quote:

Sen sansliymişin demekki hocam

O ve forumdaki yüzlerce, hatta binlerce insan
  • quote:

Eski bir konu ama tek mesaja bile 4-5 kişi aynı sorun var diye yazmış. Sorun yaşamayanlar da (bazılarını gördüğümüz gibi) her an başlarına gelebilme ihtimalini de göz ardı etmesinler bence. Dünya hali, hiç belli olmaz, bugün bana yarın sana...
  • kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

Sen sansliymişin demekki hocam

O ve forumdaki yüzlerce, hatta binlerce insan

Bir bakin söyle nokia bölmüne 5800 la sorun yasayan kac kişi var ben gördüklerimi yaziyorum :))
    Ayiretten ne kadar kastigini ve dokunmatiginide biliyorum arkadaslardan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıqq
    kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş...

hayırdır...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

quote:

Orijinalden alıntı: nıqq
    kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş...

hayırdır...?

Görende milyarlik cok degerli telefon zannetcek demi gokmay :))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.