Şimdi Ara

ACER 5739 DERNEĞİ----ANA PAYLAŞIM KULÜBÜ--Ayrıntılı İnceleme İçeridedir (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
7
Favori
159.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba kusura bakmayın okuyamadım hepsini bir tanıdığa p7550 işlemcili modeli aldık windows 7 64 bit yüklü kablosuz ağ anahtarını giriyorum ama bağlanamadı diye bir uyarı alıyorum acil yardımınızı bekliyorum teşekkürler
  • ebri nisan kardesim, aynı makineden aynı şartlarda ben de aldım... hdd tek parcaydı ama ben win 7 ile program falan kullanmadan 3 parcaya böldüm.. herhangi bir kayıpta olmadı... deneyebilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

merhaba kusura bakmayın okuyamadım hepsini bir tanıdığa p7550 işlemcili modeli aldık windows 7 64 bit yüklü kablosuz ağ anahtarını giriyorum ama bağlanamadı diye bir uyarı alıyorum acil yardımınızı bekliyorum teşekkürler

baska bir ağdan dan girmeyi deneyin bazı arkadaslarda wifi sorunu cıkmıştı inşallah öyle bi sorun yoktur
  • Öncelikle iyi geceler arkadaşlar. Daha öncede mesaj yazdım ama göremedim sonraları o mesajları :) Benim 5739 g 744g32m model laptopum var ve alalı 6 ay kadar oluyor. Bu forumları takip ederek sizlerinde saysesinde birçok sorunu hallettim. Ama gün halledilemez olana geldi artık arkadaşlar. Laptop u ilk aldığımda cd dvd rom da sorun yoktu 1 ay sonra bazı cd dvd leri okuyor bazılarını okumuyordu şimdi 6. ayında artık nadir ve şanslı günündeyse okuyor ve bu beni yakında sinir hastası yapacak :) sizce ne yapmalıyım ? datapro hakkında okudğum onca kötü servis sertech hakkında okuduğum onca kötü yorumdan sonra hala servise göndermelimiyim ? Özellikle Ankara'daki datapro ya makina gönderenler yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
  • nasıl bir sorun çıkmıştı arkadaşım biz bimekse gidip aynısıyla değiştirdik orada sorunsuz bağlanıyordu eve getirdik gene aynı bağlanamama sorunu ortaya çıktı acaba windows 7 64 bit ile ttnetin verdiği modemler arasında bir uyumsuzluk olabilir mi
  • quote:

nasıl bir sorun çıkmıştı arkadaşım biz bimekse gidip aynısıyla değiştirdik orada sorunsuz bağlanıyordu eve getirdik gene aynı bağlanamama sorunu ortaya çıktı acaba windows 7 64 bit ile ttnetin verdiği modemler arasında bir uyumsuzluk olabilir mi

öyle bir sorun olacağını sanmıyorum. türkiyenin %80 i ttnet ve modemlerini kullanıyorken ve yeni bilgisayarların cogu win7 64 bit ile geliyorken boyle bi uyumsuzluk olacağını sanmam. ilk sayfalarda bazı arkadaslarında benzer sikayetleri olmustu. olmazsa farklı modemlerde ( küyüphane alışveriş merkezi gibi) deneyin. bağlanmıyorsa hemen aldığınız yere başvurun. daha once basına gelen arkadasların degişim talepleri kabul edilmişti diye hatırlıyorum. cekmemiştir modem uzak kalmıştır gibi bahaneler soylerler muhtemelen ama ısrarcı olursanız sonuc alırsınız gibi geliyor. bu laptoplarda draft-n teknolojisi oldugu için oldukca uzun mesafelerden baglanabiliyorlar sonucta.

• beyler notebook almaya karar verdim ama ne alacağımı bilemiorum acerin 5739g modellerini araştırken burayla karşılaştım. bazı sitelerde çok cabuk ısınıyor cabuk bozuluyor fln diyorlar. kullanan arkadaşlar bi yardımcı olurlarsahttp://www.bimeks.com.tr/urun/1002/107909/acer-aspire-5739g-964g32mn-lx-ph602-211-.aspx almalı mıyım almamalı mıyım. şimdiden yorumlar için tşk....
  • 1 sayfa geriyi okuyunca 9600 den vazgeçtim http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/108090/acer-as5739g-754g32mn-lx-ph602-221-.aspx . beyler bu ii mi yoksa uğraşma toshiba hp fln al geç mi dersiniz...
  • T9600 modelli acer5739g yi kesinlikle alma. oyun oynayamadan kapanıyor 20 dk içinde. forumda da bi sürü insan bu durumdan şikeyetçi ama bi kıpırdanma yok. ben dün gittim servise verdim.Bakalım ne olcak durum yapabilicekler mi? pek zannetmiyorum. bu nedenle 3 kere ard arda aynı hatadan dolayı yollucam.Uğraşamam , bu Acer 5739g den nefret ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: shado514

T9600 modelli acer5739g yi kesinlikle alma. oyun oynayamadan kapanıyor 20 dk içinde. forumda da bi sürü insan bu durumdan şikeyetçi ama bi kıpırdanma yok. ben dün gittim servise verdim.Bakalım ne olcak durum yapabilicekler mi? pek zannetmiyorum. bu nedenle 3 kere ard arda aynı hatadan dolayı yollucam.Uğraşamam , bu Acer 5739g den nefret ediyorum

shado514 bende seninle aynı durumdayım. bende foruma defalarca yazdım bu konuda ve gördüm ki tek çözüm senin söylediğin gibi olacak inşallah.
    Shado514 'nun söylediğine destek vermek amacıyla bende söylüyorum ki kesinlikle bu modelin T9600 işlemcili olanını ALMAYIN!!!

• sağolun siz olmasanız bende siz gibi olacaktım allah kimsenin laptopunu ısıttırmasın ekranını dondurmasın kapanıp acılmasın. neyse beyler bana alınaacak bir pc söyleyin... fiyatta 2200 lere kadar... bide hp mi toshiba mı alsam yanıtlarsanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralyolu12

sağolun siz olmasanız bende siz gibi olacaktım allah kimsenin laptopunu ısıttırmasın ekranını dondurmasın kapanıp acılmasın. neyse beyler bana alınaacak bir pc söyleyin... fiyatta 2200 lere kadar... bide hp mi toshiba mı alsam yanıtlarsanız çok sevinirim.

acer 5739g p8700 olanını kullanıorum taş gibi aletgta 4 ü 6 saat oynuyorum hiç bişe yok bu sabahta mafia2 yi fulde oynuyorum tık yok alette

• arkadaşlar biraz değişik bir soru olcak ama laptopun üzerinde kılavyenin üstndeki hoparlor deliklerine çok fena toz giriyor ve çıkartamıyorum o sizler nasıl temizliyorsunuz bi yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardak

quote:

nasıl bir sorun çıkmıştı arkadaşım biz bimekse gidip aynısıyla değiştirdik orada sorunsuz bağlanıyordu eve getirdik gene aynı bağlanamama sorunu ortaya çıktı acaba windows 7 64 bit ile ttnetin verdiği modemler arasında bir uyumsuzluk olabilir mi

öyle bir sorun olacağını sanmıyorum. türkiyenin %80 i ttnet ve modemlerini kullanıyorken ve yeni bilgisayarların cogu win7 64 bit ile geliyorken boyle bi uyumsuzluk olacağını sanmam. ilk sayfalarda bazı arkadaslarında benzer sikayetleri olmustu. olmazsa farklı modemlerde ( küyüphane alışveriş merkezi gibi) deneyin. bağlanmıyorsa hemen aldığınız yere başvurun. daha once basına gelen arkadasların degişim talepleri kabul edilmişti diye hatırlıyorum. cekmemiştir modem uzak kalmıştır gibi bahaneler soylerler muhtemelen ama ısrarcı olursanız sonuc alırsınız gibi geliyor. bu laptoplarda draft-n teknolojisi oldugu için oldukca uzun mesafelerden baglanabiliyorlar sonucta.

teşekkür ederim ilgine biz aldığımız makineyi bimekse geri götürdük sağolsunlar değiştirdiler aynısıyla fakat yeni makinede aynı sorun çıkınca ben biraz ayar oldum hemen ağ kartını inceledim netten baktım ki dediğin gibi çok kuvvetli bir kart hemen tekrar bimekse gittim mağaza müdürü erkan beyle görüştük sağolsun çok ilgilendi hatta acer mh lerini bizzat müşteri gibi aradı adam demesinmi 15 mden sonra çekmeyebilir delirdim tabii ben problemin ağ kartındaki işlemciye sinyal yollayan çipte olduğunu düşünüyorum çünkü ağ bağlantısını görüyor ancak bağlanma aşamasında kopuyor. neticesinde bizzat kurulumdan sonra bimeks modeminden 100 m uzaklaşıp deneyerek 5741 g aldık ama gözümüzde 5739da kaldı açıkçası. bu arada bimeks denizli mazğazasına teşşekkür ederiz. hiç sorgu sualsiz 2 kere anında değişim yaptılar tavsiye ederim arkadaşlar.

• Arkadaslar ben 5-6 ay önce 5739 p7350 modelini aldın bana 7370 işlemci geldi şimdi ben bir sey sormak istiyorum işlemcimi yükseltmek istesem en iyi hangisine kadar yukseltirim ve performansta gozle gorulur bir değişiklik olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan_sinan10

Arkadaslar ben 5-6 ay önce 5739 p7350 modelini aldın bana 7370 işlemci geldi şimdi ben bir sey sormak istiyorum işlemcimi yükseltmek istesem en iyi hangisine kadar yukseltirim ve performansta gozle gorulur bir değişiklik olur mu ?

yükseltebilirmisin bilmiyorum ancak çok pahalıya mal olur böyle bir şey yapılabilse bile zaten yeni nesil işlemcide koyamazsın çünkü anakartın uyumsuz olur imkanın varsa piyasada makineni değerlendirip gönlüne göre yeni bir laptop al.
  • arkadaşlar öncelikle meraba bende 5739g 654g32mn gt 130m win7 çıkmadan önce aldım kdv düşükken oldu baya size göre en iyi işletim sistemi hangisi olur vista vardı cihazımda sorun olarak fan ses yaptı değiştiler şuanda hiç bi sorun yok bu bilgisayarı olup win7 32 bit yada 64 bit kullanan yada bana şu işletim sistemini kullan driverlarıda şu memnun kalırsın diyen varmı şimdiden cevaplarınızı bekliyorum çok teşekkürler bide acerın yükseltmesi vardı bu cihaz için ben almadım cüzi bi rakamdı pişmanım gerçi yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
  • arkadaşlar ocak ta t9600 model acer 5739G aldım...8 ay oldu okul zamanı oyun oynamadım tatilde oyuna daldım...

COD MW 2 yi başta sorunsuz oynadım müthişi fanı vardı sonra birden oyundan atmaya başladı neyse dedim geçtim...
    dün brothers in arms yükledim 2 dvd lik oyun en fazla 10 dakika açık kalıyor kendini kapatıyor sıcaklık 90 a vuruyor artık yetti...
    forumlara baktım çoğu kişide bu sorun var...
    ayrıca ARCADE DELUXE TUŞU ARIZALI basında açmıyor buda varmış herkesde...
    VATAN COMPUTER dan aldım bu hatalardan dolayı ücret iadesi veya yeni ürün alabilrmiyim???
    diyelim olmadı ne yapmalıyım soğutucumu alayım???????????

çoğu kişide böyle ise TÜKETİCİ HAKLARI MAHKEMESİNE Mİ BAŞVURSAM?????????

ACER IN SİTESİNDE GÜNCELLEME YAPMADIM YANİ SADECE WİNDOWS 7 GÜNCELLEMEERİ var ama sorun bundanda değilmiş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerald7632 -- 27 Ağustos 2010; 22:45:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerald7632

arkadaşlar ocak ta t9600 model acer 5739G aldım...8 ay oldu okul zamanı oyun oynamadım tatilde oyuna daldım...

COD MW 2 yi başta sorunsuz oynadım müthişi fanı vardı sonra birden oyundan atmaya başladı neyse dedim geçtim...
    dün brothers in arms yükledim 2 dvd lik oyun en fazla 10 dakika açık kalıyor kendini kapatıyor sıcaklık 90 a vuruyor artık yetti...
    forumlara baktım çoğu kişide bu sorun var...
    ayrıca ARCADE DELUXE TUŞU ARIZALI basında açmıyor buda varmış herkesde...
    VATAN COMPUTER dan aldım bu hatalardan dolayı ücret iadesi veya yeni ürün alabilrmiyim???
    diyelim olmadı ne yapmalıyım soğutucumu alayım???????????

çoğu kişide böyle ise TÜKETİCİ HAKLARI MAHKEMESİNE Mİ BAŞVURSAM?????????

ACER IN SİTESİNDE GÜNCELLEME YAPMADIM YANİ SADECE WİNDOWS 7 GÜNCELLEMEERİ var ama sorun bundanda değilmiş....

Daha öncede bir çok kere söyledim ama kulak asan olmadı sadece musaner adlı kullanıcıdan başka.Bunun arkasındaki sebepin bu bilgisayarın T9600 işletim sistemine sahip kullanıcıların az olması oldugunu düşünüyorum.Yoksa bu forumda bu konuyla ilgili sadece bu kapanma sorunu konuşulmalıydı diye düşünüyorum.Evet arkadaşım senin sorununu yaşayan en az 20 tane acer 5739G-t9600 sahibi biliyorum, bilgisayarlar aşırı ısnıyo oyun oynamaktan geçtim kaspersky ile tam tarama yaptıgımda bile 5 dk gecmeden kendiliginden kapanıyor.Bu bilgisayarın bu modelleri kesinlikle seri hatalı ! Ben servise verdim hala gelmedi bekliyorum bu sorunu düzeltebiliceklerini de zannetmiyorum.Yok harddiski bozuk yok bilmem nesi bozuktu yaptık diyerek geri yollucaklarını düşünüyorum.Benden sana tavsiye aynı hatadan dolayı 3 kere servise yolla bilgisayarını ve değişim talep et.Ve kesinlikle aynı modelle değişim yaptırma çünkü t9600 lerin hepsi bozuk. ! bana değişim gibi bi secenek sunarlarsa aynı modelden istemedigimi ve baska bi model talep ettigimi soylicem.Yada para iadesi isticem..bilgisayarım şu an serviste,gelişmeleri burdan sizlerle paylaşıcam.
    t9600 işlemciye sahip olupda bu şikayete sahip olmayanı görmedim. Böyle bi sorunla karşılaşmamışsa büyük ihtimal senin gibi oyun oynamamıstır bilgisayrla daha.

• p8700 işlemcili makineler tercih edin p serisi daha az ısırnır arkadaslar

arcade tusu windowsu guncelleyince calismaz tus bozuk deil windowstan ama kapanma normal bi durum deil tabi arkadasim
    hangi ekran karti var ustunde

birde sogutucuyla oyun oyna derim
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.