Şimdi Ara

Reuters: Android OS destekli Acer Liquid A1'in dağıtımına bu hafta başlanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Dünyanın sayılı bilgisayar üreticilerden Acer'ın Android işletim sistemini kullanan ilk telefonu A1 Liquid'in dağıtımına Reuters tarafından verilen bilgiye göre bu haftadan itibaren başlanabilir.


    Dört band GSM ve HSDPA şebekeleriyle uyumlu çalışabilen Liquid,


    115 x 62.5 x 12.5 mm boyutlarında ve 135 gram ağırlığında dizayn edilmiş. Qualcomm'un Snapdragon platformundan ve Android v1.6 (Donut) işletim sisteminden güç alan telefonun teknik özelliklerine kısaca göz atacak olursak 3.5 inç boyutunda - 800x480 piksel çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ekran, Acer v3.0 arayüzü, 5 megapiksel kamera, otomatik odaklama, 3.5 mm jak girişi, WI-FI / GPS / Bluetooth bağlantıları, Facebook - Flickr gibi internet siteleriyle entegrasyon, microSD kart desteği ve 1350 mAh batarya dikkatlerden kaçmıyor.


    A1 Liquid'in hangi fiyat aralığında ve hangi ülkelerde piyasaya sürüleceğine dair bilgi bulunmazken Acer, Android platformuna daha fazla önem vereceklerini açıkladı.




  • Acer'dan iyi bir adım
  • pastadan pay almaya başlıyor yavaş yavaş pc üreticileri... yanlız bildiğim kadarıyla bu android os. neden ücretsiz??
  • Google geliştirdiği için.
  • Özellikleri kağıt üzerinde iyi duruyor ama işletim sistemi android 1.6 neden hala 2.0 kullanmıyorlar anlamıyorum
  • Ücretsiz olmasının sebebi tüm contactlarınızın, maillerinizin, notlarınızın, ajanda kayıtlarınızın standart bir kullanımda sürekli Google ile sync halinde bulunması yani neyiniz var neyiniz yok Google'a bildirmeniz anlamındadır. Düşünün ki G1 Dream kullanıcısıyım ve Gmail hesabım yoksa bu telefonu bırakın kullanmayı, açmam dahi imkansız. Pek tabi de Google; bu bilgilere tek ve hızlı yoldan ulaşarak bu sistemin yazılımı, dağıtımı ve desteğine harcadıkları paranın çok daha fazlasını elbet sağlayabilir. Ücretsiz olmasından kaynaklı da hızla tüm üreticiler tarafından tercih edilen ve gitgide daha çok destek gören bir işletim sistemi haline gelecektir..
  • arkadaslar Turkiye ye geldimi diye sormuycam size dogubanka geldimi bari onumuzdeki gunlerde kismetse istanbula gitcem geldiyse oradan alicam kacakta olsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.