Şimdi Ara

5800 aldım fakat ekranla ilgili bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle k.bakmayın ana konu 250 sayfayı geçtiği için ayrı başlık açıyorum

daha önce n79 ve n70 kullandım renkler çok keskindi
    5800 daha canlı renklere sahip fakat şöyle bişey var sanki telefonun ekranı ıslanmış gibi bir şey var
    hani monitöre su damlası gelirde parlak renkler çıkar ekranın her tarafı öyle ancak bunu siyahta hiç belli etmiyor renkli resimlere dikkatli bakınca görünüyor bu normal bir durummu?

şunuda ekleyim karşılaştırmada yapamiyorum başka tlfn yok ama hatırladıgım kadarıyla 5 6ay önce n97 kullanmıstım 1 2dk ondada öyleydi sanırım

ölü piksel diye düşünen arkadaşlara söyleyim ölü piksel değil zaten ekranın tamamı böyle

BİRAZ DAHA AÇIK YAZICAM PEK ANLASILMAMIŞ
    MESELA TERLİ PARMAKLARLA KULLANDINIZ DİYELİM TERLİ OLAN YERİN NASIL GÖRÜNDÜĞÜNÜ BİLİRSİNİZ
    İŞTE BENİM TELEFON TEMİZ OLMASINA RAĞMEN ÖYLE KİRLİ GÖRÜNÜYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 27 Kasım 2009; 8:49:43 >

• aklınızdada bulunsun artık sehpa ve yedek kalem çıkmıyor
    v.30
  • evet ben bahsetmiş olduğunuz durumdan dolayı 5800 almadım yerine 5530 aldım. ekran benim için çok önemli idi.
  • yani bu her 5800da varmi?
  • ben hiç böyle birşey görmüyorum.5800 ekranı bence çok başarılı.
  • neyden bahsettiğinizi anlamadım telefon elimde şuan bakıyorum ama yok öle birşey?
  • Bence olay tamamen psikolojide bitiyor.Mükkemmel olmasını istiyorsunuz ve öyle olması için sürekli bir sorunu var mı diye sorguluyorsunuz.Bana kasa açıklığı denmese farkında bile olmazdım, hele senin dediğin sorunu hiç fark etmedim bile tabi eğer sorunsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.