Şimdi Ara

*** Renault FLUENCE Sevenleri ve Kullanıcıları Grubu *** (439. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.297
Cevap
100
Favori
1.339.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    normal ağırlıkta ön 32 arka 29,
    otoyolda ve ya yüklü durumda ön 35 arka 32 ( ve ya 35)
  • Arakdaşlar geçdiğimiz hafta Fluence Extreme paket 2012.12 ay çıkışlı aracımı satın aldım.aracı aldığımda sinyal verirken ses gelmediğini emniyet kemeri ikaz sesininde olmadığını fark ettim Çetaş Renault a götürdüm Garantiden yapılacak parça sipariş ettim gelmiş. Çetaş da beni Şaşırtan Fren balataları arka 190.tl. ön de 190.tl toplamda 380.tl üstelik kampanya olmasına rağmen özel servisde aynı balata 90.tl. hatta Alman Trw bu balatadan kalite olarak daha üstün olduğunu söyledi servis deki arkadaş Trw sadece 45 tl.arka balata doğrusu servis oldukça fiyatlı geldi bana bu konuda yorumlarınızı almak isterim.Trw il Renault Mais in Kullandığı noktasından virgülüne kadar aynı.
  • judgum J kullanıcısına yanıt
    Benim aracım ithal Megane ve kaliperler TRW marka, geçen lastik değiştirirken gördüm. Üzerindeki balatalar da orijinal olarak TRW olabilir. TRW fren konusunda çok iyi bir markadır, orijinal TRW olduğuna eminseniz gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 28 Mayıs 2014; 19:59:43 >
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    orjinal Trw kesinlikle tavsiye ediyorlar renault mais uzun yıllar Trw kullanmış megane 3 ve fluence aynı balata dediler zaten.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Fluence nın aküsü bitipte akü alan oldu mu ? Ve tabiki neye dikkat ettiniz ?
  • ykeskin82 Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar,

Aracımı servise verdim evelsi gün. 80000 bakımında trigier ve diğer periyodik bakımlar yapıldı. 3 yaş üzeri old.dan %25 indirimle 1050 tl ödeme yaptım

ön kapı gergilerinden ses geliyordu açılıp kapamalarda. onuda belirttim. araç servis kayıtlı ise müşteri memnuyeti çerçevesinde yapabiliriz dendi ve genel müdürlüğe mail attılar. Aracımın garantisi 1 ay önce bitmişti. Müşteri memnuniyeti çerçevesinde değişikliği yapacaklarmış. Tşk.ler Mersin Gürsoy Oto /Renault
  • ykeskin82 Y kullanıcısına yanıt
    arkadaşım merhaba ben serhat ön kapı gergisinden benimde ses geliyor nasıl bir işlem yaptılar uzun sürdümü acaba??
  • serfb S kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA 2012 OTOMATİK DİZEL FLU VAR VE HEMEN HEMEN HERKESİN YAŞADIĞINI TAHMİN ETTİĞİM ÖN TARAFTAN GELEN TIKIRTILAR VEYA TABİRİ CAİZSE KUŞ SESİ GİBİ GELEN SESLER BENDE YAKLAŞIK 2 SENEDİR BU SESLERİ DUYUYORDUM AMA ÇARESİNİ BULDUM DAHA DOĞRUSU ÇOK İYİ TAMİRCİ OLAN ARKADAŞIM BULDU NE YAPTI NE ETTİ BİLMİYORUM AMA ŞUAN SESTEN ESER YOK AMA ANLADIĞIM KADARIYLA ÖN LASTİKLERİ SÖKTÜKTEN SONRA KOMPLE FREN KAMPANA VS BUNLARIDA SÖKTÜ ORDAKİ BİR PARÇAYA BOLCA GRES SÜRDÜ VE BÖYLELİKLE SES KESİLDİ 2 YILDIR ÇEKTİĞİM SES 10 DAKİKALIK Bİ İŞLEMDEN SONRA KESİLDİ BU SESLERDEN RAHATSIZ OLAN ARKADAŞ OLURSA YARDIMCI OLABİLİRİM HERKESE KAZASIZ GÜNLER DİLERİM..
    Bu seslerin en büyük sebebi, doğru sıkılmayan bijonlar. Ben bijonları el ile sıktırdığımda ses duymuyorum uzun bir süre.
    bahsettiğin sesler ön takımdan cukurlarda gelıyorsa evet bendede var ve sınır bozucu cözümü konusunda yardım alabılırım
  • Arkadaşlar Cumartesi Çetaş Renault a Gitdim fluence aracım için Sinyal Sesi Çalışmıyordu Sorun Garantiden 3 saat İçinde Halledildi. aracın Lastiklerine Bakdı Servis Danışmanı Lastikler 205.55.16 Orjinal Olması Gereken 205.60.16 dedi.Aracım 2012.12.ay çıkışlı Şuan Sıfır Satılanlara Bakdık Onlarda 205.60.16 Bu Konuyla İlgili Bilgisi Olan Arkadaşlar Cevap Yazarlarsa Sevinirim.
    Lastikleri Değiştirmem Gerekli Oldukça Kötü Durumda...
    Arkadaşlar Birde Michelin Ürettiği Bir Lastik Var Goodrich Kullanıcıları Oldukça Memnun Bu Lastik Hakkında Kullanıcı Varsa Yorum Almak İsterim.
    Orijinasl lastik ebadı 205/60/16 dır.. Ancak bazı arkadaşlar 55 yanaklı lastiklere geçiyorlar. Geçen serviste sordum, sıkıntı yaratmayacağını sadece, lastiklerin uzaktan bakıldığında daha küçük gözükebileceğini ayrıca yanaklar arasındaki ( 60-55) farkında sıkıntı yaratacak derece de olmadığını belirtti.
  • foresteng. kullanıcısına yanıt
    Servis deki Danışman Arkadaşda sizin dediğiniz gibi söyledi. orjinal 205.60.16 dedi. sanırım aracın yüksek olması ve görünmesinden dolayı 55 takıyorlar sizin tavsiyeniz nedir.bana 205.60.16 mı 205.55.16 mı.
    Bu gibi yan sanayi lastiklerin michelin tarafından üretildiğine dair bir bilgi yok. Onu boşverin adamların resmi bir web sitesi dahi yok. Bulabildiğim tek bağlantı Michelin'in aynı zamanda BFGoodrich, Kleber, Tigar, Riken, Kormoran ve Uniroyal firmalarına da sahip olduğu ancak sahip olması demek lastikleri michelin üretiyor demek değildir. Bizim lastikçilerin uydurduğu satış yalanlarından biri işte.
    ama nedir çin mallarına göre (kullanıcı tepkilerine göre) iyidir..
    * BFgoodrich, ilk olarak amerikan lastik firmasıydı, sonra michelin firmayı almış ve goodrich markasıyla devam etmeye başlamış.. Ama michelin üretmiyor. Bu, Chevreolet olarak bildiğimiz eski Daewoo lar gibi, benim düşüncem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foresteng. -- 2 Haziran 2014; 9:46:04 >
    Ben 215*55*16 taktım. Daha geniş duruyor. Yakıt tüketimim de etkilenmedi. Yol tutuşu iyileşti. Lastik çapında %1.3 gibi bir değişim oldu sadece. 3 aydan beri kullanıyorum memnunum. Linkte resimleri var bakarsan.

http://forum.donanimhaber.com/m_35315373/mpage_23/f_/key_nokian//tm.htm#88343860
    orjinal ebat 205.60.16...... 205.55.16 ölçüleri ile 205.60.16 ölçüleri arasında %-3.14 fark var üreticilerin açıklamasına göre ''%3 den daha büyük veya daha küçük ebatlardaki ölçüleri Yakıt tüketimi, Yol tutuş ve Fren güvenliği açısından tavsiye etmiyoruz.'' linkte hesap cetveli mevcut kendınızde hesap yapabılırsınız
    http://www.lastikcim.com.tr/Jant-Lastik-Hesaplama,DP-17.html
  • 1şahıs kullanıcısına yanıt
    sizin ölçülere göre % -1.47 degisim olmus tolere edılebılır degerlerde oldugu ıcın sorun olmaz
  • merhabalar fluence 1.5 dci edc almayı düşünüyorum fakat bazı sorularım var bu konularda yardımcı olurmusunuz 2011 2012 2.el dusunuyorum yalnız eşimde kullanacagı ıcın ben yokuş kalkış desteği varmıdır dik yokuşlarda her modelindemi yoksa belirli modellerinde veya belli yıllarda çıkanlardamı vardır privilege düşünüyorum arabalarda genel sorun sıkıntı varmıdır cok bas agrıtırmı bu araçlar tavsiye yorum ve önerilerinizi bekliyorum kullanıcılar olarak
  • 
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.