Şimdi Ara

5800 sağlam bir telefonmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar merhaba bene almayı düşünüyorum ama çok zorlukla paramı biriktirip alacağım.bu yüzden endişeliyim 4yıldır6630 kullanıyorum 70 80 kez düşmüştür. telefonda kabı ve kamera camı dışında en ufak kırılma çatlama problem olmadı. şimdi bu tank gibi telefondan sonra 5800 ne kadar narin gelir? ekranı dayanıklımı hadi diyelim düştü dokunmatik ekran folloş oldu ne kadar masrafla kurtulursun.?kabı değişiyormu .bu tarz orularım var cevaplarsanız çok sevinirim. saygılar...

edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snncbc -- 25 Kasım 2009; 17:15:20 >

• telefonun ekranı başıncdan çatlıyor hemen yani yastıgın altına koy yat hemen çatlarGeçen gün teefonu koltuga attım birde ne olsun çerçevesi çıktı telefonun ekranı bir tarafda ön kasası diğer tarafdaKasa değişimi olmuyor 100-200 tl arasıda anca değiştirirsinHa birde sağ tarafda kasa açıklıgı var ve gacur gucur sesler çıkarıyor

Şaka bir yana güzel telefon sağlamdır kasası geçenlerde 1,5 metreden halıya düştü çizik bile yokSağlam sorun çıkarmaz ekranı filan dayanıklı çok korkuyorsan sigortalı al 30-40 tl fark ile bir sorun çıkarsa veya kırılırsa beleş tamir ederler kasa değşikliği çok zor siz yapamazsınız servis yapar 100 tl gibi bir fiyat tutar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oranj001 -- 25 Kasım 2009; 17:27:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oranj

telefonun ekranı başıncdan çatlıyor hemen yani yastıgın altına koy yat hemen çatlarGeçen gün teefonu koltuga attım birde ne olsun çerçevesi çıktı telefonun ekranı bir tarafda ön kasası diğer tarafdaKasa değişimi olmuyor 100-200 tl arasıda anca değiştirirsin

hee yanlış anlamışım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snncbc -- 25 Kasım 2009; 18:23:27 >
  • beklediğimden çok çok iyi ve kaliteli çıktı.çok memnum sahip olduğuma.

al pişman olmayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: snncbc

quote:

telefonun ekranı başıncdan çatlıyor hemen yani yastıgın altına koy yat hemen çatlarGeçen gün teefonu koltuga attım birde ne olsun çerçevesi çıktı telefonun ekranı bir tarafda ön kasası diğer tarafdaKasa değişimi olmuyor 100-200 tl arasıda anca değiştirirsin

koltuktan bile telefon dağılıyormu???oha.gif

Alttaki yazının devamında zaten şaka olduğunu söylemiş.Yanlış anlamışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Losthan

quote:

quote:

koltuktan bile telefon dağılıyormu???oha.gif

Alttaki yazının devamında zaten şaka olduğunu söylemiş.Yanlış anlamışsın.

hee hocam sonradan editlemiş. görmedim ondan.

• quote:

Şaka bir yana güzel telefon sağlamdır kasası geçenlerde 1,5 metreden halıya düştü çizik bile yokSağlam sorun çıkarmaz ekranı filan dayanıklı çok korkuyorsan sigortalı al 30-40 tl fark ile bir sorun çıkarsa veya kırılırsa beleş tamir ederler kasa değşikliği çok zor siz yapamazsınız servis yapar 100 tl gibi bir fiyat tutar

hocam sigortalarda işe yaramıyo hep bi bahaneyle işin içinden sıyrılıyorlar diyo herkes.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    piyasada çekici telefon yok
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aldığıma pişman etmeyen n95 ten sonra ki telefon gerçekten güzel,kaliteli,sağlam..
  • 6630'u bende 5 yıl kullandım. Kaç kere düştü, kaç kere darmadağan oldu ben sayısını unuttum. Ekranda bir iki çizik dışında hiç birşey olmadı telefona. Yani telefon sağlamlığını kanıtladı ama 5 senede. Yani 5 yıl önce kimse 6630'un bu kadar sağlam olduğunu bilmiyordu. Aynı şey 5800 içinde geçerli şu anda ne söylesek boş. Ama bana biraz narin gözüktü cihaz. Tabi bellide olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kater1977

6630'u bende 5 yıl kullandım. Kaç kere düştü, kaç kere darmadağan oldu ben sayısını unuttum. Ekranda bir iki çizik dışında hiç birşey olmadı telefona. Yani telefon sağlamlığını kanıtladı ama 5 senede. Yani 5 yıl önce kimse 6630'un bu kadar sağlam olduğunu bilmiyordu. Aynı şey 5800 içinde geçerli şu anda ne söylesek boş. Ama bana biraz narin gözüktü cihaz. Tabi bellide olmaz.

Bu telefonun 5 sene dayancağını sanmam eski telefonlar kalas gibi oldukları içi fırlatsanız bile birşey olmaz ancak bu telefonlar daha narin ince yapılı sadece 5800 için söylemiyorum şuan piyasadaki çoğu telefon malesef böyle zariflik incelik katmak için ince dayanıksız yapıyorlar
  • Yere düşürmedim ama düşürdüğümde parça parça olacağını biliyorum..
    Dayanıklık aranıyorsa dokunmatik ekranlar yanlış tercih olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ==>burak7777<==

Aldığıma pişman etmeyen n95 ten sonra ki telefon gerçekten güzel,kaliteli,sağlam..

N95ten 5800 a geçilir mi ya. N82 ye geçen gördümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sson

quote:

Aldığıma pişman etmeyen n95 ten sonra ki telefon gerçekten güzel,kaliteli,sağlam..

hocam,niye geçilmesin yaf?
  • Pek dayanıklı denılemez ama Dokunmatık ekrana göre idare eder.
    Telefonu yere düşürdüğünde arka kapak , batarya felan çıkıyor ama hiç bi şekilde biyerı kırılıp çatlmıyor bn defalarca düşürdüm .. Her düşürdüğümdede " Aha Telefon Gitti" Dedim ama elime aldıgımda hiç sorunu yoktu.
    Telefonun tek eksi yönü Arka Kapağa bastırdıgın zaman garç gurç etmesii ...
  • hangi telefonu düşürürseniz dağılır bunlar dağılmasın istiyorsanız özel seriler var onları seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaLiTY41 -- 25 Kasım 2009; 21:38:37 >
  • quote:

quote:

n82 çok mu iyi ?
  • quote:

quote:

quote:

n82 çok mu iyi ?

ya bide n95ten neden 5800a geçilmez onu anlamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

n82 çok mu iyi ?

ya bide n95ten neden 5800a geçilmez onu anlamadım

bende geçenlerdenim.burak beni iyi tanır

• Mediamarktta bugün baktım yine kasa açıklığı mevcut ve ışık sızması da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Mediamarktta bugün baktım yine kasa açıklığı mevcut ve ışık sızması da

b düzü mediamarktmı hocam?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.