Şimdi Ara

MSI, AMD tabanlı X-Slim X430 modelini detaylandırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Önde gelen donanım üreticilerinden Tayvan merkezli MSI, AMD'nin Congo kod adlı ikinci jenerason ultra-ince platformunu temel alan X-Slim X430 modelini detaylandırdı. Firmanın yeni dizüstü bilgisayar AMD'nin çift çekirdekli Athlon Neo X2 işlemcisinden güç alıyor ve ATi Mobility Radeon HD 3200 entegre grafik yongasıyla geliyor. DirectX 10.1 desteği sunan entegre grafik işlemcisiyle yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma desteği de sunabilen X-Slim X430, daha uzun pil ömrü için yeni nesil MSI notebook'larda gördüğümüz ECO Engine teknolojisini de beraberinde getiriyor.


    1366 x 768 piksel çözünürlüğünde 14-inç ekrana sahip olan, 1-inç kalınlığındaki ultra-taşınabilir dizüstü bilgisayarda 2GB bellek kullanıldığı ve tercihe bağlı olarak 320GB veya 500GB kapasiteli sabit diskler ile alınabileeği belirtildi. Opsiyonel olarak harici DVD sürücününde sunulacağı X430''un diğer özellikleri arasında 1.3 megapiksel çözünürlüğünde entegre internet kamerası, Gigabit Ethernet,WiFi, çok formatlı kart okuyucusu ve 4/8 hücreli pil gibi detaylara yer veriliyor. İşletim sistemi olarak Windows 7 Home Premium'un eşlik ettiği 1.5Kg ağırlığındaki dizüstü bilgisayarın fiyatı ve satış tarihi ise açıklanmadı.








  • incelik adına dvd-rw nin harici yapılması bir eksiklik.insanının eline herşey usb bellekle veya hafiza kartlarıyla gelmiyor ki.....
  • internet çıktıktan sonra ne ethernet oldugu için artık sistem kurmak dışında dvd-rom kullanılmıyor eskisi kadar...
  • Artık sistem kurma için bile gerekmiyor ki. Benim açımdan düşünecek olursak cd nin olmaması + olarak düşünüyorum agırlıktan kurtulmuş usb den sistem kurmak daha kolay ve sorunsuzken neden cd çizildimi bilmem ne bi ton endişeyle boguşayım ki :)

    Güzel bir alet olmuş gibi fiyatıda uçuk olamassa düşünülebilecek bişey aslında...
  • ceyceytim;

    Bu konuda katılıyorum. İşletim sisteminin bile USB bellekler vasıtasıyla kurulduğu bir devirde, hem pil ömrüne düşman, hem de taşınabilirliğe düşman olan optik okuyuculara gerek kalmadı. Biraz araştırma ile gereken tüm işleri USB belleklerden halledebilmek mümkün.
  • arkadaslar bendede msi x410 var. benimde aklima takilan, eger format atmam gerekse nasil atacagim? usb flash bellekler ile olabilirmi? yani format attiktan sonra kurulum icin usbyi tanirmi pc?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.