Şimdi Ara

PLAYSTATION 1 (OYNAMAK İSTEYENLER GİRSİN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
2
Favori
14.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS1 oyunlarını bilgisayarınızda oynamak için gerekli emülatörü BURADAN indirebilirsiniz.

(Bütün ayarları yapılmıştır . En ufak ses - görüntü sorunu yoktur. Pluginler sayesinde PS1 den aldığınız grafiğin 2 katını verir)

PS1 oyunlarını BURADAN indirebilirsiniz. (Eğer bu sitede aradağınız oyunu bulamazsanız BURAYI deneyin

İstediğiniz oyunu indirdikten sonra emülatörü açın (epsxe.exe den) Yukardan ''File - Run ISO'' tıklayın indirdiğinz oyunun iso sunu gösterin ve oynamaya başlayın.. (Heralde bir gamepad almanız gerektiğini söylememe gerek yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay_reis -- 14 Nisan 2010; 8:45:26 >

• pm
  • Bana da bir pm. Paylaşırsan bir problem olur mu acaba?
  • bende istiyorum
  • Pm
  • Banada yardım edersen sevinirim.

Bende herkese Skullmonkeys'i tavsiye ederim imkanı olan her arkadaş denesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurzwahL -- 24 Kasım 2009; 19:06:00 >
  • resident evil 1 ve 2 beni tv'nin karşısına mahkum etmiştihele metal gear solid yokmu uff o neydi ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyun arıyorum (PlayStation 1)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir sorun çıkacağını sanmıyorum çünkü piyasada ps1 ve oyunları artık yok ..linkler geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay_reis -- 24 Kasım 2009; 19:22:43 >
  • linkler eklendi beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay_reis -- 13 Nisan 2010; 19:04:05 >
  • Teşekkürler dostum
  • halen saklarım ps1 ın ve ps2 nın oyunlarını
    ps1 ın 100 ps2 nın 300 oyunu duruyor baktıkca eskı gunlerımı hatırlarım valla ne gunlerdı o gunler

sakladıgım oyunlar en populer ve hıt oyunları
  • ''Jackie Chan Stuntmaster''ı hatırlarım. 15 yaşındayım ama o zamanları hala hatırlıyorum... Kutulardan kutulara vs zıplardık çok severdim o oyunu 1-2 sene sonra kaybetmiştim çok üzülmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damn It

''Jackie Chan Stuntmaster''ı hatırlarım. 15 yaşındayım ama o zamanları hala hatırlıyorum... Kutulardan kutulara vs zıplardık çok severdim o oyunu 1-2 sene sonra kaybetmiştim çok üzülmüştüm

tekrar oynayabilirsin..yukarda linkler mevcut... takıldığın bir yer olursa bende yardımcı olabilirim.. (çok düşük pclerde bile çok rahat oynarsın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay_reis -- 25 Kasım 2009; 9:07:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaandagduran

quote:

Orijinalden alıntı: Damn It

''Jackie Chan Stuntmaster''ı hatırlarım. 15 yaşındayım ama o zamanları hala hatırlıyorum... Kutulardan kutulara vs zıplardık çok severdim o oyunu 1-2 sene sonra kaybetmiştim çok üzülmüştüm

tekrar oynayabilirsin..yukarda linkler mevcut... takıldığın bir yer olursa bende yardımcı olabilirim.. (çok düşük pclerde bile çok rahat oynarsın)

MGS indirdim fakat REsident 1-2-3 için girdiğimde r harfi altında oyun yok. Sizde de böyle mi ?

• STUNTMASTER çok esprili bir oyundu, adamları döverken NOT THE FACE diye bağarırdı ne komikti yaa.
    Sesi kendisine ait di ve tipide çok benziyordu.
    DISKO bölümündeki BOSS ve Demirci YARMA çok komikti
    Her bulduğumuz şeyle dövüşüyorduk, gerçek gibiydi.

Lakin daha komik 2 oyun vardı birisi GEX 3
    En komiğide INCREDIBLE CRISIS idi (aka TANDEMO CRISIS)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

STUNTMASTER çok esprili bir oyundu, adamları döverken NOT THE FACE diye bağarırdı ne komikti yaa.
    Sesi kendisine ait di ve tipide çok benziyordu.
    DISKO bölümündeki BOSS ve Demirci YARMA çok komikti
    Her bulduğumuz şeyle dövüşüyorduk, gerçek gibiydi.

Lakin daha komik 2 oyun vardı birisi GEX 3
    En komiğide INCREDIBLE CRISIS idi (aka TANDEMO CRISIS)

jackie chan ın oyunu çıktığı yıl ps1 in en iyi oyunu seçilmişti ve birçok siteden 10/10 almıştı.. bende en az 50 kere bitirmişimdir bu oyunu

• quote:

O zamanlar ne oyunun grafiğine ne senaryosuna bakmadan sadece oyunun verdiği zevkle playstation'un başına geçerdik..

Katilmiyorum..
    Konunuz farkli ama burda sarfettiginiz cumleyi eski bir oyuncu olarak hazmetmek benim icin inanin zor..
    Grafikten baslayalim..
    O zamanlar teknolojinin en ust sinirinda grafik veriyordu daha ne olsun. Yani simdiki ps3 ne ise o zaman psone de oydu.
    Sanki o zamanlar xbox360 da vardi ama biz psone yi tercih ettik gibi bir durum olmus..
    2. ise senaryo..
    Eskiden o cok deger verilen seneryo anlayisi ve seneryo onemsemesi simdilerde yerini eksik senaryoyu grafikle kapamaya birakmistir..
    Yani eski oyunlarda ki seneryonun yarisi bile yok yeni cikanlarda..

• bu arada RESIDENT EVIL SERİLERİNİ indirmek isteyenler BURAYA tıklasın ..ayrıca romhustler.net sitesinde bulamadığınız oyunları BURDAN indirebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

quote:

O zamanlar ne oyunun grafiğine ne senaryosuna bakmadan sadece oyunun verdiği zevkle playstation'un başına geçerdik..

Katilmiyorum..
    Konunuz farkli ama burda sarfettiginiz cumleyi eski bir oyuncu olarak hazmetmek benim icin inanin zor..
    Grafikten baslayalim..
    O zamanlar teknolojinin en ust sinirinda grafik veriyordu daha ne olsun. Yani simdiki ps3 ne ise o zaman psone de oydu.
    Sanki o zamanlar xbox360 da vardi ama biz psone yi tercih ettik gibi bir durum olmus..
    2. ise senaryo..
    Eskiden o cok deger verilen seneryo anlayisi ve seneryo onemsemesi simdilerde yerini eksik senaryoyu grafikle kapamaya birakmistir..
    Yani eski oyunlarda ki seneryonun yarisi bile yok yeni cikanlarda..

kusura bakma yanlış bir cümle kullanmışım.. demek istediğim o dönemlerde grafik senaryo tabiki çok önemli unsurlardı ve dönemine göre çok üst düzey grafikler vardı... ama o dönemlerde çok küçük yaşlarda olduğumuz için bu kavramları tam olarak bilmiyorduk..oturup oyunumuzu oynuyorduk demek istedim.. yanlış anlaşıldıysam affola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay_reis -- 25 Kasım 2009; 11:42:02 >

• Arkadaşlar:) Sanırım Türkiyenin ilk playstationu benimdir:) çünkü 96 senesi sonunda sonyden tv almıştık... 97 senesinde çekiliş vardı. bizede bu çekilişten
    playstation çıktı:) deliler gibi salonlara giden ben acaip mutlu olömuştum:D ama daha adını bile söyleyemiyorduk:) segada tsubasadan , power soccera
    geçiş tahmin edersinizki olağanüstüydü:D uzun süre demo cd ile oynadım) sonra çip taktırdım vs... Aletin modeli 1002 ydi... :) şuan nerde ne yapıyor bilmiyorum:) ve hediye ettiğim kuzenimde bilmiyor. daha sonra birilerinden satın aldım ps1 herneyse...

1-power soccer , crash , tekken 2 , wipe out vsvsv Bunlar demo cdde uzuun süre oynadığım oyunlardı:D

dah sonra ,

-mortal kombat serileri (sub-zero die bi oyunu vardı ilerlemeli:))
    -street fighter serileri
    -redkitin oyunu çok iyidi:)
    -medal of honor 1 in oyun sonu hala gözlerimin önünden gitmez:D
    -die hard vardı... shoot em up tarzıydı.
    -tekken 3 iyiydi... (bi dinazor vardı küçük:D )
    -tabiki crash...

ben en çok bunları oynadığımı hatırlıyorum...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.