Şimdi Ara

██xXx DH HAFİF TİCARİCİLERİN MEKANI xXx██ (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
38.618
Cevap
20
Favori
1.246.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76

BİZİM ARACA UYMUYORMUŞ O JANTLAR BIZDE DEDIK AMA OLMAZ BUNLAR FRANSADAN BU ŞEKIL GELIYOR DENDI

neden uymuyormuş aziz? bijon aralıklarımı farklı?

bu arac benı benden alıyor yahu encok yakısan renklerıde bunlar

bınek oto alıcak olsam 35,40bin tl arası

1-lancer
    2-civic
    3-cruze
    bayılıyorum bunlara

██xXx DH HAFİF TİCARİCİLERİN MEKANI xXx██

Aziz im köpekbalığı diyorlar bu makinaya yanlış bilmiyorsam ama güzel makina valla sende japoncusun anlaşılan.kardeşimdede toyota d 4d var 2007 dizel otomatik ama benim gerçek favorim ve modelim bu

• ugurkamıl@

kardeş bizim lastıkler 15lıkya ondan uymuyor dedım yanlış anlaşılma oldu glb

Ne kadar bilirsen bil anlatabildiklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır..
  • quote:

işte budur bunlarda yenı jantlar cıtroenler artık %90 jantlı gelıcek 650tl fark 215/55/16 jant sınıfında gıne bır ılkı gerçekleştiriyor olay budur yok ötesı yol tutuşu adına

gine bir ilkle bu sınıfta bır numara oldugunu tekrar hatırlatıyor 16 jant ıle dobloya mısıllememı yolluyor ne ama onlarınki 195 fark var

görünüş olarak gerçekten çok geniş duruyor ve avrupada kullandıgı lastıklerı kullanıyor jantlarda avrupayi janttır yanı tepeenın yapamadıgını berlıngo yaptı...

tepeeyi gittik görmeye bizde öyle bişey yok bız jant takıyoruz ama 15 jant guldum cıtroen böle dedım ınanmadı resımlerı çıkardım gösterdım adam şok oldu.

yakında makyajlı kasada 225/55/17 beklıyorum birde esp olursa tadından yenmez rakıp bulamaz kendıne sınıfında

edit:ŞUAN MERSADA 75LİK 1ADET KALMIŞ ODA BU RESIMDEKI SATILMIŞ GIBIDE BIŞEYMIŞ 92LIKLER ÖNUMUZDEKI AY ANCAK ZOR GELIR ODA 32750DEN AŞAGI OLMAZ DİYOR

Aziz im bu bayi neresi araç güzelmiş özellikle de jantları ve lastikleri gözüme çok hoş geldi.

yakınen görüştüğün bir bayi varmı Aziz aklıma bir fikir geldi.

şöyleki araç şipariş edilirken bir çok insan bir çok farklı donanımı almıyor biliyorsun biz o satışların birine tavan barı nıda ilave etsek sanırım 200 lira gibi bir farkı vardı.ve daha araç teslim edilmeden de geri alsak bayi nin işine gelir 200 liralık bir aksesuarı satar diye düşünüyorum.

benim de işim görülür orjinal barlara kavuşurum bu planı devreye sokacağım kısmetse bu barlar olmazsa olmazlarımdan oldu arkadaş, bir yardımcı ol bakalım anlaşıldı değilmi.

• ben japoncuyum gökhan abi her daım bınek araba alıcak olsam ılk tercıhım hep japondur

kankalıgımızın ebedı resmınde senın topicın sık kullanılanlar arasına eklememımı kastettın abi

kıskanmaz nede olsa ugradıgı yok artık kiiacı o

• quote:

ugurkamıl@

uymuyor diyince bende hiç uymuyor anladım
    o kolay iş aziz eski lastikleri 2. el olarak satarsın yada aşındıklarında yenilerini alırken jantlarıda alırsın

Orijinalden alıntı: ugurkamil

quote:

Ticari Araç Sahipleri Dikkat

Aziz bu haber eskidi
    O üzerinde vergi levhası olanları veya aracı şirket üzerine kayıtlı olanları ilgilentiriyor

Artık hem iş hemde aile aracı dervi yok yani

Bizim araçlarda özel eşyalarınızı taşıya bilirsiniz(iş için olmayaçak) ve cam seviyesini geçmemek şartıyla aksi taktirde polis amcalar isterse geze yaza bilir..

Yani Gökhan abi memleketten gelirken bagajı tıka basa doldurdugunda polis amcalara dikkat etmesi gerekicek o nedenle en azından bagaj camlarına film yaptırması lazım ona bişey demiyor polisler bagaj kısmı diye...

Uğur ben memleketten gelirken ticari bir mal getirmiyorum ki nede fatura taşıyorum,sadece gıda maddesi o kadar.

beni durdursalar kaç yazar soğuk damgalı başbakanlık personel kimlik kartım yeter valla.

illa bana araca zorla film çektireceksiniz sonra uğraş dur buralarda

• Benden sana gelsin aziz, oyuncaklarda bile orjinalı sevmem farklı olcak

ben japoncuyum gökhan abi her daım bınek araba alıcak olsam ılk tercıhım hep japondur

kankalıgımızın ebedı resmınde senın topicın sık kullanılanlar arasına eklememımı kastettın abi

kıskanmaz nede olsa ugradıgı yok artık kiiacı o

Aynen Aziz doğrudur.

diyorum tavan barı olayını anladınmı sence makul bir planmı ne dersin bakalım.

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

Uğur ben memleketten gelirken ticari bir mal getirmiyorum ki nede fatura taşıyorum,sadece gıda maddesi o kadar.

beni durdursalar kaç yazar soğuk damgalı başbakanlık personel kimlik kartım yeter valla.

dahaönceki mesajda söylemiştim tekrar söylüyorum trafik kuralalrına göre biizm araçlarda cam izasına kadar yük taşımak sermest ama sen masallah tavana kadar dolduruyorsun

Polislerle sorun yaşamak istemiyorsan sadece en arka cama ve yan bagaj camlarına film çek 100 polisten 1 tanesi gııç biriyse sorun çıkartır, bagaj oladugu için arka kısm bişe demiyorlar...
    Burda çok var sadece bagaj kapagı filimli yada bagaj yan camlarıda filmli olan...

• bu arada haftasonu yeni dobloyu tekrar ve tekrar inceledim.
    fiyatı (1.6 105 baz donanımı )34bin . premio olursada 37.5 gibi oluyor dendi.
    şimdi anlıyorumki citroenin fiyatını neden geri çektiğini.
    tamamen dobloya misilleme yapmışlar. insanlar doblo alacağına berlingo alsınlar diye heralde?
  • evet bundan sonra camlı combi ticari araç olanlar yani caddy doblo connect partner kango gibi kamyonet geçipde hususi kullanılan araçlar cam seviyesini geçemiyor geçerse cezası var hususi geçipte mal taşıyan araçlarada ceza varmış ???

• herkese slmlar, arkadaşlar sizden bir konuda yardım isteyeceğim.41 sayfayı okumaya pek vaktim yok kusuruma bakmayın. babam hafif ticari tipinde 0 araç almak istiyor, galerileri geziyoruz bende netten araştırıyorum elimden geldiği kadar. fiorino,doblo ve connect e baktık, fiorinonun motor seçeneği sabit 75bg olan, daha güçlü bişey arıyorduk, yeni doblonun tipi hiç hoşumuza gitmedi, connect içine binince daha kaliteli durdu sanki(şahsi fikrim) ama rakiplerine göre yakıt tüketiminin biraz fazla olduğu söylendi ve alınacaksa 110 luk alınması tavsiye edildi. yeni berlingo tip olarak en çok hoşuma gideni oldu ama babamın kafası citroene yatmıyor ne dediysem yok diyor :( kango nasıldır tavsiye edermisiniz veya o fiyat seviyesinde başka bir hafif ticari,siz ne dersiniz? teşekkürler.

Orijinalden alıntı: enrique

herkese slmlar, arkadaşlar sizden bir konuda yardım isteyeceğim.41 sayfayı okumaya pek vaktim yok kusuruma bakmayın. babam hafif ticari tipinde 0 araç almak istiyor, galerileri geziyoruz bende netten araştırıyorum elimden geldiği kadar. fiorino,doblo ve connect e baktık, fiorinonun motor seçeneği sabit 75bg olan, daha güçlü bişey arıyorduk, yeni doblonun tipi hiç hoşumuza gitmedi, connect içine binince daha kaliteli durdu sanki(şahsi fikrim) ama rakiplerine göre yakıt tüketiminin biraz fazla olduğu söylendi ve alınacaksa 110 luk alınması tavsiye edildi. yeni berlingo tip olarak en çok hoşuma gideni oldu ama babamın kafası citroene yatmıyor ne dediysem yok diyor :( kango nasıldır tavsiye edermisiniz veya o fiyat seviyesinde başka bir hafif ticari,siz ne dersiniz? teşekkürler.

fiorino bence o agırlıkda ve boyuttakı bi araç için yeterli güçe sahip + donanımlarıda güzel ve yakıtıda çok uygun...

1. arabaya ayırdıgınız bütçe nekadar?
    2. hangi donanımları ve motor gücü düşünüyorsunuz?
    3. yakıt tüketimi ortalama nekadar olmalı sizce?

• bende berlingo 110luk kullanıcısı olarak tabiki Fiorino Emotion derim.
    en azından değer kaybetmeyen, ikinci eli çok hızlı ve değerinde bir araba.
    hafif olduğu için 75ps yeterli bence. performansından memnun kalırsınız.
    ama kesinlikle nemo yada bipper gibi hata yapılmamalı diye düşünüyorum Fiorino varken.
    Fiatın en yakışıklı ve güzel ticarisi bence Fio. sonra da doblo 2 kasalar.
  • +/- 30,31K TL olabilir. 90+BG olması tercih. daha önce hiç dizel araç kullanmadığımız için yakıt konusunda pek bilgim yok. donanım konusunda bahsettiğim fiyat seviyesinde olabildiğince donanımlı diyeyim yarın yeni kangoyu incelemeye gideceğim.

quote:

ugurkamıl@

uymuyor diyince bende hiç uymuyor anladım
    o kolay iş aziz eski lastikleri 2. el olarak satarsın yada aşındıklarında yenilerini alırken jantlarıda alırsın

ben aşındırana kadar satarım kardeş ama 2.ciyi mutlaka jantlı alıcaz bakarsın o zaman 225/55/17 olur neden olmasın demı :):):)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

dahaönceki mesajda söylemiştim tekrar söylüyorum trafik kuralalrına göre biizm araçlarda cam izasına kadar yük taşımak sermest ama sen masallah tavana kadar dolduruyorsun

Polislerle sorun yaşamak istemiyorsan sadece en arka cama ve yan bagaj camlarına film çek 100 polisten 1 tanesi gııç biriyse sorun çıkartır, bagaj oladugu için arka kısm bişe demiyorlar...
    Burda çok var sadece bagaj kapagı filimli yada bagaj yan camlarıda filmli olan...

Uğur desene yandık,ama sorun değil bizim aracın orjinal arka ve yan perdeleri satılıyor onlardan aldıkmı tamamdır valla.

cama birebir uyumlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat cagri

evet bundan sonra camlı combi ticari araç olanlar yani caddy doblo connect partner kango gibi kamyonet geçipde hususi kullanılan araçlar cam seviyesini geçemiyor geçerse cezası var hususi geçipte mal taşıyan araçlarada ceza varmış ???

kardeş galıba caddy cisiniz sizi daha sık beklerız mekanımıza caddy temsılcımız taner malum askerde.

ceza ile ilgili 40. sayfada yazdım herşeyı detaylı okursanız bilgi edınırsınız

tekrar hoş geldınız mekana resımdekı araç sızınmı farklı açılardan resımlerıde beklıyorum

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.