selam arkadaşlar cezam süreci içerisinde çok yararlı bi uğraş olduğunu düşündüğüm frimware programlama işine giriştim oda ne olaki demeyin sakın tüm dijital makinelerde olan yazılımdır frimware bunu çözersem nemi olucak halka hayırlı bi iş olucak sanırım... mesela sınırlı video kayıt yapmasından sıkıldığınız fotoğrafmakineniz artık sınırsız kayıt yapabilecek ve bunun gibi bi sürüşey çözersem yapılışını da herkese anlatıcam...
bu arada benim asıl istediğim gereksizlere uygun bi topic açmaktı oda şöyle olucak..
biraz önce banyodan çıktım ve suyun rengi olmadığınıgördüm sizcede biraz garip değilmi suyun da bir rengi olması gerekmezmi?
bide bugün Kemal SUNAL ın bi filmini izledim atv de unutmak üzere olduğum bi filmiydi çok mutlu oldum ve birkezdaha onu kaybettiğimiz için üzüldüm. =( en sevdiğim ünlülerin en başını çekiyordu
by ŧèறþéŁ£ѓ
@tembeler hoca o makine sınırsız kayıtı nası yapçak yaw forumdan uzak kalınca mucitliğe başladın demek
seni bekliyoruz
aynı gidiyoz işte ya... sana icatlarında başarılar dilerim....
suyun rengini araştırıyorum, aslında rengi olması lazımdı, belki de gözüne sabun kaçmıştır o yüzden görememişsindir... ya da renk körüsün
@angel sorsana Şaban'ın hangi filmini izlemiş?
tembeli tembel yapan demekki bu forummuş
@ tembeler aslında seni banlamakla modlar sana iiylik yapmış oldular haberin yok
@57.ALAY: 16:00 Şaşkın Damat "Yerli Sinema" Yönetmen :Zeki Ökten Oyuncular :Kemal Sunal, Meral Zeren, Bülent Kayabaş
@mehiriye (T) abicim sınırsız dediysem nekadar hafıza kartı taktıysan o bitene kadar dk sınırını ortadan ladırıcam yani
@nick abi sorma yavs ama benim herzamanki halim çalışkan tembel
@saint abicim bulursan haber ver yav çok meraklandım
@57.ALAY: 16:00 Şaşkın Damat "Yerli Sinema" Yönetmen :Zeki Ökten Oyuncular :Kemal Sunal, Meral Zeren, Bülent Kayabaş
@mehiriye (T) abicim sınırsız dediysem nekadar hafıza kartı taktıysan o bitene kadar dk sınırını ortadan ladırıcam yani
@nick abi sorma yavs ama benim herzamanki halim çalışkan tembel
@saint abicim bulursan haber ver yav çok meraklandım
by ŧèறþéŁ£ѓ
Söyle ona aklında bulunsun MERAKLI KÖFTECİ ve SAKAR ŞAKİR deli filmlerdir.Gerçi o kesin izlemiştir ama.
merakla beklioz çözebilirsen harbiden helal olsun
Bu cocuga böyle bi daha ceza falan vermeyin ne yapacagını sapıtıyor zavallı
suyun rengi gel sen böyle tembelciğim bak bunlar cici bak az kaldı hee hadi bakam
yazıktır bu çocuk cezadan muaf tutulsun delirdi yawf
einstein kesildi başımıza
ne olsun be tembel uğraş dur işte bende yeni bi kod buldum yazıyorum kimse görmüyo msjımı deneme yapcaktım görmedikleri için yapamıyom
tembeler yine dayanamamış yavv gerçi özlemişim senin böyle topiclerini dış fırçamı buldum traş makinemi buldum
quote:
Orjinalden alıntı: Tembeler
alla sormayın bende ne yapcamı şaşırdım ota moha atladım böyle işte bari yararlı olalım dioz hemen hemen çözdüm sayılır olayı @ensertaş halledicez buda geçer inş. @gti abicim bi kaç denemeni gördüm ay pardon göremedim ama sankim görünüyoda kimsecikler tii ye almıyo gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme