Şimdi Ara

Bu sezonki en iyi transfer: Elano Blummer / Kader Keita

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elano hakkında sadece şunu soyliyim, neymiş efendim Elano balonmuş, neymiş Tabata bile ondan kaliteliymiş. Bunları ancak futboldan anlamayan insanlar soyler. Elano'nun bugün Manisa macında attığı uzun topları bu ligde başka kim atabilirdi ? Haa pardon ama adama 8 milyon Euro para verdik, top kaybı bile yapamaz dimi ? Keita'nın oynadığı futbolu konuşmaya gerek yok, tartışmasız Türkiye'deki en iyi kanat oyuncusu. Oyuna girdikden sonra farkını ortaya koydu, sağ kanattan etkili ataklar yakaladık ama gole ceviremedik.

Her neyse, canınız saolsun aslanlar.

• Elanoyu çok izledim ve çok iyi tanıyorum. Uzun pasları harika. Alışma süreci filan bunları artık aşmamız lazım. Bu adamın sorunu ney bilmiyorum. Benim izlediğim Elano oynarsa bu ligin tozunu attırır.

Orijinalden alıntı: Özgür Can

ben ikisinide çok beyeniyorum iyi ki aldık. elano çok iyi pas yapıyor hele uzun topları bence çok iyi onu beyenmeyenler heralde onun çalım atmasını, artislik yapmasını felan istiyor

Ayağında top tutsun yeter. Çalıma lüzum yok.
  • Bazı oyuncular vardır yaptığı şovla iyi oynar bazı oyuncu vardır yaptığı paslar ortalar hep yerini bulur pek bi artisliği olmadan katkı sağlar oyuna Elano'da öyle işte Keita içinse konuşmaya gerek yok şuanda Türkiye'deki en iyi oyuncu.

Steady as she goes..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kènan

quote:

ben ikisinide çok beyeniyorum iyi ki aldık. elano çok iyi pas yapıyor hele uzun topları bence çok iyi onu beyenmeyenler heralde onun çalım atmasını, artislik yapmasını felan istiyor

Ayağında top tutsun yeter. Çalıma lüzum yok.

fizik olarak güçsüz ikili öcadelelerde zorlanıyor bu bir gerçek ama top kaybına bakıcaksak topal ve ayhan ondan bin kat daha kötü durumda
    Yeni Kaptanımız DROGBA!
    13 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Elano 2 isabetli pas uğruna alınmadı. Belirtiyim.
    GIGABYTE GA-M720-US3 || AMD PHENOM 9650 QUAD-CORE 2.3 GHZ || KINGSTON 2 GB RAM 1033 MHZ DDR2 || ASUS 1 GB 9400 128 BIT DDR2 || SEAGATE 320 GB HDD || ASUS VENTO KASA || SAMSUNG SYNCMASTER 740N 17'' || PHILIPS MMS 430 2+1 || MICROSOFT BLACK VALUE PACK KLAVYE SETI

SENSİZ ASLA!
  • kewell.

gerçek işini kolaylaştırır

düşenin dostu ol
  • quote:

Bugün o takımda bahsettiğin 2 isabetli pası da yapamayanlar var

Bazıları bu gerçeği görmüyor. İsim uğruna korumaya devam etmekteler. Bu kaçıncı maçı hala aynı durumda. Değişen pek birşey göremiyorum.

Orijinalden alıntı: IKuccuKurbaaaI

quote:

Bugün o takımda bahsettiğin 2 isabetli pası da yapamayanlar var

Söylermisin bu takımda kaç kişi M€'lara transfer oluyor?
    GIGABYTE GA-M720-US3 || AMD PHENOM 9650 QUAD-CORE 2.3 GHZ || KINGSTON 2 GB RAM 1033 MHZ DDR2 || ASUS 1 GB 9400 128 BIT DDR2 || SEAGATE 320 GB HDD || ASUS VENTO KASA || SAMSUNG SYNCMASTER 740N 17'' || PHILIPS MMS 430 2+1 || MICROSOFT BLACK VALUE PACK KLAVYE SETI

SENSİZ ASLA!
  • sanki 66 milyon verip kaka'yı aldık. sizin nasıl bir beklentide olduğunuzu anlıyamadım adam normal oyununu oynuyor manchester city'de de bundan fazlasını oynamıyordu

sanki 66 milyon verip kaka'yı aldık. sizin nasıl bir beklentide olduğunuzu anlıyamadım adam normal oyununu oynuyor manchester city'de de bundan fazlasını oynamıyordu

Saçmalama arkadaşım M.City'de çok farklı oynuyordu. Şimdi koşmuyor işte defansa bir kere geldigini görmedim

SENSİZ ASLA!
  • Gsyin Elanoya bastigi para 66 milyon euroya denk gelir bizim onlar gibi petrol krali milyarder baskanimiz yok 14 milyon euro bedava almisiz adami senin mantiginla.
  • Biz bu adamı İnter ve Milanın elinden kaptık. Zannediyorum oyun sistemimize uymadı, gereken performansı sergileyemiyor. Oysa oynayabileceği takıma gelmek istemişti. Ne yapıp edip devre arasına kadar kendini düzeltmesi gerekiyor.

Biz bu adamı İnter ve Milanın elinden kaptık. Zannediyorum oyun sistemimize uymadı, gereken performansı sergileyemiyor. Oysa oynayabileceği takıma gelmek istemişti. Ne yapıp edip devre arasına kadar kendini düzeltmesi gerekiyor.

Birazda bu var. Brezilyada mesela. Nilmar kaçıyor elano onu besliyor. Bizde kaçan forvet yokki.

quote:

Biz bu adamı İnter ve Milanın elinden kaptık. Zannediyorum oyun sistemimize uymadı, gereken performansı sergileyemiyor. Oysa oynayabileceği takıma gelmek istemişti. Ne yapıp edip devre arasına kadar kendini düzeltmesi gerekiyor.

Birazda bu var. Brezilyada mesela. Nilmar kaçıyor elano onu besliyor. Bizde kaçan forvet yokki.

AAH BAROS AHH. Baros bu takımda tek bacakla oynasa Nonda'dan daha çok iş yapar.
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARMIN

quote:

quote:

AAH BAROS AHH. Baros bu takımda tek bacakla oynasa Nonda'dan daha çok iş yapar.

Kesinlikle. Bugün Baros olsaydı daha rahat kazanırdık. İleride top tutan oyuncumuz yoktu. Nonda bunları yapmaya çalışsa da yeterli olmuyor.

• Elano bence ligin ikinci yarısı hazır olur.Yukarıda bir kardeşimizin bahsettiği gibi birazda oynadığı stilin takım tarafından anlaşılması lazım.Elano'nun kumaşını ve meziyetlerini tartışmak mantıkla bağdaşmaz.Keita zaten malum, bu senenin en iyi yabancı transferi.

Benim takımda en sevmediğim olay iştahsızlık, 1 tane, 2 tane atınca rolantiye geçiyorlar.Ya kardeşim at atabildiğin kadar, saldır veya en azından tempo koy ligin başındaki gibi.Yapmıyorlar bunları, bende iflit oluyorum, buna bir çare bulmaları lazım.Birde takımdaki ceza sistemi nasıl işliyor şu an bilmiyorum ama ödülün olduğu yerde cezada olur, yeri geldiğinde bunu uygulamaktan çekinilmemeli bence.

İnanmayın Demiştik!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.