Şimdi Ara

Call of Duty 2 - Türkçe Yama v3.0 [Tamamen Türkçe]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
48.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sürüm: Türkçe Yama v3.0
    Yapımcı: Kemal Deniz YILMAZ
    Çeviri: Tamamen Türkçe

Manuel Kurulum:http://rapidshare.com/files/325299870/CoD2_v1.3_TRv3.0_min.rar

Otomatik-164mb:http://rapidshare.com/files/326478237/CoD2_v1.3_TRv3.0.rar

::: Yapımı ve Yayını Hakkında!? :::
    Bu yama arşiv programı ve text editör kullanılarak yapılmıştır. text dosyalarının yapısı pek karmaşık değildir. Türkçe çeviri yapmaya ilk heveslendiğim zamanlarda üzerinde çalıştığım oyunlardandır. Sonunda tamamen türkçe hale getirilmiştir. Ayrıca ö,ç,ü gibi özel karakterler kullanılmıştır. Eğer yamada bir sorun olduğu görülmezse bu son versiyondur. İyi oyunlar dilerim!!!

RESİMLER:
     Call of Duty 2 - Türkçe Yama v3.0 [Tamamen Türkçe]  Call of Duty 2 - Türkçe Yama v3.0 [Tamamen Türkçe]
     Call of Duty 2 - Türkçe Yama v3.0 [Tamamen Türkçe]  Call of Duty 2 - Türkçe Yama v3.0 [Tamamen Türkçe]
     Call of Duty 2 - Türkçe Yama v3.0 [Tamamen Türkçe]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimtr -- 27 Ocak 2010; 22:23:09 >
  • Yüzde yüz Türkçe mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Yüzde yüz Türkçe mi?

kesin olarak %99 türkçe kardeş. oda bazı özel kelimelerin aslı gibi bırakıldığından.
  • v.2.0 olanlar 100 de 100 türkçe oluyor diğerleri (v1.4 v1.0) görevler menüler falan türkçe oluyor sanırım degil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

v.2.0 olanlar 100 de 100 türkçe oluyor diğerleri (v1.4 v1.0) görevler menüler falan türkçe oluyor sanırım degil mi ?

benim hazırladığım yamalarda bu pek doğru değil. mesela şuan company of heroes v1.71 türkçe yama v1.0 hazırlıyorum ama alt yazılarda türkçe olucak. ama bazı yamalar için doğru.
  • teşekkürler yama için,oyunu tekrardan kurup oynayacağım.
  • Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yüzde 99 türkçe + özel karakterlerin kullanıldığı yeni yamayı hazırladım
  • Bir mesajım olsun yarın bakarım
  • Son Bilgiler:

::: Yapımı ve Yayını Hakkında!? :::
    Bu yama arşiv programı ve text editör kullanılarak yapılmıştır. Text dosyalarının yapısı fazla karmaşık değildir. Türkçe çeviri yapmaya ilk heveslendiğim zamanlarda üzerinde çalıştığım oyunlardandır. Sonunda tamamen türkçe hale getirilmiştir. Ayrıca ö,ç,ü gibi özel karakterler kullanılmıştır. Eğer yamada bir sorun olduğu görülmezse bu son versiyondur. Tamamen otomatik kurulum paketi yakında eklenecektir. İyi oyunlar dilerim!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimtr -- 24 Aralık 2009; 15:54:20 >
  • arkadaşlar şunu rapidshare dışındaki başka bi sitelere uploada etseniz acil rapiddden indiremiyorum akşamları acele başka bi yere uplaod etseniz
  • Dostum linkler kırık ?
  • quote:

arkadaşlar şunu**** dışındaki başka bi sitelere uploada etseniz acil rapiddden indiremiyorum akşamları acele başka bi yere uplaod etseniz

web sitemden indirebilirsin kardeş kendi web sitemde de bulunuyor dosyalar yalnız rapidshare'de tam otomatik kurulum büyük boyutluları var.

quote:

Dostum linkler kırık ?

ikiside sağlam kardeş rapidden indiremiyorsan benim web sitemden indirebilirsin.
  • Teşekkürler dostum.
  • Call Of Duty 2'yi bi an MW 2 gibi gördüm hemen atlıyacaktım sazan gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

Call Of Duty 2'yi bi an MW 2 gibi gördüm hemen atlıyacaktım sazan gibi

eğer MW2'yi türkçe yapabilseydim herhalde başlığı söyle atardım:

.M.W.2.T.R. Ağlamak istiyorum! ;)

:D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüramiral

quote:

Orijinalden alıntı: LsR

Call Of Duty 2'yi bi an MW 2 gibi gördüm hemen atlıyacaktım sazan gibi

İnan bende aynı hevesle girdim konuya, sonra SSlere baktım, ve büyük bir hayalkırıklığıyla çıkıyorum
  • quote:

İnan bende aynı hevesle girdim konuya, sonra SSlere baktım, ve büyük bir hayalkırıklığıyla çıkıyorum

arkadaşa da dediğim gibi.
  • lanet olsun rar şifresi ne bunun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymanmeli

lanet olsun rar şifresi ne bunun :D

indirdiğin paketin içindeki dosada yazıordur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.