Şimdi Ara

Call of Duty United Offensive - Türkçe Yama v2.1 [Tamamen Türkçe]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sürüm: Türkçe Yama v2.1
    Yapımcı: Kemal Deniz YILMAZ
    Çeviri: Tamamen Türkçe

Manuel Kurulum:http://rapidshare.com/files/326586685/CoDUO_v1.5_TRv2.1_min.rar

Otomatik-118mb:http://rapidshare.com/files/326549074/CoDUO_v1.5_TRv2.1.rar

::: Yapımı ve Yayını Hakkında!? :::
    Bu yama arşiv programı ve TEXT editör kullanılarak yapılmıştır. text dosyalarının yapısı pek karmaşık değildir. Bu yamayı ilk olarak epey uzun zaman önce çıkarmıştım. Şuan en güncel sürümüne ulaştı ve tamamen türkçe hale geldi. Üstünde çalıştığım epey proje var bu nedenle ö,ç,ü, gibi özel karakter için yeni bir yama çıkarmayacağım. Zaten bu yama oyunu tamamen türkçe yapıyor ve bir sorun görülmezse son sürümdür. İyi oyunlar dilerim!!!

RESİMLER:
     Call of Duty United Offensive - Türkçe Yama v2.1 [Tamamen Türkçe]  Call of Duty United Offensive - Türkçe Yama v2.1 [Tamamen Türkçe]
     Call of Duty United Offensive - Türkçe Yama v2.1 [Tamamen Türkçe]  Call of Duty United Offensive - Türkçe Yama v2.1 [Tamamen Türkçe]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimtr -- 27 Ocak 2010; 22:23:57 >

• konuyu düzenledim ve ::: Yapımı ve Yayını Hakkında!? ::: bilgilerini ekledim.
  • emegıne saglık, boyutu buyuk bır yama olmus
    muzıkler felanmı degıstırıldı
    bırde oyunun versıyonunu yukseltmek gerekıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zagzirus

emegıne saglık, boyutu buyuk bır yama olmus
    muzıkler felanmı degıstırıldı
    bırde oyunun versıyonunu yukseltmek gerekıyormu

kardeş oyunun v1.5 sürümünde olmalı öncelikle.
    diğer soruna gelince orada iki tane dosya var birisinin boyutu büyük diğerinin küçük. ikiside aynı yama arasındaki fark ise birinin manuel kurulması diğerinin otomatik kurulması.
    manuel kurulanın içinde hd video'da var nasıl kuracağını anlatıyor. ama büyük olanı indirirsen bir şey yapmana gerek kalmıyor. neden büyük dersen oyun öyle yapılmış onun 4 kat büyük olanlarıda var öğreğin doom3 oyunları.
  • elinize sağlık
  • ya benim united offensive de 1.41 yazıo 1.5 yazmıo onu bi anlatırsanız çok sevinirim.
  • Abi öncelikle çok teşekkür ederim tr yama lazımd.ı Manüel şeklinde indirdim ve videodaki yaptıklarının hepsin yaptım türkçe oldu onda problem yok ama ayarlar kısmındaki herşey yine ingilizce lütfen yardım et.? Senin paylaştığın resimde ayarlar kısmının hepsi tükçe (http://www.edelye.gen.tr/galeri/rturkce/y_coduo_tr_03.jpg ) Ama bende hala ingilizce lütfen yardım edermisin.??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir_KaGa -- 28 Haziran 2011; 18:12:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Guild 3 - Türkçe Yama
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BENCE ÇOK GÜZEL OLMUŞ VALLAHA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.