Şimdi Ara

Alien Shooter Vengeance - Türkçe Yama v1.0 (Gladio)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sürüm: Türkçe Yama v1.0 (Gladio)
    Yapımcı: Kemal Deniz YILMAZ
    Çeviri: Altyazı %70, Görev %99, Menü %40

http://rapidshare.com/files/325299015/ASvengeance_TRv1.0.rar

::: Yapımı ve Yayını Hakkında!? :::
    Alien Shooter Vengeance oyunu için hazırlanan bu türkçe yama HEX editör kullanılarak yapılmıştır. HEX dosyalarının yapısı çok karmaşıktır. yapabileceğimin en iyisini yaptığımı düşünüyorum çünkü dosya yapısı çok karmaşıktı. Oyunda ç gibi özel karaterler bozuk göründüğünden kullanmadım. Çevirinin artırıldığı yeni yamada yayınlandı. Kurtlar Vadisi Gladio'dan hatıralar :D İyi oyunlar dilerim!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimtr -- 27 Ocak 2010; 22:28:50 >

• bu yamayı çok garip bulacaksınız. neden derseniz alt yazılar çok yüksek oradan türkçe ama menüler biraz türkçe :)
    tam hazırlanmış bir yama değil. beta olarak yayınladım. oda biraz emek harcadığımdan. yinede faydalı olacaktır.
  • Çeviri: Altyazı %70, Görev %99, Menü %40

ayrıca kurtlar vadisi gladio'dan esintiler görebilirsiniz :D
  • Hocam süper iş yapıyorsun. oyun kötü bile olsa türkçe yamasi var diye oynarım öyle bir tipim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND

Hocam süper iş yapıyorsun. oyun kötü bile olsa türkçe yamasi var diye oynarım öyle bir tipim.

bu oyuna teknoloji harikası olarak bakarsan biraz hata etmiş olursun ama bayağı kaliteli olduğuna aşığı eğlenceli olduğuna garanti veririm. :D :D
  • Yav bunun hilelerini nasıl bulabiliriz...Aslında buldumda nereye yazacağımı bilemiyorum yardımcı olursanız çok makbule geçer teşekkütler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.