Şimdi Ara

Antec 1200 Watt'lık yeni güç kaynağını pazara sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Antec ilk detaylarını bir süre önce paylaştığımız 1200 Watt kapasiteli yeni güç kaynağını pazara sundu. TruePower Quattro serisi altında hazırlanan ve TPQ-1200 OC adını taşıyan yeni güç kaynağı ile özellikle hız aşırtma profesyonellerini ve yüksek performans tutkunlarını hedef alan Antec, yüksek performans ve enerji verimliliğini bir arada sunmayı amaçlıyor. Firmadan gelen bilgilere göre 1.2 Kw gücündeki yeni güç kaynağı aynı zamanda 80Plus Silver sertifikasını da beraberinde getiriyor ve farklı yük durumlarında %85+ seviyesinde verimlilik sunabiliyor.


    İşlemci ve ekran kartlarını besleyen konnektörler için PowerCache isimli özel kapasitörler kullandığını açıklayan Antec, bu sayede yüksek güç ihtiyacında voltaj dalgalanmalarının önüne geçilmesini hedefliyor. 6x 12v rail hattına sahip olan ve her biri için 38A sağlayabildiği açıklanan TPQ-1200 OC'nin voltaj kontrollü standart fanlara göre %50 daha sessiz çalışan PWM kontrollü 80mm'lik fanla donatoldığı bildiriliyor. Altın kaplı konnektörlere sahip olan ayrıca hem SLI hem de Crossfire sertifikasıyla gelen yeni güç kaynağı üç yıllık garanti ile kullanıma sunuluyor.


    Antec TPQ-1200 OC yurt dışında 299.99$'lık tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatıyla pazara sunulmuş durumda.









  • 5970 için ideal olmuş
  • fan cok kucuk sessiz olcagini sanmiyorum heleki pwm sayesinde filan diyosa :)kaliteside iyi gibi durmuyo acma kapama dugmeside yok ama asil diger taraftan cekilen resmini gormek lazim baya saglam rakipleri var sonucta artik +80 olmayan urun kalmadi piyasada bu degerleri biraz yukseltmek lazim her marka icin soyluyorum tabi
  • acaba fiyatı ne olacak?? bende thermaltake 1500 wardı ama ne yazıkki sattım :(
  • arkadaşım önce PWM nin ne olduğunu bir araştır sonra da burada neden kullanmış olabilirler onu bir düşün. PWM nin amacı; güç kaynağından çekilen yüke göre fanın devir sayısının otomatik kontrol edilmesi.. yani diğerlerinden daha sessiz olması çok daha mümkün..
  • gereksiz.
  • bu haberi sanki daha önceden gördüm
  • PWM nin ne oldugunu biliyorum zaten o yuzden dedim PWM ile sessizlik sagliyosa genelde tam yuk altinda calisacagi icin pek bi anlami kalmicak anlaminda soyledim buyuk ama dusuk devirli bi fan cok daha iyi oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.