arkadaşlar ben rapid'den sırayla dosya indirmek için CryptLoad_1.1.8 programını kullanıyorum mesela 5 tane link veriyorum bilgisayarın başından kalkıyorum bi kaç saat sonra baktığımda sadece 1 link indirmiş oluyo diğerlerinde hata veriyo , sonra ben kendim rapidden indirmeyi denedim en az 10 defa denedimrapid sürekli premium user olun şuanda dosya çok indirildiğinden beklemek zorundasınız falan diyo ama öyle belirli bisüre beklemek değil bu mesela eskiden bi download yaptıktan sonra belli bi süre beklerdiniz artık öyle bi şey yok tek download yaptıktan sonra direk premium üyeliğe zorluyolar, neyse uzun lafın kısası ben şimdi sırayla , bilgisayarın başında beklemeden download yapamicakmıyım? eğer yaparsam hangi programı önerirsiniz?
teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaBLoEsCoBaR -- 22 Kasım 2009; 1:24:38 >
Rapidin Premium Satmak İçin Yeni Başvurduğu Yoldur..SLotlar Dolu Davası...En Dandik Kimsenin İndirmeyeceği Şeylerde Bile Deniyorum Slotlar DOlu 2 Dk Bekle O 2 Dk Geçmek Bilmiyor Ama... Bende Cryptload Kullanıyorum Ama Pek SOrun Olmuyor Sadece 1-2 Kere 2 Dk Beklettiği Oluyor..Ama Browserdan İndirmeye Kalkınca O 2 Dk Geçmek Bilmiyor