Şimdi Ara

Google News artık iPhone, Android ve Pre uyumlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Google'ın servislerinin ne kadar popüler olduğu aşikar. Mobil versiyonlarıyla da kullanıcılara heryerden rahatça servislerini kullanma imkanı veren Google, 29 dil destekleyen Google News servisininde iPhone OS, Android ve Pre destekli mobil versiyonunun hayata geçirildiğini açıkladı.


    Google Mobile'ın resmi bloğundan yapılan açıklamada, normal sürümde olduğu gibi zengin içerik ve kişileştirilebilir arayüz ile iPhone, Pre ve Android'li cihazlar için daha rahat kullanılabilir hale getirildiği belirtildi. Ana ekranda daha fazla kaynak ve yazı gösteriminden, konular içersinde arama yapabilmek, videoları rahatça izleyebilmek servisin mobil versiyonuna getirilen yenilikler olarak göze çarpıyor.


    iPhone, Android ve Pre kullanıcılarının http://news.google.com adresine girerek direk kullanmaya başlayabilecekleri Google News, Blackberry-Windows Mobile ve S60 destekli cihazlarla uyumlu bir mobil versiyona bir süredir sahipti.









  • Google News'i fazla kullanmasam da faydalı bir uygulama olduğunu düşünüyorum , yani en azından gereksiz değil , son zamanlarda birçok uygulama iPhone'a uyumlu hale getirildiği için iPhone eskisine göre çok daha kullanışlı oluyor , fiyatları ucuzlarsa çok satar zaten şu an da satıyor gerçi.
  • google'yi kutluyorum gerçekten 1 numara.. hem tarayıcı hem os hemde en iyi arama motoru... yürü be google kim tutar seni :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.