Şimdi Ara

CANON S2 ciler BURAYA (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.767
Cevap
0
Favori
144.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: taha_7023

herkese merhaba. bu siteye daha yeni üye oldum. s2 cilere bir sorum var. bu makineyi herkes övüyor ama ben Sony - Cyber-shot DSC-H1 ile bu makine arasında bir fark göremedim. acaba benim görmediğim birşey mi var? bana bu konuda yardım eden olursa sevinirim. lensleri farklı. acaba sadece bu fark mı canon u ön plana çıkartıyor. bir de bu makinenin özelliklerini ayrıntılı ve anlayabileceğim bir şekilde bana yollayabilecek biri varsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...

Herşeyden önce objektiften Canon ön plana çıkıyor. Sony bu konuda yeni, daha önceki modellerinde Cal Zeis objektif kullanıyordu, bu modelde kendi objektifini kullanmış. Tüm özellikler teknik olarak aynıda olsa, Canon fotoğrafçılık konusunda sony den çok daha büyük ve uzmanlaşmış bir firma olduğu için Canon un ürünleri daha öncelikli tercih nedeni olacaktır.

Gördüğüm birkaç teknik detayı açıklıyayım.

s2 de ISO 50 ye inebilirken H1 de 100 de kalıyor.
    S2 nin macro mesafesi daha fazla
    S2 nin diyafram değerleri daha iyi S2: f2.7-f3.5 - H1: f2.8-f3.7
    S2 denklanşör Hızı en yüksek 1/3200 iken H1 de 1/1000 de
    S2 de zaman aralıklı otomatik kayıt var H1 de yok
    S2 de otomatik yön sensörü var H1 de yok
    LCd ekran konusu na gelince H1 i ekranı daha büyük kimilerine göre avantaj, S2 nin ki ise daha ufak ama hareketli olması da kimilerine göre avantaj. (bence hareketli olması dafa avantajlı)
    S2 dört pille çalışıyor h1 ise iki pille çalışıyor. Doğal olarak S2 ile daha çok fotoğraf çekilebilir.
    S2 Sd kart kullanırken H1 Memory Stick kartlar kullanıyor (SD lere göre oldukça pahalı)

• quote:

Orjinalden alıntı: hanger

Günlerdir yaptığım araştırmalar sonucu, sayenizde bi s2'de ben alıcam.
    Alıcam da nerden.... Lüleburgaz'da oturuyorum. Bugün bi foto vasıtasıyla Erkayalar'a sordurdum. Ellerinde varmış ama hafta içi bi fuar varmış. Orda tanıttıktan sonra piyasaya sürceklermiş...Bende yine sizler sayesinde sabırsızlanır oldum.. İst. Ank. farketmez.. Aldığınız yerlerin adreslerini yazabilir misiniz?...

FORUMU TAM OKUMADIM HALA MAKINA ALACAKSAN AŞAGIDAKİ VERDİĞİM YERE UĞRA MUTLAKA .
    GEÇEN CUMARTESİ CANON a520 ALDIM.
    3 SAAT SİRKECİDE DOLAŞTIK. ENUYGUN "YETKİLİ SATICISI =AYDINLARDAN" DAHA UCUZ ALDIM .
    FİAT VERMİCEGİME SÖZ VERDİM.
    ANKARA CAD. KASTEL İŞMERKEZİ KAT 1 IŞIL TİCARET. TAKSİTTEDE UYGUN PEŞİN DE.
    BENCE UĞRA MUTLAKA. LÜTFEN REKLAM SANMAYIN BENİMKİ TAVSİYE 20 GÜNDÜR NETTEN DFM. ARAŞTIRDIM. A520 AL DEDİLER. DOĞU BANK HEPSİNİ DOLAŞTIM EN İYİ FİATI IŞIL VERDİ.
    ORDAKİ ARKADAŞDA ÇOK NAZİK. ARTI EKSİ TÜM FİKİRLERİNİ MAKİNA İÇİN SÖYLÜYOR.

• Makinen hayırlı olsun, acaba tarif ettiğin yerde Canon S2 de varmı?
  • TeknolojiX [989.01 ytl -kdv dahil]
    Aydınlar [1042.01 ytl -kdv dahil]
    Erkayalar [fiyat yok]
    Gökkuşağı [594 €]
    Byte [canon s2 IS ile nikon8800 ün karşılaştırması]

Şimdilik tenolojix uygun gibi.. Şu S2 yi hayırlısı ile bir alsam oooooof of arkadaşlar Allah rızası için daha ucuz olan yer varsa yardımcı olunuz. tşk

• quote:

herkese merhaba. bu siteye daha yeni üye oldum. s2 cilere bir sorum var. bu makineyi herkes övüyor ama ben Sony - Cyber-shot DSC-H1 ile bu makine arasında bir fark göremedim. acaba benim görmediğim birşey mi var? bana bu konuda yardım eden olursa sevinirim. lensleri farklı. acaba sadece bu fark mı canon u ön plana çıkartıyor. bir de bu makinenin özelliklerini ayrıntılı ve anlayabileceğim bir şekilde bana yollayabilecek biri varsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...

Merhaba Bende önceleri Sony DSC H-1 i kafaya takmıştım. Canon S2 Almamın Sebepleri.

1- Elimde Secure Digital Hafıza kartları vardı birde gidip Memory Stick Hafıza almak istemedim. Hem SD ve MMC kartları hertürlü cihazda daha yaygın olarak kullanabiliyoruz.
    2- Sony H1 ve Panasonic FZ20 lerin Enstantene Hızları 1/2000, Canon 1/3200 mesela vantilatör Son hızda dönerken Canon ile durağan çekebilirsiniz. Fakat diğerleri ile nasıl olur bilmem.
    3-Pil olarak artık zırt bırt Pil değişmekten bıkmıştım eski dijital kameram Kodak 2 pil ile çalışıyordu çabuk bitiyordu Sony H1 de 2pil ile çalışıyor Canon 4 Pil Kendim alıp kullandığım için söylüyorum gerçekten geç bitiyor.
    4- Sony H1 e bildiğim kadarıyla Ek Tele zoom takılamıyor Canon S2 ye takılabiliyor.
    5- Sony H1 e Ek Flash Takılamıyor. Canon s2 ye takılabiliyor.
    6-Canonlarda SLR lerinde bile hermodelinde bulunmayan IMAGE STABILIZER teknolojisi kullanılmış (bu özellik yüksek zoomlarda titremeyi önlüyor).
    7-Sony tüm nerdeyse tüm kameralarında Carl Zeis lens kullanmış acaba Sony DSC-H1 modelinde neden kullanmamış tartışılır.
    8-http://www.steves-digicams.com/ adresinde Canon s2 ve Sony DSC-H1 in Örnek Foto ve Videolarına bir göz atın farkı kendiniz göreceksiniz.
    9-Canon S2 nin ise en büyük Eksisi (-) Çok kaliteli video çekmesine rağmen ön kötü yanı ise 1GB SD Karta 640X480 30 fps olarak 8-10 Dk Video Çekiyor. :( .. 320X240 30 Fps olursa 2 kat kadar artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesahin -- 31 Ağustos 2005, 3:01:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dreaMMaster

TeknolojiX [989.01 ytl -kdv dahil]
    Aydınlar [1042.01 ytl -kdv dahil]
    Erkayalar [fiyat yok]
    Gökkuşağı [594 €]
    Byte [canon s2 IS ile nikon8800 ün karşılaştırması]

Şimdilik tenolojix uygun gibi.. Şu S2 yi hayırlısı ile bir alsam oooooof of arkadaşlar Allah rızası için daha ucuz olan yer varsa yardımcı olunuz. tşk

Taksitli fiyatından Aydınlar ın ki daha hesaplı gibi

• http://www.arasfoto.com/product_detail.php?id=305&pid=6

burda peşin fiyatı 900 milyona alınabilir.
  • arkadaşlar s2 de kullandığınız ve memnun kaldığınız pillerin markaları nedir? benim bildiğim şu anda sony nin ni-mh 2300 lük pilleri veya gp nin yine ni-mh 2500 lük şarjlı pilleri var. bunların dışında tavsiye edebileceğiniz daha uzun ömürlü piller varmı? hafıza kartı olarak neyi tercih ediyorsunuz? birde aksesuar olarak s2 ye daha iyi performans sağlamak için ne gibi şeyler alınabilir? ben şahsen yurt dışından sipariş vermiş durumdayım. makine + 1 gb lık sandisk kart + piller ve şarj makinesi + çantası 700 dolar tutuyor. eğer imkanınız varsa yurt dışından getirmenizi tavsiye ederim. tabii güvenebileceğiniz biri varsa.
  • Arkadaşlar;

Cebit Fuarında Yalçınlar makina satışı yapacakmış, S2 modeli ile ilgilenen arkadaşlar kampanya yapılması ile ilgili yalçınlar ve erkayalara mail atabilirlerse fuardan avantajlı alım yapabiliriz.

Mailler:

info@yalcinlar.com.tr

erkayalar@erkayalar.com.tr
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manuel

http://www.arasfoto.com/product_detail.php?id=305&pid=6

burda peşin fiyatı 900 milyona alınabilir.

sağolasın şu an faturalı en uygun aras yok mu artıran?

• serdem cebit fuarını bekliyorum. Ama Bursa'da ve çalışıyor olmam sebebiyle gelemeyeceğim Desteğim elbette olur pm attım görüşelim.
  • merhabalar,

sonunda amerikadan getirttim S2'yi ( 443 $ )

yanlıs arkadaşlar bu makro cekim icin neler yapmam gerekli mevcut kullanan arkadaslar bi zahmet anlatırsa sevinirim. ben 1,2 deneme yaptım ama bulanık falan cıktı. birde mesela bir arkadas sineği cekmisti sakallarına kadar sayıyorduk. bende hayvan böcük meraklısı olarak bu tip cekimler yapmak istiyorum. nasıl yapabiliceğim konusunda aydınlatabilirseniz sevinirim.

hoscakalin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nEvrOpAt -- 31 Ağustos 2005, 22:04:31 >
  • sineğin sakalları mı böcük mü

hayırlı olsun makinen biz daha alamadık gidişat Arasfoto yu gösteriyor ama bakalım fuarı bekleyelim şunun şurasında ne kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreaMMaster -- 31 Ağustos 2005, 22:07:54 >

• tesekkürler darısı herkesin başına. makinanın video cekimi süpermis sırada hafıza kartı var
  • americadan aldığın adresi verirmisin?? bende oradan getirtmeyi düşünüyorum. ama benim baktığım yerlerde fiyat 500 dolar. eğer adresi verirsen benim icin cok iyi olur. şimdiden teşekkürler...
    quote:

Orjinalden alıntı: nEvrOpAt

merhabalar,

sonunda amerikadan getirttim S2'yi ( 443 $ )

yanlıs arkadaşlar bu makro cekim icin neler yapmam gerekli mevcut kullanan arkadaslar bi zahmet anlatırsa sevinirim. ben 1,2 deneme yaptım ama bulanık falan cıktı. birde mesela bir arkadas sineği cekmisti sakallarına kadar sayıyorduk. bende hayvan böcük meraklısı olarak bu tip cekimler yapmak istiyorum. nasıl yapabiliceğim konusunda aydınlatabilirseniz sevinirim.

hoscakalin.

• 500$ mı dedin? nerede? kdv dahil fiyatı mı?
  • Orjinalden alıntı: serdem

Arkadaşlar;

Cebit Fuarında Yalçınlar makina satışı yapacakmış, S2 modeli ile ilgilenen arkadaşlar kampanya yapılması ile ilgili yalçınlar ve erkayalara mail atabilirlerse fuardan avantajlı alım yapabiliriz.

Mailler:

info@yalcinlar.com.tr

erkayalar@erkayalar.com.tr

[/quote

Öyleyse ne duruyoruz, başlayalım mail yağmuruna
  • quote:

americadan aldığın adresi verirmisin?? bende oradan getirtmeyi düşünüyorum. ama benim baktığım yerlerde fiyat 500 dolar. eğer adresi verirsen benim icin cok iyi olur. şimdiden teşekkürler...

http://www2.butterflyphoto.com/shop/product.aspx?ref=dealtime&sku=S2IS

bugun siteye girdim 459 dolar olmus.

ama ben 443 e aldım ve dileyene faturayı gösterebilirim

• Yalçınlar mailde henüz hangi ürünlerde kampanya yapacakları nı tesbit etmediklerini söyledi,erkayalarda kampanya yapmanın mümkün olmadığını bir cümleyle yazmış.
    Yalçınlar ve erkayalara mail atan arkadaşlar kimler?
    Aşağıdada erkayalara detaylı! açıklayıcı maillerine cevap olarak yazdığım mail var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zer Gıfari -- 1 Eylül 2005, 11:54:54 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.