Şimdi Ara

Lexar Media oyuncular için hazırladığı yeni bellek kartlarını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Bellek ve depolama çözümleri üreticisi Lexar Media, oyuncular için hazırladığı yeni bellek kartlarını tanıttı. İki yeni Memory Stick Micro (M2) ve iki de SDHC çözümü hazırlayan firma, başta PSP olmak üzere Sony tarafından üretilen cihazlar için hazırladığı M2 bellek kartlarından 4GB ve 8GB, Nintendo Wii ve Nintendo DSi'ı hedef alan SDHC bellek kartlarında yine 4GB ve 8GB kapasite seçenekleri sunuyor.


    Kimi oyuncuların saatlerce oyun oynadığını ve sürekli kayıt dosyası aldığını belirten Lexar yetklileri fotoğraf, video ve müzik gibi artan medya içeriği için performanslı, kaliteli ve yeterli kapasiteyi sunan bellek çözümlerine ihtiyaç duyulduğunu belirtiliyorlar. Kullanıcıların oyun bilgilerini saklamak için ihtiyaç duydukları depolama çözümlerini sağlayarak genel oyun deneyimini arttıracaklarını söyleyen firma yetkilileri, yeni bellek kartlarıyla ilgili segmentlerde iddialı olmayı hedefliyorlar. Lexar Media'nın M2 ve SDHC formundaki yeni bellek kartları, 24.99$ ile 69.99$ arasında değişen fiyatlarıyla yurt dışında satışa sunuluyorlar.








  • kart okuma hızları benim için önemli olan
  • fotografta gözüken sdhc kart class-2. şu an zaten çok uygun fiyata class-6 kartlar piyasada rahatlıkla bulunabiliyor. muhtemelen tanıtılan resimde gözüken değil. keşke haberde daha detaylı bilgi verilseydi.. bu sdhc hangi class?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.