Arkadaşlar araba yarışı oyununda rahatça oynayabiliyorum, level programı (su terazisi) çalışıyor. Fakat menüde, fotoğraflarda ekran dönmüyor.
Yani accelerometer da sorun yok. Ama nedense telefonu yan çevirince ekran dönmüyor.
Daha önce bazen dönmemezlik yapıyordu V31.0.101'e upgrade edince artık hiç dönmüyor.
Sebebi ne olabilir sizce?
kardeş o sorun bendede olmustu telefonu kalerofiyerın yanında bırakmıstım hep ıcı buhar olmustu telefoncuya goturmenı onerırım veya garantısıne
Hocam bu yazılımsal birşey çözülebileceğini umut ediyorum. Şimdi garantiye göndersem adamlar bi format atıp geri verecek biliyorum. Eğer çözülmesse son çare artık onu yapacağız.
format atmayı denedinmi
"her derdin devası format" akıllı telefonlarda atasözü oldu artık bu
telefonumu 3 gün önce aldım aldıgımın ertesi günü benim sensörde aynı seninki gibi oldu korktum tabi sonra yıldızkare7370kare ile format attım ve düzeldi şimdilik sorun yok
quote:
Orijinalden alıntı: wizard1907
kardeş o sorun bendede olmustu telefonu kalerofiyerın yanında bırakmıstım hep ıcı buhar olmustu telefoncuya goturmenı onerırım veya garantısıne
iyide kalirüfer buhar yapmazki nem salmıyo sıcaklık salıyo yok etmesi lazım :D
Sağolun arkadaşlar benimki kendiliğinden düzeldi. İnş. tekrar problem yapmaz.
@BrKank sağolasın eğer problem olursa dediğini deneyeceğim.
Bu lavuk cihazın ekranı yine dönmemeye başladı soft format çözermi acaba?
BrKank dediğin gibi soft format attım düzeldi inş. kalıcı olur.
Format dediğin nokia software updater le olur diğer formatlar bi işe yaramıyo fabrika ayarlarına döndürüyo sadece
arkadaşlar bende birşey sorucam benim 5800 da tel bekleme modundayken menü tuşu kendi kendine yanıp sönüyor bu normalmidir sizde de böyle bi durum varmı bunu kapatmanın bir yolu varmı şarjdan yiyor...
quote:
Orijinalden alıntı: skol72 arkadaşlar bende birşey sorucam benim 5800 da tel bekleme modundayken menü tuşu kendi kendine yanıp sönüyor bu normalmidir sizde de böyle bi durum varmı bunu kapatmanın bir yolu varmı şarjdan yiyor...
benim 5530unda menu tusu yanip sonuyor ve telefonu hic kullanmasam sadece menu tusu yanip sonse sarj yine bitmez :)
arkadaşım format yaradı teşekkür ederim de sağ üst tarafata mesaj yanıp sönüyor bir yolu var mı
quote:
Orijinalden alıntı: skol72
arkadaşlar bende birşey sorucam benim 5800 da tel bekleme modundayken menü tuşu kendi kendine yanıp sönüyor bu normalmidir sizde de böyle bi durum varmı bunu kapatmanın bir yolu varmı şarjdan yiyor...
Ayarlardan bildirim ışıklarına gir açık ışığını kapalı yap düzelecektir
quote:
Orijinalden alıntı: fatih3442
arkadaşım format yaradı teşekkür ederim de sağ üst tarafata mesaj yanıp sönüyor bir yolu var mı
Sim hafızasında mesajlar var onları sil diyor mesajlara gir seçeneklerden sim mesajları de hepsini sil düzelecektir.
daha dik konumda telefonu döndürün ...
Arkadaşlar! bileniniz var mıdır bilmem ama önermediğiniz için söyleme gereği duydum; "Ayarlar Sensör ayarları Döndürme kontrolü" bölümlerinden, "Oto. ekran döndür" seçeneği işaretlimi bi bakın. Değilse işaretliyin, sorunun çözüldüğünü göreceksiniz.
Telefonu aldığımdan beri ssensör sapıtıyor. Sabahları alarm çalıyor telefonu ters çvirip susturuyorum daha sonra açtığımda ekran falan dönmüyor, bu yazılımsal bi sorun sanırım. Nasıl düzeltilio derseniz sensörü kapatın sonra telefonu kapatıp açın, sonra tekrar sensör ayarlarından açın düzelicektir.
quote:
Orijinalden alıntı: Osman171
Arkadaşlar! bileniniz var mıdır bilmem ama önermediğiniz için söyleme gereği duydum; "Ayarlar Sensör ayarları Döndürme kontrolü" bölümlerinden, "Oto. ekran döndür" seçeneği işaretlimi bi bakın. Değilse işaretliyin, sorunun çözüldüğünü göreceksiniz.
Ben de bunu diyecektim.Bir de birisi aradığı zaman telefonu yan çevirince aramaları sustur ayarını yaptım ama susmuyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Sadece Sorun Burda.
konuyu hortlatmış olucam ama bi sorum var;
telefonu dik tutunca ekran dönüyor ama yere paralel tutunca ekran dönmüyor sizce bu bir sorun mudur çözümü var mı? + hard formatı daha yeni attım.
Nasıl yani telefon yere paralelken nasıl yan döndüreceksin ki zaten? Bişi anlamadım