Şimdi Ara

CD Playerde çalışacak film cd ye nasıl yazılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Örneğin;
    Mpegav v.s gibi özel klasörler oluşuyor bilindiği üzere cd filmlerde ancak ben bir türlü cd ye yazdırdığım filmleri cd playerde oynatamıyorum.
    Sanırım Mpegav v.s gibi klasörler cd de oluşturulmadığı için bu şimdiden teşekkürler.
    CD Playerde çalışacak film cd ye nasıl yazılır acaba?

Cevaplarınızı bekliyorum.

Koyu Sessizlik......
  • Kullandığın CD yazma programından VCD seçeneğini işaretlersen istediğin özel klasörler otomatik oluşturulur. Nero'da böyle bir özellik vardı. Arkadaşların dediği gibi Ashampoo'da da bu ayar mevcut.
  • Video convert programı ile oluşturulan mpg dosyası PAL standardında olmalıdır.Bunun ayarları çoğu convert programında bulunur ve oluşan mpg dosyasını doğrudan CD ye yazdırdığınızda CD player bunu oynatabilir.Ama en garantilisi Nero benzeri VCD oluşturma özelliği olan bir program ile gereken VCD klasör yapılarını da oluşturulup öyle hazırlanmasıdır.Mesela Nero da kendi Video CD ni yarat başlığı altındadır.Buraya istediğin videoyu atabilirsin.İster wmv,ister avi ister 3gp olsun bunu vcd standartına convert edip VCD oluşturur.
  • Şimdi benim anlamadığım CD Player 'dan kastın nedir? Sorduğun soru bi kere yanlış, CD Player lar discman olarak geçer ve sadece audio CD (halk arasında TRACK şarkı,mp3 değil) diye bilinen CD 'leri çalmak içindir,,,

Dediğin olay mini DVD player veya mini VCD Player (VCD'li Discman) ise, yapman gereken en basit iş, NERO 'yu açıcaksın, VCD oluştur diceksin, sonrada kendi VCD Dosyalarını oluşturucak, ve CD 'ni çekecek tabiki ".dat" uzantılı olacak mpeg kalitesinde izlersin,divx kalitesinde olmaz,mini divx oynatıcılar piyasaya çıktı mı bilmiyorum, eğer çıktıysa elindeki tüm divxleride olduğu gibi CD/DVD elinde ne varsa yak NERO ile sonrada kullan...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.