Şimdi Ara

Samsung sata2 4lü raid testte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
11.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir süredir Gigatek vasıtasıyla satışta bulunan Samsung 120gb sata2 hddlerden 4 tane alıp raid yaparak test edeyim dedim..Merak edenler sonuçlara bakabilirler..Ben çok etkilendim diyebilirimözellikle sisoft ve hd tach sonucuna dikkat edin....Bir şansızlık odu hddlerin teki bozuk çıktı ama bu sayede 3lü raid yaparak 3lü ile 4lüyüde karşılaştırma fırsatım oldu..Neyse önce test sistemi..

ANAKART :Dfi LANPARTY SLİ DR
    RAİD YONGASI :NVİDİA NF4
    HDD :4 ADET SAMSUNG 120 SATA2
    PSU :ENERMAX 660W
    CPU :3000+@2792MHZ
    RAM :2*512 MUSHKİN LEVEL II 3500@254

gerisi kasa vs ıvır zıvır

Raid dizesi stripe size olarak 16k olarak ayarlanmış ve c:50gb d ve e 198gb şeklinde 3 e bölünmüş ve NTFS dosya sistemi kullanılmıştır..

HD TACH

SiSOFT

Test sonuçları gösteriyorki bunlar ortada raptor maptor bırakmadı..(PEGa zuhahahaha)..Sön dönemde herkes sistemini hızlandırmak için 1000$ seviyelerinde vgalar cpulara yöneldi ama unutulmaması gereken bir nokta sisteminiz donanımınızdaki en yavaş parça hızında çalışacaktır ve güncel sistemlerde Hddler en yavaş kalan parçadır...daha hızlı sistem isteyenlere bunu tekrardan bir hatırlatalım..bu arada desteğini esirgemeyen dostum Baykaya ya tekrardan teşekkür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenhaa -- 31 Ekim 2005, 0:25:01 >

• feno pega bunu okursa bayginlik gecirir vallahi bu sata2 lerden hemen 4 tane edinmek lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dardo -- 31 Temmuz 2005, 0:29:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dardo

feno pega bunu okursa bayginlik gecirir vallahi bu sata2 lerden hemen 4 tane edinmek lazim

aynen hız gercekten manyak

• sonuçta 4 disk kullanmışsın.tabi hız artışı olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeanuReeves

sonuçta 4 disk kullanmışsın.tabi hız artışı olacak.

sisoftaki sonuca bakarsanhemen altında 4 raptor ile alınan bench var..4 diskin tabikşi bir getirsi var ancak sata2de çok çok daha fazla sonuçlar ortada...
  • Bana ninjalık yaptırma feno..almım paçanı aşa

Tek raptorla yetişemem elbette ama bunun raidiyle seni tokatlardım..neyse şanslısın

performans çok ii gercektende kobay feno
  • Ne hoş ..
    " Sistem ,ihtiyaç duyulan veriyi kullanan componentlerinin en yavaşı hızında çalışır ." motto ma benzer bir laf duydum.
    Format ve sistem kurulumundan sonra sadece download hızı ya da dvd >hdd transfer hızına bağımlı benim gibiler için hoş bir makale ...
    Kişi kendini bilmek gibi irfan olmaz.
    Bkz . Yunus Emre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen onu bırakta Carmen Electra ne öyle yaaaa ne dehşet hatun
  • Kapasite ile ters orantı var değil mi hız arasında? Örneğin; 2xSAMSUNG - 80 GB SATA2 NCQ Raid 0 ile daha iyi değerlere ulaşılır değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalarabaci -- 22 Ağustos 2005, 13:16:06 >
  • güzel değerler
  • Selçuk abi baya güzel sonuclar almışsın hayırlşı olsun Disklerin Güle Güle Kullan
  • yeni disklerin hayırlı olsun..
    gayet
    iyi performansları
  • HDD skorundan çok carmen aldı başımı gitti.
  • 4 hdd 4 kat daha çok arıza oranı demek, hızlı giden çok kaza yapar...
  • eline sağlık güzel bir inceleme olmuş
  • helal olsun çok iyi yapmıssın

ve de

Carmen Electra hakkatten manyak olmuş resim içinde link açarsın
  • Sırf carmen içinmi topiği hortlattınız yaw..Verileğn emeğe yazık olmuş..Heebu arada hızlı ve güvenli gidersen hiç bir şey olmazönemli olan güvenli gidebilmek..O tarihte kuruldu daha tıkı yok maşallah..

edit=sansür uygulanmıştır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenhaa -- 31 Ekim 2005, 0:29:09 >
  • ben sata kullanıyorum.
    sata 2 diskleri, su anki anakaratım destekler mi?
    tşk..
  • Hız gerçekten çok deli olmuş.
    quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

quote:

Orjinalden alıntı: KeanuReeves

sonuçta 4 disk kullanmışsın.tabi hız artışı olacak.

sisoftaki sonuca bakarsanhemen altında 4 raptor ile alınan bench var..4 diskin tabikşi bir getirsi var ancak sata2de çok çok daha fazla sonuçlar ortada...
  • abi deli oldum ya para biriktirmeye baslıorm hmn
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.