Şimdi Ara

kaskoyu ıstedıgım gıbı kullanabılırmıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benım arabanın bı kac yerınde ezık var. sol kapıda ıse gecende kamyon carptı. bazı yerlerıne rütuş gerekıo ve bn arabanın cıtalarınıda govde rengınde boyatmak ıstıorumm. ayrıca koltuklarda 3 tane ufak sıgara yanıgı var onları tamır ettırmek ıstıorum. kaskom gunes sıgorta ve full aldım. bunları yptırırken bı sorun yasarmıyım. ve eteklerınde boyanmasını ıstıorum. yanı arabayı bastan ypmak ıstıorumm yep yenı olmasını ıstıorummm.

• Mini Onarım hakkınız varsa belki birkaç işlemi Autoking'de yaptırabilirsiniz..
    Ama etek altı boya, çıtaların boyanması, vs. kesinlikle kaskodan yaptıramazsınız..

Ancak iki araba size, biri sağtan, diğeri soldan olmak üzere sürtünmek suretiyle iki yandan girerse bedava yaptırırsınız...
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baslangıc ıcın bır Hİ-Fİ ?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.