Şimdi Ara

Wolfenstein - Türkçe Yama v1.0

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sürüm: Türkçe Yama v1.0
    Çeviri: görevler, menüler, ipuçları
    Yapımcı: Kemal Deniz YILMAZ

Manuel Kurulum:http://rapidshare.com/files/341619809/Wolfenstein_2009_TRv1.0_min.rar

Otomatik-39mb:http://rapidshare.com/files/341801160/Wolfenstein_2009_TRv1.0.rar

::: Yapımı ve Yayını Hakkında!? :::
    Bu türkçe yama TEXT editör ve arşiv editörü kullanılarak yapılmıştır. text dosyalarının yapısı pek karmaşık değildir. çalışma sadece alt yazıları çevirmemektedir. "alt yazılarıda çevirecekmisin" derseniz elimdeki bazı projeleri bitirdikten sonra çevirmeyi düşünüyorum ama duruma göre değişebilir. Ancak alt yazıları çevirmesem bile mutlaka ç,ö,ü gibi özel karakterleri kullanmak için yeni bir yama yapacağım. İyi oyunlar dilerim!!!

RESİMLER:
     Wolfenstein - Türkçe Yama v1.0  Wolfenstein - Türkçe Yama v1.0
     Wolfenstein - Türkçe Yama v1.0  Wolfenstein - Türkçe Yama v1.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimtr -- 28 Ocak 2010; 1:20:03 >

• eline sağlık ama opsiyonlar değilde seçenekler olması gerekmezmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 13 Aralık 2009; 22:06:57 >
  • Eline sağlık. En kısa zamanda deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

eline sağlık ama opsiyonlar değilde seçenekler olması gerekmezmi

sözlükte her iki anlamda görünür. ben eskiden seçenek diye çeviriyordum şimdi opsiyon yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüramiral

quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

eline sağlık ama opsiyonlar değilde seçenekler olması gerekmezmi

sözlükte her iki anlamda görünür. ben eskiden seçenek diye çeviriyordum şimdi opsiyon yapıyorum.

ya zaten her iki kelimede aynı anlamda ama bilgisayar çevirileri biliyorsunki farklı oluyor örneğin "data pipe" "bilgi borusu" diye geçmiyor "veri yolu" diye geçiyor buyüzden "option" kelimeside türkçeye çevrildiğinde bütün işletim sistemlerine ve programlara bakın seçenek olarak yazılıyor...
  • Türkçemiz nerelere gidiyor be, vayyy
    Şimdi de Opsiyon kelimesi mi girdi Türkçeye!

Bu arada yama için teşekkürler, akşam eve gidince indirip hemen deneyeceğim.
    Not: Şu anda oynadığım kayıtlı bir oyunum var, bu yama ona zarar verir mi, uyumlu mudur?
  • Son zamanlarda türkçeleştirilen oyunların sayısı arttı çok güzel oluyor valla. tüm emek verenlere teşekkür ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler.
  • quote:

Son zamanlarda türkçeleştirilen oyunların sayısı arttı çok güzel oluyor valla. tüm emek verenlere teşekkür ediyorum.

benden ilgin için sana teşekkür ederim. şahsen diğer oyun çevirenlerede teşekkür ederim.

quote:

Teşekkürler.

%90 türkçe yaması üzerinden çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimtr -- 21 Aralık 2009; 11:15:04 >
  • quote:

quote:

Son zamanlarda türkçeleştirilen oyunların sayısı arttı çok güzel oluyor valla. tüm emek verenlere teşekkür ediyorum.

benden ilgin için sana teşekkür ederim. şahsen diğer oyun çevirenlerede teşekkür ederim.

quote:

Teşekkürler.

%90 türkçe yaması üzerinden çalışıyorum

%100 nezaman biter oyuna başladım bıraktım türkçe yamanı bekliyorum birde aşağıda arkadaş %100 diyor hiç inceledinmi

quote:

Orijinalden alıntı: byflash

Arkadaşlar bu güzel oyunun %100 Türkçe yaması çıkmış. Menüler, oyun içi yazılar, video altyazılar vs hepsi Türkçe. Haberdar olmayanlar indirip zevkle oynayabilirler...
    Yamayı yapan arkadaşa ulaşamadım. Kendisine özellikle teşekkür etmek isterdim. Emek verdiği için...

Bazı arkadaşlar kurulumun manuel yapıldığında sorunla karşılaştıklarını belirtmişler. Bende otomatik kurulum dosyası hazırladım. :)

Otomatik Kurulum Dosyası
    http://rapidshare.com/files/315671172/WolfensteinTR.exe

Manuel Kurulum Dosyası
    http://rapidshare.com/files/312456781/Wolfenstein2009Turkce.rar

• mesajındaki alıntılar bu konuda görünmüyor sanırım başka bir konudan aldın yada ben görmedim.

ben başka birinin yaptığı yamayı gördüm alt yazılarda da çeviri yapmış.
    yalnız tamamen türkçe yaptığı falan yok. oyunun Multiplayer'i olduğu gibi duruyor hiç ellenmemiş.
    single player'de alt yazılar çok büyük ölçüde değişmiş ama menülerde eksiklikler vardı sanırım.
  • quote:

mesajındaki alıntılar bu konuda görünmüyor sanırım başka bir konudan aldın yada ben görmedim.

ben başka birinin yaptığı yamayı gördüm alt yazılarda da çeviri yapmış.
    yalnız tamamen türkçe yaptığı falan yok. oyunun Multiplayer'i olduğu gibi duruyor hiç ellenmemiş.
    single player'de alt yazılar çok büyük ölçüde değişmiş ama menülerde eksiklikler vardı sanırım.

adres buhttp://forum.donanimhaber.com/m_36025786/tm.htm

burdaki indirdiğim dosyaya notepad ile açtım hızlı bi şekilde göz gezdirdim hiç çevrilmemiş alan yok gibi yani 2-3 kere baktım hiç görmedim altyazılarda dahil mp bölümüne girip bakmadım bilmiyorum yorum yapamam ama benim için sp bölümü yeterli zaten

• quote:

mp bölümüne girip bakmadım bilmiyorum yorum yapamam ama benim için sp bölümü yeterli zaten

böyle düşünüyorsan bir sorun yok demektir çünkü o yamayı yapanda bayağı emek vermiş.
    ama bende oyunu hem mp hem sp tamamen türkçe yapacak yeni yamayı çıkaracağım.
  • manuel kurulum ve otomatik kurulum linkleri eklenmiştir arkadaşlar
  • Teşekkürler deneyeceğim mutlaka.
  • Güzel bir çalışma olmuş, Türkçe daha da sarıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.