Arkadaşlar telefonu alır almaz versiyon güncelledim v31.0.101 yaptım. Herşey güzel çalışıyordu. Sonra haliyle telefonun bilgisayar gibi kullananlardan olduğumdan tema, program, ilaç dahil herşeyi yaptım GPS çalışmamaya başladı. Araştırdım ve bazı temalardan kaynaklanıyor yazıları buldum. Tele format attım GPS yine çalışmaya başaladı. tema haricinde diğer işlemlerimi tekrar yaptım GPS çalışmamaya başladı. Format attım acaba ilaç veya bazı programlardan mı dedim onları yüklemedim (oyun ve ovi prg yükledim) ama GPS tekrar çalışmamaya başladı. Bununla ilgili duyumu bilgisi düşüncesi ve sorunu olan varsa lütfen paylaşalım. Teşekkürler..
problemin aynisi bende de var... yardim !!
Garmin kullanıyorsanız ayarlardan varsayılan ayarlar geri dön seçeneğine basın arkadaşlar.Bende de yol tarifi sırasında program kendini kapatıyordu bunu yapınca düzeldi
arkadaşım gece uygulamalar içinde ki yeri ordan da konumlamayı açıp uyudum canavar gibi hepsi çekiyordu sabah. tel kapatıp açtım gps kapatıp açtım hala çekiyor. sende dene ve sonucu paylaşırsan sevinirim..
Birşey sormak istiyorum herhangi bir garmin yada nokianın gps ' si kontör yiyor mu ?