merhaba arkadaşlar, büyük numara bot arayanların ne sıkıntı çektiğini çok iyi biliyorum :), bende askere gideceğim diye ve rezil olmayayım diye her yeri araştırmıştım ve araştırtmıştım, şehir dışından bir arkadaşım 48 numara bu botu buldu ve ben buralarda bulamadım diye aldırtmıştım ve bana yolladı ancak aşağı yukarı ayağıma yarım numara falan küçük geldi çünkü sadece yürüyünce rahatsız ediyor. En sonunda başka yerden ayağıma olanını buldum ve onu aldım ve bu botuda satıyorum
aslında askerlikte ayağımıza göre botun yapılması lazım ancak ben hem paintballda kullanmak adına, hemde ayağıma bot yapılana kadar rezil olmamak adına bot aldım.
ayak numaranıza uygunluğunu anlayabilmeniz için kendi ayakkabımla karşılaştırdım ve resmini koydum
karşılaştırmayı yaptığım ayakkabı: 48,5(13,5) adidas superstar model ayakkabı ve üzerinde 48 numara yazan bu bot
bana yarım numara küçük geldiğine göre adidasa göre bu botun numarası 48-47.5 falan oluyor yani 13 falan oluyor. Bu bilgiler ışığında ihtiyaç sahiplerine bu botu satıyorum
Özellikler : Saya malzemesi;Su-geçirmez vidala deri / Taban;Enjeksiyon Kauçuk taban / Astar;Yok, Çıkarılabilir iç taban,Yaka zik deri
bot sadece 1 kez ev içinde denenmiştir
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.