'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 33801 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Cevap : Driver istek mesajı-Windows XP/Vista/Win7 Sürücü İsteğinizi Bu Mesaja Yapabilirsiniz.
acaba bu kameranın windows 7 ile uyumlu 32 bit drierini bulurmusun lütfen çok acil uyduramadım
Sony DCR-TRV255E Ürünün üretici sitesinde windows 7 yazılımı yok ama uyumlu olduğu yazıyor sanırım, bu arada 2000 ve xp yazılımı mevcut şu adresten kontrol edebilirsiniz;
inca multimedia tv kartı bt878 model tv kartı windows 7 de çalışmıyor. incanın driver sayfası kapanmış galiba windows 7 sürücüleri laszım. teşekkürler.
inca multimedia tv kartı bt878 model tv kartı windows 7 de çalışmıyor. incanın driver sayfası kapanmış galiba windows 7 sürücüleri laszım. teşekkürler.
dell studio 1537 quick set yani extra fonsiyon dvdrom açma tuşları sadece vista 32 ve 64 bit işletim sisteminde çalışıyor sadece driveride budur çözüm bulununca buraya yazılacak.
bu sayfadan product type den archive yi seçin tam modelide seçin sonra notebookun altında olan psa ile kodu seçin operation systemden de win7 yi seçin , search a tıklayın orda sizin notebookunuza uygun driver olacaktır onları indirebilirsiniz.
Örn:
Product type : Archive, Family : Satellite , Product series : Satellite A series, A200 Model Short Model No PSAE0E, Operating system : Windows 7 Search a tıklayarak altta sonuçlar belirecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 9 Temmuz 2011; 21:57:00 >
arkadaşlar benim bi sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim internette oynarken birden virüsle ilgili bişey geldi bişeylere bastım sonra operayı mozillayı falan kapattı vista home security 2012 alert diye br program sadece internet explorer (eklenti yok) dan girebiliyorum bide ikide bir o programla ilgili dosyalar geliyo ekrana ingilizce hiçbişey yapamıyorum bu programı nasıl kapatıcaz?yardımcı olan olmayan herkese şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar benim bi sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim internette oynarken birden virüsle ilgili bişey geldi bişeylere bastım sonra operayı mozillayı falan kapattı vista home security 2012 alert diye br program sadece internet explorer (eklenti yok) dan girebiliyorum bide ikide bir o programla ilgili dosyalar geliyo ekrana ingilizce hiçbişey yapamıyorum bu programı nasıl kapatıcaz?yardımcı olan olmayan herkese şimdiden teşekkürler.
Grundig LAPTOP MODEL: GNB 1445 A1 P6 XP için gerekli tüm driverlarını arıyorum, bulabilecek arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim. NOT: yukarıda belirtilen grundig markasına ait driver sitesi açılmıyor, link kırık.
elimde lifewiev 713x analog tv kartım var eski xp sistemimde sorunsuzca tv izleyebiliyordum fakat eski driveri şu anki sistemimde kullanamadım windows 7 64 bit kullanıyorum bulabilirsaeniz çok sevinirim
not:lifeview sitesi şu anda açılmıyor everest ile pc yi tarattım lifewiev fly video 2000 yazıyor ama donanım aygıtında flytv p30+ yazıyor
Grundig LAPTOP MODEL: GNB 1445 A1 P6 XP için gerekli tüm driverlarını arıyorum, bulabilecek arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim. NOT: yukarıda belirtilen grundig markasına ait driver sitesi açılmıyor, link kırık.
Geç cevap için özür dilerim mesajı yanlışlıkla istemediğim yere taşımışım ondan bana gözükmüyormuş.
@ozkanil Hocam koç grubu keysmarttaki gibi şu bilgisayar ve driver işine çözemedi o yüzden el ile bulmamız gerekiyor everest ultimate tarzı bir programla içeriği öğrenin eğer notebookun anakartının markası compal ise compalın sitesinde ve cd nin üzerinde yazan kodla compal support da bulabilirsiniz ilk mesajda linki mevut.
@slmgs eski tv kartlarının genelde win7 x64 desteği bulunmamaktadır sitesindede yok ama yinede turanli.com.tr ye bakınız turanlının driver sayfası ilk mesajda mevcuttur.
Merhabalar arkadaşlar ben acer em250 kullanıyorum sitesinde göremedim windows7 ye geçmiştim fakat kamera sürücüsü gitmiş, ayrıca fon+ok (örn) ses yükseltmek için kullandığımda ses yükseliyor fakat ne kadar seviye yükselip alçaldığı gözükmüyor xp de iken ekranın ortasında seffas bi resim çıkardı oradan görebiliyordum, sonuncusu aslında soru recoery manager gitti önceden xp de iken istediğim zaman ordan format atıyordum win7 ye geçince gitmeyeceğini sanıyordum ama gitti ne yapabiliriz teşekkürler...
Merhabalar arkadaşlar ben acer em250 kullanıyorum sitesinde göremedim windows7 ye geçmiştim fakat kamera sürücüsü gitmiş, ayrıca fon+ok (örn) ses yükseltmek için kullandığımda ses yükseliyor fakat ne kadar seviye yükselip alçaldığı gözükmüyor xp de iken ekranın ortasında seffas bi resim çıkardı oradan görebiliyordum, sonuncusu aslında soru recoery manager gitti önceden xp de iken istediğim zaman ordan format atıyordum win7 ye geçince gitmeyeceğini sanıyordum ama gitti ne yapabiliriz teşekkürler...
Everest tarzı bir programla kamera üreticinizin marka & modeli ve ic kodu lazım diğer sorunuz teknik yardım ile ilgili
Everest tarzı bir programla kamera üreticinizin marka & modeli ve ic kodu lazım diğer sorunuz teknik yardım ile ilgili
Win 7 ye geçmeye çalıştığım şu günlerde uzun zamandır aramama rağmen bulamadığım bir driver soracaktım. Skyvision TV kartım var.Bu kartın sürücüsünü (64 bit olan) bir türlü bulamadım.Buraya eklerseniz sevinirim...
Win 7 ye geçmeye çalıştığım şu günlerde uzun zamandır aramama rağmen bulamadığım bir driver soracaktım. Skyvision TV kartım var.Bu kartın sürücüsünü (64 bit olan) bir türlü bulamadım.Buraya eklerseniz sevinirim...
model belirtmemişsiniz bu şekilde yardımcı olamam ama şu sayfaya bir göz atın varsa vardır yoksa yoktur.
bu sayfadan product type den archive yi seçin tam modelide seçin sonra notebookun altında olan psa ile kodu seçin operation systemden de win7 yi seçin , search a tıklayın orda sizin notebookunuza uygun driver olacaktır onları indirebilirsiniz.
Örn:
Product type : Archive, Family : Satellite , Product series : Satellite A series, A200 Model Short Model No PSAE0E, Operating system : Windows 7 Search a tıklayarak altta sonuçlar belirecektir.
banada lazım a200 1cr win 7 driverları fakat verdiğiniz sitede a200 modeli yok ne yapabilirim?
[FONT="Times New Roman"][COLOR="Navy"]Arkadaşlar ben Casperden Direksiyon Takımı Aldım Ancak Vista Kullandığım İçin Çalıştıramıyorum Yardım Eder misiniz ? Onu Çalıştırmam Lazım Çünkü XP Bilgisayarımda 256 MB Ekran Kartı Var ve Oyun Oynayamıyorum Joystick ile Yada 256 MB ile Joystick Oyun Varsa Yollar mısınız ?
[/COLOR][/FONT]
[B][COLOR="Black"]XP için Oyun Önerenler Resimleri Bunlar [/COLOR][/B]
hp g62 b10st laptopa xp drıverlarını bulamıyrum yardmcı olurmsunz format attm oyle beklyorum
g62 xp desteği gözükmüyor, everest ult. tarzı bir programla parça bileşenlerinin marka modeli lazım internette g62 xp driver hakkında ilk sonuç şu çıkıyor : http://www.driverlarim....p-driverlari-indir.html
Sıkça Sorulan Sorular > Web Kameralar > WEB141 Soru: Windows XP üzerinde Piranha marka PC/ KS 1211 webcam kullanmaktaydım. Windows 7 kurulu diğer bilgisayarımda PC kameramı kullanamıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim ?
Cevap: PC/ KS 1211 modeli için Windows 7 desteği bulunmamaktadır.
(Ayrıca PC/KS 189 için de Windows 7 desteği bulunmamaktadır.)
KS serisi windows 7 driver sorunu var, bulursam haber veririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 14 Nisan 2012; 11:17:30 >
Sıkça Sorulan Sorular > Web Kameralar > WEB141 Soru: Windows XP üzerinde Piranha marka PC/ KS 1211 webcam kullanmaktaydım. Windows 7 kurulu diğer bilgisayarımda PC kameramı kullanamıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim ?
Cevap: PC/ KS 1211 modeli için Windows 7 desteği bulunmamaktadır.
(Ayrıca PC/KS 189 için de Windows 7 desteği bulunmamaktadır.)
KS serisi windows 7 driver sorunu var, bulursam haber veririm.
Hocam çözdüm burayada yazıyorum bi yararımız dokunsun ;
Aşağıdaki adresten dosyayı indirin(Vimicronun kendi sitesidir).
İşletim sistemi windows 95 ve 98 olan pclere 3com Megaherts 3CCE589EC marka PCMCIA ethernet kartını tanıtamadım. 3com 'un sitesi kapanmış bir türlü beceremedim driverı bulmayı.
İşletim sistemi windows 95 ve 98 olan pclere 3com Megaherts 3CCE589EC marka PCMCIA ethernet kartını tanıtamadım. 3com 'un sitesi kapanmış bir türlü beceremedim driverı bulmayı.
Lütfen yardım edin kaç gündür arıyorum
driverlerin bulunma sorunu olduğundan dolayı 95-98-2000 nt driver desteği artık veremiyoruz
driverlerin bulunma sorunu olduğundan dolayı 95-98-2000 nt driver desteği artık veremiyoruz
Evet bunları denedim fakat olumlu sonuç alamadım. 3com firmayı kapatınca siteyide kapatmış hiçbiryerden bulamadım. Çok da ihtiyacımız var. Başka nerden bulabilirim yada windows 95\98 uyumlu bir driver bulma programı gibi birşey varmıdır ?
Evet bunları denedim fakat olumlu sonuç alamadım. 3com firmayı kapatınca siteyide kapatmış hiçbiryerden bulamadım. Çok da ihtiyacımız var. Başka nerden bulabilirim yada windows 95\98 uyumlu bir driver bulma programı gibi birşey varmıdır ?