Bildirim
~Borderlands Türkçe Çeviri Grubu~ Tanıtım Videosu Geldi! Yamaya Tekrardan Başlandı. (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Ekledim . Emekleriniz için sağolun :)
@BluuBZeR0 Grafik dediğin nedir ki. Önünde kese kağıdıyla oynarsın
_____________________________ Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
-
bende size yardım etmek isterim. inş oyunu oynamak zorunda kalmam
rpgleri hem beceremiorum hem sevmiorum galiba beceremediğimden sarmıyor
ama yardımcı olucam, ama metinleri bölüştürmek gerekkli öncelikle dimi
_____________________________ MSI B450-A Pro /// Ryzen5 3600 @4.4Ghz 1.225v ||| Corsair Vengeance RGB RT 2x16GB \\\ Asus ROG Strix RTX 2060Samsung 850 Evo 250GB-860 Evo 500GB /// Thermaltake Toughpower 750W ||| XPG Invader \\\ Arctic 34 eSports DuoLogitech G502-G610-G640 /// Corsair HS70 ||| Xbox One & 360 Controller \\\ AOC 24G2U
-
videodaki çeviri başarılı olmuş.hayırlısıyla kısa sürede bitirirsiniz inşallah
_____________________________ -
http://rapidshare.com/files/311666552/BORDERLANDS.rar
çeviri yapacak arkadaşlar için gerekli dosyalar buradadır. Anlatımı da ekledim
videodaki çeviri metinleri de bu dosyanın içerisindedir.
metinleri çevirecek arkadaşlar maps dosyası içerisindeki klasörleri paylaşabilir. oyun içi diyalogları çevirebilirsiniz.
Çevirmenleri ilk sayfaya ekleyebilirsiniz. Ardından iş bölümü yapılıp kimin hangi dosyaları çevireceği belirlenir. Eğer herkes kendi üstüne düşen kısımları çevirirse 2 haftaya kalmaz bu oyunun çevirisi de tamamlanmış olur.
Ben buralarda olamayacağımdan belli başlı kısa yerleri çevirmeye katılabilirim.
Dry, interlude_1 ve menu_map klasöründeki dosyalara ben el atıyorum arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 24 Kasım 2009; 21:21:03 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: venomtrk
http://rapidshare.com/files/311666552/BORDERLANDS.rar
çeviri yapacak arkadaşlar için gerekli dosyalar buradadır. Anlatımı da ekledim
videodaki çeviri metinleri de bu dosyanın içerisindedir.
metinleri çevirecek arkadaşlar maps dosyası içerisindeki klasörleri paylaşabilir. oyun içi diyalogları çevirebilirsiniz.
Çevirmenleri ilk sayfaya ekleyebilirsiniz. Ardından iş bölümü yapılıp kimin hangi dosyaları çevireceği belirlenir. Eğer herkes kendi üstüne düşen kısımları çevirirse 2 haftaya kalmaz bu oyunun çevirisi de tamamlanmış olur.
Ben buralarda olamayacağımdan belli başlı kısa yerleri çevirmeye katılabilirim.
Dry, interlude_1 ve menu_map klasöründeki dosyalara ben el atıyorum arkadaşlar
Yardımlarınız için teşekkürler.
2 arkadaş eklemiş. Onlarla da görüşeceğim. Eğer olumlu olursa 4 kişi çeviriyi yapacağız hayırlısıyla :)_____________________________ Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
-
-kain- adlı arkadaşımız da çeviriye yardımcı olacak. 3 kişi olduk :) _____________________________ Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
-
Bu oyunu türkçe yapın anında oynarım yoksa işim olmaz , Venomtrk varsa işin içinde kesin güzel olur. _____________________________ -
ooo demek Türkçe çevirili oyunlar artıyor. Hadi bakalım hayırlısı :) _____________________________ -
Video gelince birden heyecanlandım :D Heyecanla bekliyorum vallaha :D Aslında bu bayram tatilinde 4-5 kişi en az venomtrk kadar çalışsa çok rahat bitebilir diye düşünüyorum. Ama acaba bayramda bu işle uğraşacak adam var mı diye de merak etmiyor değilim :) _____________________________ 11.11.11 -
arkadaşlar bana text olarak gönderirseniz çevirebilirim. tatildeyim sıkılıyorum bi yardımım olsun
oyunu henüz oynamadım ama bilginiz olsun, terimleri de anlatın ki lost in translation olmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay0 -- 25 Kasım 2009; 2:26:21 >_____________________________ We are the people who rule the world.
-
Ben Biraz başladımda değiştirdiğim dosyayı bulamıyorum oyun klasöründe yok :)) Nasıl atacağız oyunun içine.. _____________________________ -
3 gündür hem banlıydım hem evde değildim. Malum bayram nedeniyle anneannemlerdeydim. Yarın inşallah başlıyorum tam anlamıyla :) _____________________________ Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
-
vnm Pm attım hocam
Video çok güüzel olmuş yama çok güzel olcak gibi duuyor :) Einize Sağlık _____________________________ AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~3.1GHz --- 2 GB RAM Kingston DDR 2 800 Mhz --- 9800Gt 512 MB --- 320 GB SATA II --- Gigabyte Supports Amd Am2+Phenom /Am2 Athlon 64 Series --- 5+1 Creative İnspire 5200. -
bişey diyim mi güzel olcak gibi duruyor ama sadece duruyor. arkadaş paso meşgul valla ordayım burdayım banlıyım falan fıstık bu iş bu meşguliyetle bıraz zor arkdaş kusura bakma benden söylemesi
yinede kolay gele.
+ ingilizcem iyidir çeviri konusunda yardımcı olabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: U u R
bişey diyim mi güzel olcak gibi duruyor ama sadece duruyor. arkadaş paso meşgul valla ordayım burdayım banlıyım falan fıstık bu iş bu meşguliyetle bıraz zor arkdaş kusura bakma benden söylemesi
yinede kolay gele.
+ ingilizcem iyidir çeviri konusunda yardımcı olabilirim
Yani sonuçta bayram dolayısıyla gittim. O ara banlı olduğum için de bilgilendirme yapamadım. Ben burada bir sıkıntı görmüyorum.
Zaten tek kişi ben değilim. Ben olmasam diğer arkadaşlar devam edecek. Yani insanlık hali bilgisayara bile geçemediğimiz zamanlar oluyor
_____________________________ Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
-
Hocam tekrar sağolun.
Herkesi veya 2 kişi bile olur , msn'de yakaladığım an dosyaları paylaşmaya başlıyacaz inşallah
-
ne zamana biter acaba bu yama _____________________________ -
Son durum nedir arkadaşlar ? Sık sık bilgi verin altlarda kalmasın konu. Takipçisi çok olsun. _____________________________ 11.11.11
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı