Şimdi Ara

ElectroWord'te Egreat Eg-M34A !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.850
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    10 x 27.90

http://www.electroworld.com.tr/UrunBrosuru2.htm

NMT almayı düşünenler kaçırmasın !!.

• eGREAT için iyi fiyat.

Almayı düşünenler kaçırmasın derim..
  • alsammi diye düşünüyordum ama hepsi buradadaki yorumları görünce gözüm korktu açıkçası, bi kişi de memnun kalmazmı bi üründen yaw.
    fiyat olarak ew deki en cazip fiyat görünüyo şu an taksit seçeneğiyle
  • orada taksitli değil electroworldde taksitli
  • deveyükünde 3 taksitle 279 a alabiliyorsunuz. heryerde elektroworld yok herkes buradan alamaz ama deveyükünden herkes alabilir. elektroworld olmayıpta almak isteyenler için bir alternatif sunmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatsedat

alsammi diye düşünüyordum ama hepsi buradadaki yorumları görünce gözüm korktu açıkçası, bi kişi de memnun kalmazmı bi üründen yaw.
    fiyat olarak ew deki en cazip fiyat görünüyo şu an taksit seçeneğiyle

Ordaki aleyhte yorumlarda o kadar saçma sapan şeyler okudum ki büyük ihtimalle rakip oynatıcıların tedarikçileri tarafından yazılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 17 Kasım 2009; 18:02:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Electroworld'de bu cihaz aylardır 299TL'ye satılıyor. Keşke 200-249TL aralığında bir indirim yapsalarmış.
  • Electroworld ün ürünleri arasında wd nin 320 gb lık bir hdd si var.Taksitli fiyat 114 civarı.

Uygun mu dur acaba ?
  • wd 320 gb 2,5" 105 tl 5 taksit
  • Cihazı ben kendim kullanıyorum gerçekten çok memnunum.
    Hatta sahibinden.com dan bir arkadaş M34A için yurtdışından E-Sata kablo getirip 15 TL ye satıyor.
    Dün kabloyu aldım ve 1TB lik E-Sata diskimi cihazın Sata portundan bağlayıp NMT uygulamalarını Harici Diske kurdum.
    Birde Transformers2 nin IMAX Editionu var 20 gb civarında.
    Bu Esata diski önceden Egreat'e USB veriyolu ile bağladığımda 1-2 dakikalık çok hareketli bazı sahnede bir takım takılmalar oluyordu ancak E-sata ile bağlayınca kaymak gibi oynatmaya başladı.

Bir Medya oynatıcı almayı düşünüyorsanız bu üründen hele hele bu fiyattan şaşmayın derim.
    Ben ürünü 350 Tl ye almıştım.

Gönül rahatlığı ile alıp kullanabileceğiniz bir ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 19 Kasım 2009; 11:43:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

Cihazı ben kendim kullanıyorum gerçekten çok memnunum.
    Hatta sahibinden.com dan bir arkadaş M34A için yurtdışından E-Sata kablo getirip 15 TL ye satıyor.
    Dün kabloyu aldım ve 1TB lik E-Sata diskimi cihazın Sata portundan bağlayıp NMT uygulamalarını Harici Diske kurdum.
    Birde Transformers2 nin IMAX Editionu var 20 gb civarında.
    Bu Esata diski önceden Egreat'e USB veriyolu ile bağladığımda 1-2 dakikalık çok hareketli bazı sahnede bir takım takılmalar oluyordu ancak E-sata ile bağlayınca kaymak gibi oynatmaya başladı.

Bir Medya oynatıcı almayı düşünüyorsanız bu üründen hele hele bu fiyattan şaşmayın derim.
    Ben ürünü 350 Tl ye almıştım.

Gönül rahatlığı ile alıp kullanabileceğiniz bir ürün.

işte o adı geçen nmt uygulamaları için olmazsa olmaz kablo
    http://www.sahibinden.com/sata_male_to_esata_female_kablo!!_egreat_sahipleri_dikkat!-79WQQaXQQ18595506WQQpXQQdisplayitem

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmustafa06

wd 320 gb 2,5" 105 tl 5 taksit

Hasan bey, bu fiyat worldcard'a özel midir?
    Başka bir kartla tek çekim 105 TL den alabiliyor muyuz?
    Ya da worldpuanlarla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchdoktor

Bu kablodan farklı birşey mi?

http://www.sanalmarketim.com/urun/87265873cbc2a5e770a39a1047c88471/DIGITUS-AK-ESATA-SATA100-1M-Sata---Esata-Cevirici-Kablo

Evet o kablodan farklı bir kablo.
    Farklı olmasının sebebi Sata ( Erkek ) to E-Sata ( Dişi )
    Piyasadaki Sata to ESata kabloların hepsinin her iki tarafıda dişi veya erkek.

quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

evet arkadaslar egreat m34a için gereklı olan ve malesef tr de bulunmayan bu nedenle maket bıcagıyla manuel yapılan esata kablonun fabrıkasyon yapılmıs orjınalini arkadasım adına ben satıyorum sadays usta bilir ona daha once bahsetmıstım kendıme 1 adet aldım 6 adet satıldı elımizde 13 adet kaldı ılan lınkıde bu ısteyen olursa alısverısı yaparız.saygılar...
    http://www.sahibinden.com/sata_male_to_esata_female_kablo!!_egreat_sahipleri_dikkat!-37WQQaXQQ18595506WQQpXQQdisplayitem

Evet arkadaşlar ilgili kablodan bende aldım ve elimdeki WD 1TB E-Sata External Hdd'yi Egreat M34'e bağlayıp ilk başta Harici Diske NMT kurulum sihirbazı ile EXT3 format attım ve ilgili NMT servislerini yükledim.

Daha sonra elimdeki Transformers.Revenge.of.the.Fallen.2009.IMAX.Edition.1080p.Bluray.DTS.x264-D-Z0N3 adlı yaklaşık 20 gb lık MKV'yi çalıştırdığım zaman ( %40 ' larda USB ile bağlı iken ) ağır çekim gösteren filmi kaymak gibi oynattığını gördüm. Disk harici bile olsa Sata dan bağlı olduğu için gerçekten çok performanslı çalışıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 19 Kasım 2009; 17:50:46 >

• bu cihazı değil ama Popcorn Hour A-110 kullanıyorum
    şu ana kadar Popcorn Hour A-110' un 10 numara bir cihaz olduğunu söyleyebilirim...
    ısınmıyor takılmıyor kumandası mükemmel içine hardisk takılıyor 2 usb girişi var...
    Pcye harici disk gibide bağlanabiliyor ethernet ile de bağlanabiliyor...
    ucuz bir flash diskten bile 720p izlerken sorun olmuyor

sanırım torrent download dışında aynı özelliklere sahip bu ürün.
    eğer ısınma ve tanıdığı formatlar konusunda sorun yoksa bu fiyata bu üründe iyi derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 19 Kasım 2009; 18:04:58 >
  • Bir bakayım ne var ne yokmuş dedim tam 33.5 Mb pdf koymuşlar ,ne varsa artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azmo -- 19 Kasım 2009; 23:14:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperturgay

quote:

Orijinalden alıntı: hasanmustafa06

wd 320 gb 2,5" 105 tl 5 taksit

Hasan bey, bu fiyat worldcard'a özel midir?
    Başka bir kartla tek çekim 105 TL den alabiliyor muyuz?
    Ya da worldpuanlarla?

2 Gün önce aldım bonus karta peşin fiyatına 5 taksit yaptılar.10taksit isteseydim fiyat 114 tl olacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademcell

bu cihazı değil ama Popcorn Hour A-110 kullanıyorum
    şu ana kadar Popcorn Hour A-110' un 10 numara bir cihaz olduğunu söyleyebilirim...
    ısınmıyor takılmıyor kumandası mükemmel içine hardisk takılıyor 2 usb girişi var...
    Pcye harici disk gibide bağlanabiliyor ethernet ile de bağlanabiliyor...
    ucuz bir flash diskten bile 720p izlerken sorun olmuyor

sanırım torrent download dışında aynı özelliklere sahip bu ürün.
    eğer ısınma ve tanıdığı formatlar konusunda sorun yoksa bu fiyata bu üründe iyi derim...

Evet Popcorn Hour A-110 fikrine bende katılıyorum.
    Bilgin olsun bu cihazda da torrent olayı var.
    Yani Popcorndan bir farkı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.