Bildirim
1997'deki İlk pc oyunumu buldum-Çok mutluyum :) (7. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
burdaki SS verilen oyunlardan neredeyse oynamadığım yok. amma çok oynarmışız eskiden
ama bunun yedire ayrıdır
DUKE NUKEM

_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Z-DGİ
Worms türevi bir oyun oynuyordum 98-99 yıllarında, o oyunu bir türlü bulamadım, şuanki worms oyununa benziyor ama daha farklıydı, uzun zaman aradım ama maalesef yok.
Liero olabilir mi acaba ?
İlk oynadiğim oyunlar QBasic de Nibbles la Maymunun Muz attığı oyundu . O zamanlar Amiga popülerdi, PC dair pek birşey yoktu :(

/>_____________________________
-
aladdini bulamadım ya bi yardımcı olun lütfen canım acayip aladdin oynamak çekti
Cim Bom lular başı dik yürür
-

_____________________________ -
iyi

Cim Bom lular başı dik yürür
-
İlk PC oyunum NFS 2 SE idi.
Army Men ve FIFA 98 arkasından gelir.
Ne güzel videolar vardı NFS 2'de şimdi uğraşmıyorlar hiç öyle bozdular oyunu.
Konsolda/Ataride Sega Master System'de 1995 Alex Kidd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 18 Kasım 2009; 16:07:38 >_____________________________ ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5 -
quote:
Orijinalden alıntı: AweSome!

Çok güzel oyundu :)
Şu oyun ne oyundu yav.
Kayalardan kaçardık maymun vururduk._____________________________ ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
-
quote:
Orijinalden alıntı: QuadroFX
quote:
Orijinalden alıntı: AweSome!

Çok güzel oyundu :)
Şu oyun ne oyundu yav.
Kayalardan kaçardık maymun vururduk.
Kazıklı engeller muhteşemdi.Tutorial bölümündeki yaşlı adam da ayrı bi olaydı : )_____________________________
-
benim eskiden en sevdigim oyun OUTLAWS diye bi kovboy oyunuydu.
doom, age of empires, quake takibindeydi._____________________________ Let's Ride ! -
aklıma gelen ilk oyun
7-8 senesi vardır

Orijinalden alıntı: Révoltant
aklıma gelen ilk oyun
7-8 senesi vardır

oynadigim en guzel oyunlardan birisidir.halada arada ayni keyifle oynarim.keske baska bolumleride ciksaydi_____________________________ buda benim site arkadaşlar bakmak istermisiniz
EPOX 9NDA3j + amd 3000+64bit venice[1800 mhz@2005mhz) ASus 9550 128bit vga 120 seagate baracuda NCQ 512*2 twinmoss
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEdition
NFS 2 SE ne oynardım zamanında ya...

Bu oyunun bana verdiği zevki,yaşattığı heyecanları bugünün o müthiş grafikleri ne yazıkki yaşatamaz...
Gerçekten de öyleydi vay be zaman ne çabuk geçmiş ve geçiyor._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: SSH
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEdition
NFS 2 SE ne oynardım zamanında ya...

Bu oyunun bana verdiği zevki,yaşattığı heyecanları bugünün o müthiş grafikleri ne yazıkki yaşatamaz...
Kuzenimle iki kişilik oynardık. Özellikle ikinci resimdeki haritayı çok iyi hatırlıyorum.
ayrıca... tabi ki Outlaws

Ekranı ikiye bölerek oynanan NFS
Özlemişim ya
ve...

_____________________________ Katılım zamanı: 4 Ekim 2008
-

buna benziyor.

buna benziyor.

hehe biraz eski olduğu için olsa gerek sanırım 1991 yılıydı ilk bilgisayarla tanışmam o zamanlar
dediğim gibi herkezin amigası vardı eski PC ler pek bi zayıftı .
Windows 2 pek yayılmadı cok az kullandım ama 3 cok efsane olmuştu
Dos 3 ve 4 zamanıydı sanırım .
Batch file ların başına -rem yazıp XMS bellek boşaltılırdı .
bozuk exeler -loadfix ile çalışırdı
çoğu oyun Dos4 zamanı geliştirildiği için dos4gw.exe her oyunda olurdu neredeyse
vs vs. İlk CD oynum ise NFS 1 (2, veya 1 SE değil - kırmızı testorassa ile ünlü oyun) di kutulu almıştım
(zaten o zaman sahte diye birşey yoktu cunku CD-R yoktu ...
ve sanırım 60 - 65 $ gibi bir parayla çok çok zorlayarak toptancılardan getirtmiştik .
(baya uğraşıldığını ve yurtdışından stok gelmesini beklediğimi hatırlıyorum)
Neredeyse 20 Sene olmuş ...
öfffff .
Bu arada laf olsun diye demiyorum hakikaten her saniyesi ile hatırımda uzun yıllardan sonra desktop yaptım kendime hanı cok standart muhabettir ama,
FullHD oynadığım nfs shift denilen meret zerre kadar yanından geçmiyor . ! oyun geliştirenler o kadar kağıt üzerinde şeylere odaklandılarki insanların küçük şeylerden
mutlu olabilceğini hatırlıyan çok az yapım kaldı . herşey gölgeler texture lar oldu ... çok komikler.! o volfied da shield bittiğindeki yusuf yusufluk yada time freeze aldığınızda
adamı %99.8 ile bitirmeye kasmak ve bunu verdiği heycan çok uzakta kaldı gibime geliyor .

/>

Nerelerden nereye be...
Bu oyunun adı neydi yahu.Unuttum kafama takıldı şimdi
fifa 99 + commandos 1:behind the enemy lines
süper oyunlarla başlamışım bee..._____________________________ pastırmalı yumurtanın kudreti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki