anakarta kasa kablolarını power switch reset switc vs yi takıcam ancak kullanma kılavuzunda + ve - olarak ifade ediyor ancak bu kablolar 2li ve biri beyaz diğeri başka birenk (yeşil , mavi...) beyazmı renkli olanmı eksi yada hangisi artı hee birde siyah ve turuncu olan var onlarda hangisi eksi hangisi artı
power ve reset switch lerinde + - olmaz zaten onlar kısa devre yaptırır sadece. speaker da aynı şekilde her türlü çalışır. sadece power ve hdd led lerde + - vardır onları da deneme yanılma yöntemiyle bulursun hemen
TEŞEKKÜRLER peki başka bir sorum olucak şimdi kasadan çıkan kablolarda return L ,return R , speakout r , speakout L , mic bias var ama anakartın kullanma kılavuzunda audio portları için yazan şunlar mic2 L , mic2r ,line 2 r, line 2L ,ACZ DET ,FAUDİO JD , var şimdi ben neyi nereye takıcam bir türlü anlamadım
TEŞEKKÜRLER peki başka bir sorum olucak şimdi kasadan çıkan kablolarda return L ,return R , speakout r , speakout L , mic bias var ama anakartın kullanma kılavuzunda audio portları için yazan şunlar mic2 L , mic2r ,line 2 r, line 2L ,ACZ DET ,FAUDİO JD , var şimdi ben neyi nereye takıcam bir türlü anlamadım
kasanın ön panelinden ses almak için sanırım. onları için ayrı bi kablo olması lazım. ve şuraya takılır
kablo şu:
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >